İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Wolverhampton Everton İddaa Tahmini 30.12.2023

İngiltere Premier Lig’de son 2 maçını kaybeden Everton deplasmanda, Wolverhampton’a konuk olacak. Saat 18.00’de başlayacak karşılaşma Beın Sports 4 kanalından izlenebilecek.

Wolverhampton ile Everton zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Betroad oranlarını ele alacak olursak Wolverhampton galibiyetinin 2.63, beraberlik tercihinin 3.45, Everton galibiyetinin ise 2.80 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Wolverhampton 4 Golle Kazandı 

Wolverhampton Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Brentford deplasmanına konuk olan Kurtlar mücadeleyi 4-1 kazandı. Bir önceki hafta ise Chelsea’yi iç sahada 2-1 ile geçmişlerdi. Premier Lig’de oynadığı son 2 maçını kazanarak geçen Gary O’Neil’ın ekibinde moraller yerinde. Bu hafta sonu Molineux Ground.’da konuk edecekleri Everton karşısında da 3 puan peşindeler. Karşılaşma öncesinde Wolverhampton’da Jose Hodge ve Jonyy Castro sakat olan isimler. 

Everton Alt Sıralarda 

Everton Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Goodison Park’ta Manchester City’i konuk eden Sean Dyche’ın ekibi sahadan 3-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. İlk yarıyı 1-0 önde kapatan Everton, ikinci yarıda skor üstünlüğünü koruyamadı. Bir önceki hafta ise Tottenham deplasmanında da 2-1 kaybettiklerini belirtelim. Son 2 maçından puan çıkartamayan Everton düşme hattına da yaklaşmış durumda. Bu hafta sonu Molineux Ground’da Wolverhampton’a konuk olacak Everton’da Dele Alli’nin sakatlığı devam ediyor. 

Wolverhampton – Everton Maç Bilgileri

Wolverhampton – Everton Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.00’de başlayacak ve Beın Sports 4 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Molineux Ground Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Wolverhampton’da Jose Hodge ve Jonyy Castro sakat olan isimler. Everton’da Dele Alli’nin sakatlığı devam ediyor. 

Wolverhampton'ın ilk 11’i Belli mi?

Wolverhampton’ın muhtemel kadrosu: Jose Sa, Hugo Bueno, Craig Dawson, Max Kilman, Nelson Semedo, Joao Victor, Joe Hodge, Mario Lemina, Pedro Neto, Hee chan Hwang, Matheus Cunha

Everton'ın ilk 11’i Belli mi?

Everton’ın muhtemel kadrosu: Jordan Pickford, Nathan Patterson, Michael Keane, James Tarkowski, Vitalli Mykolenko, James Garner, Idrissa Gueye, Amadou Onana, Abdoulaye Doucoure, Arnaut Danjuma, Dominic Calvert Lewin

İddaa Tahmini

Wolverhampton Premier Lig’de son 2 maçını kazanarak geçti. Chelsea ve Brentford maçlarından 6 puan çıkartan Wolverhampton’da moraller yerinde. Üst üste alınan galibiyetlerin ardından 11. Sıraya kadar çıktılar. Everton ise hafta içi Manchester City karşısında sürpriz yapamadı. Rakibi karşısında 1-0 öne geçtikleri maçı 3-1 kaybettiler. Son 2 maçını kaybeden Everton düşme hattına yaklaştı. Molineux Ground’da gollere yöneleceğim. Her iki takımda son haftalarda skor üretmeyi başarıyor. Hem Wolverhampton hem de Everton skor üretir.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.56

Betroad Oranı: KGVAR, Oran 1.72

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Wolverhampton net bir galibiyet aldı. Everton’ı 3 golle geçerek Avrupa umutlarını devavm ettirdiler.