İddaa Tahminleri ve Analizleri

Galatasaray Fenerbahçe Bahis Tahmini 29.12.2023

Türkiye Süper Kupası’nda final heyecanı geldi çattı. Galatasaray ile Fenerbahçe’nin kozlarını paylaşacağı karşılaşma saat 20.45’te start alacak ve ATV kanalından canlı yayınlanacak. 

Galatasaray ile Fenerbahçe zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Galatasaray galibiyetinin 2.45, beraberlik tercihinin 3.60, Fenerbahçe galibiyetinin ise 2.95 oran şeklinde açıldığını görüyoruz. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası devam etmekte. İki takımda gol atar seçeneğinin 50.00 oran olarak açıklandığını belirtelim.

Galatasaray Şampiyonluk Peşinde 

Galatasaray Süper Kupa finalinde ezeli rakibi Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek. Okan Buruk’un öğrencileri Süper Lig’de geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu Fenerbahçe deplasmanından 1 puan çıkartmayı başardı. Kadıköy’de Fenerbahçe ile golsüz berabere kaldılar. Süper Lig’de zirve takibini devam ettiren Sarı Kırmızılılar bu hafta ise Fenerbahçe karşısında kazanarak Süper Kupa’da şampiyonluk olmak ve rakibine moral anlamında üstünlük kurmak istiyor. Geçen hafta Kadıköy’de oynanan maçta iki takımda pozisyon anlamında çok zengin bir maç çıkartamadı. Bu kez ise iki takımdan da beklentiler büyük. Derbi öncesinde Galatasaray’da Sergio Oliviera ve Davinson Sanchez’in sakatlıkları sürüyor. 

Fenerbahçe’de Fred Dönüyor 

Fenerbahçe Süper Lig’de geçtiğimiz hafta Galatasaray ile Süper Lig’de karşı karşıya geldi. Kadıköy’de konuk ettikleri rakibi ile golsüz berabere kalan Sarı Lacivertliler devreye lider olarak girdi. Taraftarı önünde Galatasaray karşısında pek etkili olamayan Sarı Lacivertliler Fred’in yokluğunu da net bir şekilde hissetti. Bu sezon büyük maçlarda zorlanan bir Fenerbahçe var ama ezeli rakibi Galatasaray karşısında kazanarak Süper Kupa’da şampiyonluğa ulaşarak ezeli rakibine üstünlük kurmayı hedefliyorlar. Fenerbahçe’de bu hafta Fred takıma dönüyor. Özellikle Fred varken, Fenerbahçe’nin çok rahat pozisyona girip skor ürettiğini belirtelim. Fred’in olmadığı maçlarda ise ciddi puan kayıpları yaşayan bir Fenerbahçe var. Derbi öncesinde Fenerbahçe’de Rodrigo Becao, Lincol, Luan Peres ve Mina Zajc sakat olan isimler. 

Galatasaray – Fenerbahçe Maç Bilgileri

Galatasaray – Fenerbahçe Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.45’te başlayacak ve ATV kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Abdülkadir Bitigen. Mücadele Al-Awwal Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Galatasaray’da Sergio Oliviera ve Davinson Sanchez’in sakatlıkları sürüyor. Fenerbahçe’de Rodrigo Becao, Lincol, Luan Peres ve Mina Zajc sakat olan isimler. 

Galatasaray'ın ilk 11’i Belli mi?

Galatasaray’ın muhtemel kadrosu: Fernando Muslera, Sacha Boey, Abdülkerim Bardakçı, Victor Nelsson, Barış Alper Yılmaz, Lucas Toreira, Kerem Demirbay, Kerem Aktürkoğlu, Hakim Ziyech, Wilfried Zaha, Mauro Icardi

Fatih Karagümrük'ün ilk 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: Dominik Livakovic, Bright Osayi Samuel, Alexander Djiku, Jayden Oosterwolde, Ferdi Kadıoğlu, Fred, İsmai Yüksek, Sebastian Szymanski, İrfan Can Kahveci, Dusan Tadic, Edin Dzeko

İddaa Tahmini

Galatasaray geçtiğimiz hafta sonu Süper Lig’de Fenerbahçe deplasmanına konuk oldu. Kadıköy’de oynanan mücadeleden golsüz beraberlik ile ayrıldılar. İlk yarıda daha üretken olmaya çalışan taraflardı ama ikinci yarıda Fenerbahçe bir tık daha baskın oynadı. Fenerbahçe Süper Lig’de geçen hafta aldığı Galatasaray beraberliği ile liderliğini devam ettirdi. Her iki takımında hücumda etkisiz kaldığı bir maçtı da diyebiliriz. Süper Kupa finalinde bu kez daha farklı bir karşılaşma beklentim var. Hem Galatasaray hem de Fenerbahçe bu kez skor üretmeyi başarır. Karşılıklı goller atılır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.51

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 50.00

Maç Sonucu: ERTELENDİ

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…