sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 17.12.2023

17 Aralık Pazar akşamı sahne alacak 3 güvendiğimiz mücadeleyi, kupon olarak derledik. Hafta sonunda İtalya Serie A Ligi mücadeleleriyle, kazanmanızı dileriz.

Milan – Monza: MS 1, 1.42 (iddaa) – 1.62 (Bets10) ; İddaa fikstüründe 17 Aralık Pazar günü yer alan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Milan ile Monza karşı karşıya geliyor. Türkiye saati il 14:30’d sahne alacak mücadele, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak. İtalya Serie A Ligi’nde sezona harika bir başlangıç yapan Milan, son haftalarda yaşadığı üst üste puan kayıplarıyla zirveden uzaklaşıyor. Stefano Pioli ve öğrencileri, üst üste 4 maçta yaşadığı puan kayıplarının ardından Fiorentin ve Frosinone karşısında üst üste galibiyetlere imza attı. Geçtiğimiz hafta Atalanta deplasmanına konuk olan ev sahibi, 10 kişi kaldığı gol düellosundan 3-2’lik mağlubiyetle ayrılırken, zirveyle puan farkın 9’a kadar yükseldi. Ligde aradığını bulamayan Milan, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise kazanarak, Avrupa biletini cebine koydu. 2.’lik şansını 2’li averajda PSG’nin gerisinde kalarak kaybeden ev sahibi, Newcastle United deplasmanında 1-0 geriden gelerek aldığı 2-1’lik galibiyetle, UEFA Avrupa Ligi’ne katılmaya hak kazandı. Lige moralli dönen ev sahibi, bu hafta Monza karşısında galibiyet arayacak. Monza, İtalya Serie A Ligi’nde 3 haftadır devam eden puan kayıplarına, Genoa galibiyetiyle son verdi. Harika bir savunma performansıyla rakibine göz açtırmayan konuk ekip, bitime 7 dakika kala  savunma kilidini açarak, Dany Mota’nın golüyle 3 puan hedefine ulaştı. 15 hafta sonunda 5. galibiyetine imza atan Raffaele Palladino ve öğrencileri, 21 puanla 9. sırada kendisine yer buldu. Düşme hattından uzak kalmayı başaran Monza, üst sıra takibine ise devam ediyor. Rakip fileleri 16 kez havalandıran konuk ekip, kalesinde ise 14 gole engel olamadı. Üst sıralara yetişmeye çalışan konuk ekip, bu hafta ligde zor günler geçiren Milan’a karşı deplasmanda galibiyet arayacak. Son hafta galibiyetiyle moral bulan Monza, kazanması halinde ilk 7 içerisine girme şansına sahip. İtalya Serie A Ligi’nde zirve takibinden uzaklaşmaya başlayan Milan, Şampiyonlar Ligi’nden galibiyetle dönüyor. UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play Off biletini cebine koyan Milan, ligde bir hataya daha izin vermeyecek ve karşılaşmadan galibiyetle ayrılacaktır.

Bologna – Roma: MS 2, 2.84 (iddaa) – 3.25 (Bets10) ; 7 Aralık Pazar akşamı İddaa fikstüründe bizleri bekleyen İtalya Serie A Ligi 16. hafta mücadelesinde, Bologna ile Roma kozlarını paylaşacak. Türkiye saati ile 20:00’de sahne alacak mücadele, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canı yayınlanacak. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Bologna, İtalya Serie A Ligi’nin 15. haftasında konuk olduğu Salernitana deplasmanından 2-1’lik galibiyetle dönmeyi başardı. Son 3 hafta İtalya Serie A Ligi’nde mağlubiyete yer vermeyen ev sahibi, 2 galibiyet, 1 beraberlikle 7 puan topladı. İlk 15 haftada ligin en az maç kaybeden takımları arasında yer alan Thiago Motta ve öğrencileri, sadece Milan ve Fiorentina karşısında yenilgi yaşarken, geri kalan 14 haftadan 6 galibiyet, 7 beraberliğe imza. Sezona son derece iyi bir başlangıç yapan Bologna, etkisini son haftalarda sürdürmeye devam etti.  5. sırada kendisine yer bulan ev sahibi, bu hafta aynı puana sahip olduğu Roma ile evinde karşı karşıya geliyor. Kazanmaları halinde 16. haftadan 4. olarak çıkacaklar. İtalya Serie A Ligi’nde 5 haftadır bileği bükülmeyen Roma, UEFA Avrupa Ligi’nden galibiyetle dönüyor. UEFA Avrupa Ligi’nin son finalisti, FC Sheriff deplasmanından 3-0’lık galibiyetle dönmeyi başarsa da, grup liderliğini Slavia Prag’ın elinden almayı başaramadı. 6 haftalık fikstürden 13 puan toplamayı başaran Roma, sadece Slavia Prag’ karşı mağlup oldu. İtalya Serie A Ligi’nde sezona istediği başlangıcı yapamayan Jose Mourinho ve öğrencileri, son 9 haftada sadece lidere karşı mağlup olurken, son 5 hftdn 3 galibiyet, 2berberlikle 11 puan topladı. Lider ile arasındaki puan farkını 13’te tutmaya devam eden Roma, bu hafta Bologna deplasmanında 3 puan arayacak. 4. sırada yer alan konuk ekip, en yakın rakibine geçilmek istemiyor. İtalya Serie A Ligi’nde son haftaların en formda takımları arasında yer alan Roma, lider ile puan farkını günden güne azaltıyor. 9 maçta sadece lidere karşı mağlup olan Jose Mourinho ve öğrencilerinin, zorlu Bologna deplasmanında haftayı 3 puanla kapatacağını düşünüyoruz.

Lazio – İnter: MS 2, 1.53 (iddaa) – 1.80 (Bets10) ; 17 Aralık Pazar akşamı İtalya Serie A Ligi’nde derbi heyecanı yaşanıyor. İki ezeli rakip Lazio ile İnter’in karşı karşıya geleceği mücadele, Türkiye saati ile 22:45’te sahne alacak. Maçın yayın ekranı ise S Sport Plus ve S Sport 2. İtalya Serie A Ligi’nde zor günler geçiren Lazio, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Son 16 biletini cebine koydu. Hafta içi alınan Atletico Madrid mağlubiyetine rağmen gruptan çıkmayı başaran Sarri ve öğrencileri, İtalya Serie A Ligi’nde ise üst sıralardan uzak kaldı. Geçtiğimiz hafta küme düşme hattında yer alan ve 13 haftadır maç kazanamayan Hellsa Veron ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Lazio, lider ile puan farkının 17’ye çıkmasına engel olamadı. 15 haftayı 6 galibiyet, 3 berberlik, 6 mağlubiyetle geride bırakan, 21 puanla 10. sırasında kendisine yer bulan ev sahibi, bu hafta lider İnter’i sahasında konuk edecek. İki kulvarda birden son haftalarda iyi performanslar sergilemeyi başaramayan Lazio’nun, lider karşısında işi oldukça zor. İtalya Serie A Ligi’nde ilk 15 hafta İnter rüzgarı eserken, Simone Inzaghi ve öğrencileri UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu’ndan namağlup çıkmayı başardı. 6 maç boyunca rakiplerine galibiyet şansı vermeyen konuk ekip, 3 galibiyet, 3 beraberliğe imza attı ve liderliği averajla Real Sociedad’a kaptırdı. Hafta içi Real Sociedad ile iç sahada golsüz berabere kalan İnter, lider olma fırsatını iyi değerlendiremese de, Şampiyonlar Ligi’nden istediğini aldı. İtalya Serie A Ligi’nde 9 maçtır bileği bükülmeyen, 15 haftalık fikstürde ise sadece Sassuolo’ya galibiyet şansı tanıyan İnter, en yakın rakibinin 2 puan üzerinde, liderliğine devam ediyor. Napoli deplasmanından alınan 3-0’lık galibiyetin ardından, geçtiğimiz hafta iç sahada Sassuolo’yu 4-0’lık skorla mağlup ettiler. Son 2 haftaya damga vuran İnter, bu hafta Lazio derbisinde galibiyet arayacak. İtalya Serie A Ligi’nin lideri, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde namağlup bir performansla Son 16 biletini cebine koydu. İki kulvarda birden etkisine tam gaz devam eden İnter’in, bu hafta derbiden 3 puanla çıkacağını ve zirveyi Juventus’ kaptırmayacağını düşünüyoruz.

Toplam İddaa Oranı: 6.17

Bets10 Bahis Oranı: 9.47