İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Manchester City Sheffield United İddaa Tahmini 30.12.2023

İngiltere Premier Lig’de son sırada bulunan Sheffield United deplasmanda, Manchester City’e konuk oluyor. Mücadeleyi saat 18.00’de Beın Sports 3 kanalından takip edebilirsiniz.

Manchester City ve Sheffield United arasında oynanacak olan karşılaşmanın Genzobet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Manchester City kazanır 1.09, beraberlik 12.00, Sheffield United kazanır ise 30.00 olarak açıklanmış.   

Manchester City Net Favori 

Manchester City geçtiğimiz hafta içi konuk olduğu Everton deplasmanından 3 puan çıkartmayı başardı. Pep Guardiola’nın öğrencileri 1-0 geriye düştüğü maçta ikinci yarıda bulduğu gollerle maçı 3-1 kazandı ve önemli bir galibiyet elde etti. Bu galibiyet ile zirve takibini sürdüren Manchester City lider Arsenal’ın 3 puan gerisinde yer alıyor. Pep Guardiola’nın ekibi bu hafta sonu ise Etihad’da Sheffield United’ı ağırlayacak. Manchester City’nin Etihad’da oynadığı son 3 maçta da puan kaybı yaşadığını belirtelim. Maç öncesinde Manchester City’de John Stones ve Kevin De Bruyne sakat olan isimler.

Sheffield United Son Sırada 

Sheffield United’da kötü gidişat devam ediyor. Premier Lig’in bu sezon en büyük düşme adaylarından biri olarak gösterilen Sheffield United, geçtiğimiz hafta konuk ettiği Luton Town karşısında puan alamadı. Bramall Lane’de konuk ettikleri rakibine 3-2 kaybettiler ve moraller bozuk. Geride kalan 19 haftada sadece 9 puan toplayabilen Chris Wilder’ın öğrencileri son sırada yer alıyor. Bu hafta sonu ise zor bir maça çıkacaklar. Etihad’da Manchester City’e konuk olacak Sheffield United’ın işi bir hayli zor. Karşılaşma öncesinde Sheffield United’da Tom Davies, Anel Ahmedhodzic ve Rhian Brewster’ın sakatlıkları sürüyor. 

Manchester City – Sheffield United Maç Bilgileri

Manchester City – Sheffield United Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 3 kanalından Türkiye saati ile 18.00’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Etihad Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Manchester City’de John Stones ve Kevin De Bruyne sakat olan isimler. Sheffield United’da Tom Davies, Anel Ahmedhodzic ve Rhian Brewster’ın sakatlıkları sürüyor. 

Manchester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Manchester City’nin muhtemel kadrosu: Ederson, Kyle Walker, Josko Gvardiol, Ruben Dias, Nathan Ake, Mateo Kovacic, Bernardo Silva, Rodri, Phil Foden, Jack Grealish, Julian Alvarez

Sheffield United'ın ilk 11’i Belli mi?

Sheffield United’ın muhtemel kadrosu: Wes Foderingham, George Baldock, Anel Ahmedhodzic, John Egan, Jack Robinson, Max Lowe, Chris Basham, Oliver Norwood, Ben Osborn, Bennie Traore, William Osula 

İddaa Tahmini

Manchester City hafta içi Goodison Park’ta aldığı Everton galibiyeti ile moral buldu. 1-0 geriye düştükleri maçta rakibini 3-1 mağlup ederek zirve takibini devam ettirdiler. Sheffield United ise Luton Town karşısında puan alamadı. 2-1 öne geçtikleri maçı 3-2 kaybederek hayal kırıklığı yarattılar. Son yedikleri 2 golü de kendi kalelerine attıklarını belirtelim. Dramatik bir mağlubiyet alan Sheffield United’ın bu hafta işi çok zor. Manchester City farklı ve rahat bir galibiyet alarak yoluna devam eder.

İddaa Oranı: MS 1 (-2), Oran 1.54

Genzobet Oranı: MS 1 (-2), Oran 1.75

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Manchester City rahat bir galibiyet aldı. Etihad’da Sheffield United engelini 2-0 ile geçtiler.