Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Lille PSG İddaa Tahmini 17.12.2023

Fransa Ligue 1‘in lideri PSG, 17 Aralık Pazar akşamında Lille deplasmanına konuk olacak. 16. hafta mücadelesi Türkiye saati ile 22:45’te başlarken, beIN SPORTS 3 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Betelli, Lille galibiyetine 3.95, beraberliğe 3.95, PSG galibiyetine 1.85 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.70, 2.5 Alt 2.15 olarak verilmiş.

Lille Mağlubiyeti Unuttu

UEFA Avrupa Konferans Ligi A Grubu’ndan namağlup lider çıkan Lille, hafta içi sahasında konuk ettiği Kl Klaksvik karşısında 3-0’lık galibiyete imza atarken, Son 16 Turu’na moralli gidiyor. Konferans Ligi’nde harika bir performans sergileyen Fonseca ve öğrencileri, Fransa Ligue 1’de ise tam 9 haftadır maç kaybetmiyor. Ligin mağlup etmesi en zorlu rakipleri arasında yer alan ev sahibi, son 9 haftalık fikstürü 5 galibiyet, 4 beraberlikle geride bıraktı. 15 hafta sonunda kalesini 11 gole kapatamayan Lille, rakip fileleri ise 19 kez havalandırmayı başardı. 27 puanla 4. sırada yer alan ev sahibi, lider ile arasındaki puan farkını 6’ya indirmek istiyor. Bu hafta iç sahada Ligue 1’in lideri PSG’yi konuk edecekler.

PSG Doludizgin

Son 11 hafta yenilmezlik, 9 haftadır ise devam eden galibiyet serisiyle Fransa Ligue 1’in liderlik koltuğuna oturan PSG, UEFA Şampiyonlar Ligi’nden Son 16 biletiyle dönüyor. Ligde harikalar yaratan Luis Enrique ve öğrencileri, devler sahnesinde zor günler geçirmesine rağmen, lider Drtmund ile deplasmanda 1-1 berabere kalarak, gruptan çıkmayı başardı. Rotasını yeniden Ligue 1 sahnesine çeviren konuk ekip, bu hafta deplasmanda Lille ile karşı karşıya gelecek. 9 haftadır ligde çıktığı tüm maçları kazanan PSG, deplasman karnesiyle de dikkat çekiyor. Dış sahada namağlup bir performans sergileyen PSG, en yakın rakibinin 4 puan üzerinde yoluna devam ederken, seriyi Lille karşısında sürdürmek istiyor. 15 maçta tam 38 gole imza atan konuk ekip, ligin uzak ara en iyi hücum performansını sergiliyor.

Lille – PSG Maç Bilgileri

Lille – PSG Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 3 ekranlarından Türkiye saati ile 22:45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Pierre Mauroy Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lille’de Ivan Cavaleiro ve Tiago Djalo’nun sakatlıkları devam ediyor. PSG cephesinde ise Gianluigi Donnarumma kart cezalısı. Fabian Ruiz, Nuno Mendes, Presnel Kimpembe ve Navas’ın sakatlıkları devam ediyor.

Lille’in 11’i Belli mi?

Lille’in muhtemel kadrosu: Lucas Chevalier, Alexsandro Ribeiro, Santos Carvalho, Leny Yoro, Nabil Bentaleb, Ignacio Miramon, Remy Cabella, Angel Gomes, Edon Zhegrova, Gabriel Gudmundsson, Jonathan David.

PSG'nin ilk 11’i Belli mi?

PSG’nin muhtemel kadrosu: Arnau Tenas, Marquinhos, Timothee Pembele, Lucas Hernández, Nordi Mukiele, Milan Skriniar, Vitor Ferreira, Vitinha, Manuel Ugarte, Hugo Ekitike, Kylian Mbappe.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’in lideri PSG, devler sahnesinde Son 16 biletiyle döndü. Rotasını kısa süreliğine tamamen lige çeviren Luis Enrique ve öğrencileri, 9 maçtır devam eden galibiyet serisini, Lille derbisinden alacağı 3 puanla devam ettirmeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.63

Betelli Oranı: MS 2, Oran 1.85

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Kylian Mbappe ve Jonathan David’in gollerine sahne olan dev maçta, puanlar bölüşüldü. Son dakikaya önde girmeyi başaran PSG, bitime saniyeler kala yaptığı savunma hatasının bedelini, galibiyeti kaçırarak ödedi.