İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Fiorentina Torino Maç Tahmini 29.12.2023

İtalya Serie A Ligi‘nde 18. haftaya girilirken, 5. sıradaki Fiorentina ile 10. sırada yer alan Torino karşı karşıya geliyor. 29 Aralık Cuma akşamı Türkiye saati ile 20:30’da başlayan mücadele S Sport ve S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak.

Betelli, Fiorentina galibiyetine 2.20, beraberliğe 3.25, Torino galibiyetine ise 3.55 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.25, 2.5 Alt 1.65 oran kazandırıyor.

Fiorentina’da Moraller Yüksek

İtalya Serie A Ligi’nin 17. haftasında Monza deplasmanına konuk olan Fiorentina, Lucas Beltran golüyle 3 puanı hanesine yazdırdı. Erken bir golle rakibine kısa sürede üstünlük kurmayı başaran Fiorentina, geri kalan dakikalarda hata yapmadı. İtalya Serie A Ligi’nde son 4 hafta namağlup bir performans sergileyen Vincenzo Italiano ve öğrencileri, son 180 dakika kalesinde gole geçit vermezken, 6 puan topladı. Üst sıraları bırakmayan ev sahibi, 17 haftalık fikstürü 9 galibiyet, 3 beraberlik, 5 mağlubiyetle geride bırakırken, 30 puanla 5. sırada kendisine yer buldu. Son 4 haftanın 3’ünde kalesini gole kapatmayı başaran Fiorentina, iyi savunma performansıyla üst sıraların iddialı takımları arasına girdi. Bu hafta sahasında Torino’yu konuk edecek olan ev sahibi, seriyi 3 puanla sürdürmek istiyor.

Torino 4 Maçtır Kaybetmiyor

İtalya Serie A Ligi’nde ilk 17 haftayı 6 galibiyet, 6 beraberlik, 5 mağlubiyetle geride bırakan Torino, 24 puanla kendisine 10. sırada yer buldu. Ligin orta sıralarına demirleyen Ivan Juric’in öğrencileri, son 4 haftalık fikstürde namağlup bir performans ortaya koydu. Atalanta ve Empoli engellerini gol yemeden geçen ve 6 puan toplamayı başaran Torino, Frosinone ve Udinese karşısında ise sahadan 1’er puanla ayrıldı. Son 4 haftanın 3’ünde kalesini gole kapatmayı başaran konuk ekip, geçtiğimiz hafta Udinese karşısında bitime 9 dakika kala 1-0 geriye düşerken, bitime 2 dakika kala Ivan Ilic’in golü 1 puanı getirdi. Sezonun ilk yarısında son haftalara girilirken, Torino seriyi sürdürmek ve üst sıra takibine kayıpsız devam etmek istiyor. Konuk ekibin son 6 maçının 5’inde 2.5 gol barajı aşılmadı. Savunmada etkili olmayı başaran Torino, rakibi gibi son haftalarda defansif başarısıyla dikkat çekti.

Fiorentina – Torino Maç Bilgileri

Fiorentina – Torino Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport ekranlarından Türkiye saati ile 20.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Artemio Franchi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fiorentina’da Gaetano Castrovilli, Dodo ve Nicolas Gonzalez’in sakatlıkları devam ediyor. Torino cephesinde ise Perr Schuurs ve Ange N’Guessan’ın sakatlıkları bulunuyor.

Fiorentina'nın ilk 11’i Belli mi?

Fiorentina’nın muhtemel kadrosu: Pietro Terracciano, Lucas Martinez, Fabiano Parisi, Christian Kouame, Jonathan Ikone, Rolando Mandragora, Arthur, Josip Brekalo, Alfred Duncan, Giacomo Bonaventura, Lucas Beltran.

Torino’nun 11’i Belli mi?

Torino’nun muhtemel kadrosu: Vanja Savic, Valentino Lazaro, Ricardo Rodriguez, Alessandro Buongiorno, Nikola Vlasic, Mergim Vojvoda, Ivan Ilic, Adrien Tameze, Demba Seck, Nemanja Radonjic, Duvan Zapata.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde son 4 hafta mağlubiyete yer vermeyen Fiorentina ile Torino karşı karşıya geliyor. İki takımda yenilmezlik serisinin yanı sıra, son haftalarda savunma etkisiyle de dikkat çekiyor. Seriyi sürdürmek isteyen tarafların mücadelesinde, 2.5 gol barajının aşılmayacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.47

Betelli Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.65

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Fiorentina ve Torino, beklediğimiz gibi karşılaşmanın 90 dakikasında birbirlerine kolay gol şansı vermedi. İç saha avantajını iyi değerlendiren Fiorentina, ikinci yarıda Luca Ranieri’nin kaydettiği tek golle, Torino’dan 3 puanı aldı. Kazananları tebrik ederiz.