İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Luton Town Chelsea İddaa Tahmini 30.12.2023

İngiltere Premier Lig’de heyecan sürüyor. Luton Town evinde, Chelsea karşısında sürpriz arayacak. Mücadele saat 15.30’da başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından izlenebilecek.

Luton TownChelsea arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Luton Town kazanır 5.30, beraberlik 4.30, Chelsea kazanır ise 1.65 olarak açıklanmış.

Luton Town 3 Puanı Kaptı 

Luton Town Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. 2 hafta önce iç sahada konuk ettiği Newcastle United’ı 1-0 ile geçen Luton Town, geçtiğimiz hafta içi ise Bramall Lane’de Sheffield United’ı 3-2 mağlup etmeyi başardı. Son 2 haftada 6 puan toplayan ve dikkat çeken Luton Town moralli. Mağlup oldukları Arsenal ve Manchester City maçlarında da çok iyi direnç gösterdiler. Bu hafta ise Kenilworth Road’da Chelsea’yi ağırlayacaklar. Karşılaşma öncesinde Luton Town’da Tom Lockyer’ın rahatsızlığı sürüyor. Daniel Potts ve Reece Burke’un sakatlıkları ise devam ediyor.

Chelsea Favori Taraf 

Chelsea geçtiğimiz hafta içi Stamford Bridge’de konuk ettiği Crystal Palace karşısında 3 puan almayı başardı. Mudryk ve Madueke’nin golleriyle 2-1 kazanan Maviler, Wolverhampton yenilgisini unutturdu. Madueke’nin son dakikalarda penaltıdan attığı golle 3 puanı alan Chelsea moralli. Bu hafta sonu ise Kenilworth Road’da Luton Town ile karşı karşıya gelecekler. Maçın favorisi olarak gösterilen Chelsea’de Marc Cucurella, Reece James, Ben Chilwell ve Wesley Fofana’nın sakatlıkları sürüyor. 

Luton Town – Chelsea Maç Bilgileri

Luton Town – Chelsea Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 15.30’da başlayacak. Mücadele Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Kenilworth Road Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Luton Town’da Tom Lockyer’ın rahatsızlığı sürüyor. Daniel Potts ve Reece Burke’un sakatlıkları ise devam ediyor. Chelsea’de Marc Cucurella, Reece James, Ben Chilwell ve Wesley Fofana’nın sakatlıkları sürüyor. 

Luton Town'ın ilk 11’i Belli mi?

Luton Town’un muhtemel kadrosu: Thomas Kaminski, Issa Kabore, Mads Juel Andersen, Tom Lockyer, Amari Bell, Ryan Giles, Tahith Chong, Marvelous Nakamba, Pelly Ruddock, Elijah Adebayo, Carlton Morris

Chelsea'nin 11’i Belli mi?

Chelsea’nin muhtemel kadrosu: Dorde Petkovic, Axel Disasi, Benoit Badiashille, Thiago Silva, Levi Colwill, Enzo Fernandez, Connor Gallagher, Lesley Ugochukwu, Mykhailo Mudryk, Nicolas Jackson, Christopher Nkunku

İddaa Tahmini

Luton Town Premier Lig’de son 2 haftayı kazanarak geçti. Önce Newcastle United’ı 1-0, ardından ise Sheffield United’ı 3-2 mağlup ederek dikkat çektiler. Kümede kalma umutlarını devam ettiren Rob Edwards’ın ekibi bu hafta Chelsea’yi ağırlayacak. Chelsea ise hafta içi Crystal Palace engelini 2-1 ile geçti. Zorlandıkları maçta 3 puan alarak moral buldular. Bu hafta Luton Town deplasmanında da favoriler. Chelsea’nin bu hafta yine kazanacağını ve üst sıra takibini devam ettireceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.42

Rexbet Oranı: MS 2, Oran 1.65

Maç Sonucu: 2-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Chelsea deplasmanda kazandı. Luton Town’u 3-2 ile geçerek üst sıra umutlarını sürdürdüler.