sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 29.12.2023

29 Aralık Cuma akşamı İtalya Serie A Ligi’nde 18. hafta heyecanı yaşanırken, 3 mücadeleyi kupon olarak hazırladık. Kazanmanız dileğiyle.

Genoa – İnter: MS 2, 1.42 (iddaa) – 1.68 (Bets10) ; 29 Aralık Cuma akşamı Türkiye saati ile 22:45’te sahne alacak olan İtalya Serie A Ligi 18. hafta mücadelesinde, Genoa ile İnter karşı karşıya gelecek. Mücadelenin yayın ekranı S Sport Plus ve S Sport 2. İtalya Serie A Ligi’nin 17. haftasında sahneye Albert Gudmundsson çıkarken, Genoa’ya 4 hafta sonra 3 puanı getiren isim oldu. 4 haftalık fikstürden galibiyet çıkarmayı başaramayan ve 2 mağlubiyet, 2 beraberlikle sahadan ayrılan Genoa, geçtiğimiz hafta 1-0 geriye düştüğü Sassuolo deplasmanından 2-1’lik galibiyetle döndü. Gudmundsson skoru eşitleyen isim olurken, galibiyeti getiren Ekuban’ın golünde ise asisti yapan isimdi. Düşme hattıyla arasındaki puan farkını 6’ya çıkararak rahat bir nefes alan ev sahibi, son 5 maçta kalesini gole kapatamadı. Savunmada zafiyetler gösteren Alberto Gilardino ve öğrencilerinin, son 5 haftanın 4’ünde ise rakiplerine karşılık verdiğini belirtelim. 13. sırada yer alan Genoa, bu hafta sahasında lider İnter’i konuk edecek. İç sahada aldığı 2-0’lık Lecce galibiyetiyle İtalya Serie A Ligi’nde son 11 hafta namağlup bir performans ortaya koyan İnter, 17. hafta sona erdiğinde liderlik koltuğunda oturmaya devam ediyor. Son 11 haftada 2 beraberlik, 9 galibiyete imza atan Simone Inzaghi’nin öğrencileri, son 4 haftanın tamamında kazandı. Napoli, Udinese, Lazio ve Lecce karşısında gol yemeden kazanan İnter, 4 maçta tam 11 gole imza attı. Ligin en iyi hücum ve savunma performansını ortaya koyan konuk ekipte, Yan Sommer son 4 haftaya yaptığı harika kurtarışlarla damga vururken, Lecce karşısında galibiyeti getiren goller Aurel Bisseck ve Nicolo Barella’dan geldi. En yakın rakibi Juventus ile puan farkını 4’te tutmaya devam eden konuk ekip, 17 maçta 41 gole imza atarken, kalesinde ise sadece 7 gole izin verdi. Devre arasına lider girmek isteyen İnter, bu hafta Genoa deplasmanında seriyi 3 puanla sürdürmek istiyor. İtalya Serie A Ligi’nin lideri İnter, 11 haftadır kaybetmiyor. Son 4 haftaya aldığı rahat galibiyetlerle damga vuran İnzaghi ve öğrencileri, aynı zamanda 4 maçtır kalesinde gole dahi geçit vermiyor. Harika bir form grafiğiyle Genoa deplasmanına konuk olacak olan İnter, galibiyetlerine deplasmanda tam gaz devam edecektir.

Lazio – Frosinone: MS 1, 1.49 (iddaa) – 1.72 (Bets10) ; 29 Aralık Cuma akşamı S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi 18. hafta mücadelesinde Lazio ile Frosinone karşı karşıya gelecek. Maçın başlama saati 22:45. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Lazio, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Empoli deplasmanından 2-0’lık galibiyetle döndü. Henüz 9. dakikada Matteo Guendouzi skoru 1-0’a getirmeyi başarırken, 67. dakikaya kadar kaleci Provedel’in kurtarışlarıyla üstünlüğünü koruyan ev sahibinde, Mattia Zaccagni farkı 2’ye çıkardı ve Lazio sahadan 3 puanla ayrıldı. Hellas Verona beraberliği ve İnter mağlubiyetinin ardından ligde puan kayıplarına son veren Maurizio Sarri’nin öğrencileri, 24 puanla 9. sırada yer aldı. Üst sıralara yetişmek isteyen Lazio, ligde henüz aradığı başarıyı bulamazken, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise Son 16 biletini cebine koymayı başardı. 6. sıradaki Roma ile arasında 4 puan fark bulunan Lazio’nun, galibiyetlerine devam etmeye ihtiyacı var. İtalya Serie A Ligi’nin 17. haftasında Jaime Baez’in golü mağlubiyete engel olmadı. İç sahada Juventus’u ağırlayan Frosinone, henüz 9. dakikada 1-0 geriye düşerken, oyuna sonradan giren Baez şık bir golle takımını maça ortak etmeyi başardı. İkinci yarıda 1-1’lik eşitliği sağlayan Frosinone, yediği son dakika golüyle mağlup olurken, son 4 haftadan 1 puan çıkarabildi. Üst üste puan kayıplarının ardından düşme hattıyla puan farkı 6’ya kadar inerken, Eusebio Di Francesco ve öğrencileri kötü gidişata çare arıyor. 17 haftalık fikstürü 5 galibiyet, 4 beraberlik, 8 mağlubiyetle geride bırakan Frosinone, 17 maçta sadece 1 kez kalesini gole kapatabildi. Toplamda 28 gol yiyen konuk ekibin, savunma zafiyetleriyle dikkat çektiğini belirtelim. Şampiyonlar Ligi’nden şuana kadar istediğini alan Lazio, rotasını İtalya Serie A Ligi’ne çevirdi. Üst sıralara yetişmeye çalışan Sarri ve öğrencileri, geçen hafta iyi bir futbolla kazandı. Ev sahibi galibiyetlerine iç sahada Frosinone’ye karşı devam edecektir.

Napoli – Monza: MS 1, 1.45 (iddaa) – 1.68 (Bets10) ; Napoli sahasında Monza’yı konuk edecek. İtalya Serie A Ligi’nin 18. hafta mücadelesi, 29 Aralık Cuma akşamı Türkiye saati ile 22:45’te başlarken, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak. Konuk olduğu Roma deplasmanından 2-0’lık mağlubiyetle dönen Napoli’de, bu sezon teknik adamlar değişmesine rağmen, derbi kabusu devam ediyor. Matteo Politano ve Victor Osimhen’in kırmızı kart gördüğü mücadelede, rakip kaleye gitmekte zorlanan Napoli, son 5 haftada 3. lig yenilgisini yaşadı. Rudi Garcia ile yollarını ayırdıktan sonra, ligde zirveden daha da uzaklaşan ev sahibi, kötü gidişata çare arıyor. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Son 16 biletini cebine koyan Napoli, ligde ise 7. sıraya kadar gerilerken, liderin 17 puan gerisine düştü. Son 5 haftada Atalanta ve Cagliari’ye karşı üstünlük kuran ev sahibi, Empoli, İnter, Juventus ve Roma karşısında ise mağlubiyetlerden kurtulamadı. Toparlanmak için 3 puana ihtiyacı olan Napoli, sahasında Monza’yı konuk edecek. Monza taraftarı önünde iyi bir futbol sergileyemedi ve İtalya Serie A Ligi’nin 17. haftasında mağlup oldu. Milan deplasmanından alınan 3-0’lık mağlubiyetin ardından, geçtiğimiz hafta iç sahada Fiorentina’yı konuk ettiler. Kaleci ve savunmanın büyük hatası henüz 7. dakikada konuk ekibin 1-0 geriye düşmesine neden olurken, erken yenilen golün ardından bir türlü toparlanmayı başaramayan Monza, karşılaşmadan 1-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Son 180 dakikada skor üretmeyi başaramayan konuk ekip, Fiorentina karşısında 90 dakika boyunca pozisyon üretmekte zorlandı. 17 hafta sonunda 21 puanla 11. sırada kendisine yer bulan Raffaele Palladino ve öğrencileri, 2 haftadır devam eden mağlubiyetlere son vermek adına, bu hafta Napoli deplasmanına konuk olacak. İtalya Serie A Ligi’nde üst üste puan kayıplarıyla üst sıralardan kopma tehlikesi yaşayan Napoli, puan kayıplarına taraftarı önünde çare arayacak. Ev sahibi bir hataya daha yer vermeyecek ve son 2 haftada mağlup olan Monza karşısında, haftayı 3 puanla kapatacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 3.06

Bets10 Bahis Oranı: 4.85