İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Aston Villa Burnley İddaa Tahmini 30.12.2023

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Aston Villa evinde, Burnley’i ağırlayacak. Mücadele saat 18.00’de start alacak ve Beın Sports 2 kanalından yayınlanacak.

Aston Villa ve Burnley arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betelli oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Aston Villa kazanır 1.40, beraberlik 5.20, Burnley kazanır ise 8.00 olarak açıklanmış.   

Aston Villa Üstünlüğünü Koruyamadı 

Aston Villa Premier Lig’de geçtiğimiz hafta içi Old Trafford’da Manchester United’a konuk oldu. İlk yarıyı 2-0 önde kapatan Unai Emery’nin öğrencileri ikinci yarıda yediği gollerle mücadeleden 3-2’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Premier Lig’de son 2 maçından da galibiyet çıkartamayan Aston Villa bu süreçte 5 puan kaybetti. Zirve yarışında lider Liverpool’un 3 puan gerisindeler. Bu hafta ise Villa Park’ta Sheffield United’ı konuk edecekler. Maçın favorisi olarak gösterilen Aston Villa’da Boubacar Kamara kart cezalısı. 

Burnley Düşme Hattında 

Burnley Premier Lig’de düşme hattında yer alıyor. Geçtiğimiz hafta içi Turf Moor’da Liverpool’u konuk eden Vincent Kompany’nin öğrencileri karşılaşmadan 2-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Son 5 haftada sadece 1 kez kazanabilen Burnley, 2 hafta önce Craven Cottage’de Fulham’ı 2-0 ile geçmişti. Premier Lig’de geride kalan 19 haftada sadece 3 kez kazanabilen Burnley kümede kalma mücadelesi veriyor. Bu hafta sonu ise Villa Park’ta Aston Vİlla’nın konuğu olacaklar. Karşılaşma öncesinde Burnley’de Luca Koloesho’nun sakatlığı devam ediyor. 

Aston Villa – Burnley Maç Bilgileri

Aston Villa – Burnley Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.00’de başlayacak ve Beın Beın Sports 2 sitesinden canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Villa Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Aston Villa’da Boubacar Kamara kart cezalısı. Burnley’de Luca Koloesho’nun sakatlığı devam ediyor. 

Aston Villa'nın 11’i Belli mi?

Aston Villa’nın muhtemel kadrosu: Emiliano Martinez, Lucas Digne, Pau Torres, Ezri Konsa, Matty Cash, Douglas Luiz, Boubacar Kamara, John McGinn, Moussa Diaby, Leon Bailey, Ollie Watkins

Burnley'in ilk 11’i Belli mi?

Burnley’in muhtemel kadrosu: James Trafford, Connor Roberts, Dara O’Shea, Ameen Al Dakhil, Jordan Beyer, Nathan Redmond, Josh Brownhill, Johann Gudmundsson, Luca Koleosho, Lyle Foster, Anass Zaroury

İddaa Tahmini

Aston Villa Premier Lig’de geçen hafta konuk olduğu Manchester United deplasmanında puan alamadı. İlk yarıyı 2-0 önde kapattıkları maçta 3-2 kaybettiler. Son 2 maçta 5 puan bırakan Aston Villa düşüşte. Burnley ise hafta içi Turf Moor’da konuk ettiği Liverpool’a direnemedi. Rakibine 2-0 kaybeden Kompany’nin ekibi Premier Lig’de düşme hattında yer alıyor. Bu hafta konuk olacakları Aston Villa deplasmanında da işleri zor. Aston Villa kazanarak moral bulur.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.21

Betelli Oranı: MS 1, Oran 1.40

Maç Sonucu: 3-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Aston Villa zorlandığı maçta kazanmasını bildi. Villa Park’ta Burnley’i 3-2 mağlup ettiler ve zirve takibini devam ettirdiler.