İddaa Tahminleri ve Analizleri

Sochaux Lorient İddaa Tahmini 06.01.2024

Sochaux ile Lorient, Fransa Kupası Son 64 Turu’nda karşı karşıya geliyor. 6 Ocak Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 20:00’de başlayan mücadeleye, Auguste Bonal Stadı ev sahipliği yapacak.

Hovarda, Sochaux galibiyetine 3.30, beraberliğe 3.40, Lorient galibiyetine ise 2.10 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.05, 2.5 Alt 1.72 oran kazandırıyor.

Sochaux Yükselişte

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Sochaux, Fransa Ulusal 1. Ligi’nde zirve takibine devam ediyor. Son 2 haftada alınan üst üste galibiyetlerle moral bulan ev sahibi, FRANSA Kupası Son 64 Turu kapsamında, Ligue 1 temsilcilerinden Lorient ile karşı karşıya gelecek. Ulusal 1. Lig’de ilk 16 haftayı 7 galibiyet, 4 berberlik, 5 mağlubiyetle geride bırakan ev sahibi, 25 puanla 6. sırada yer aldı. Lider ile arasında 11 puan fark bulunan Sochaux, kalesinde gördüğü 22 gole karşılık, rakip fileleri 29 kez havalandırdı. Son 2 haftada kalesini gole kapatarak kazanan ev sahibi, rakip filelere ise 7 gol gönderdi. Sochaux cephesinde moraller yerinde.

Lorient Galibiyet Hedefinde

Geçtiğimiz hafta konuk olduğu Bresr deplasmanından 4-0’lık mağlubiyetle dönen Lorient, kötü gidişatını sürdürdü. Son 8 haftanın tamamında puan kaybı yaşayan konuk ekip, 5 mağlubiyet, 2 beraberlikle ligin en formsuz takımları arasına girdi. İlk 17 haftanın ise 15’inde puan kaybı yaşadıklarını belirtelim. Sezonun ilk yarısını düşme hattının içerisinde kapatan Lorient, en alt sıradaki Clermont’un ardından, ligin en zayıf halkası. Teknik adam ısrarına devam eden konuk ekipte, Regis Le Bris görevine devam ediyor. Fransa Kupası Son 64 Turu kapsamında Ulusal Lig temsilcilerinden Sochaux karşısına çıkacaklar. Kupada teselli arayacak olan Lorient, ligde yaşadığı zor günlerden kupa galibiyetiyle çıkmak istiyor.

Sochaux – Lorient Maç Bilgileri

Sochaux – Lorient Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 20:00’de sahne alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Auguste Bonal Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lorient cephesinde bu hafta Gedeon Kalulu, Doucoure, Montassar Talbi, Formose Mendy ve Darlin Yongwa milli takım kamplarında olduğu için kadroda yer almayacak.

Sochaux’un ilk 11’i Belli mi?

Sochoux’un muhtemel kadrosu: Mathieu Patouillet, Mathieu Patouillet, Thomas Fontaine, Dalangunypole Gomis, Roli Pereira De Sa, Noah Fatar, Julien Da Costa, Malcolm Viltard, Diego Michel, Zohi, Daho.

Lorient’in 11’i Belli mi?

Lorient’in muhtemel kadrosu: Yvon Mvogo, Souleymane Isaak Toure, Julien Laporte, Montassar Talbi, Vincent Le Goff, Eli Junior Kroupi, Theo Le Bris, Julien Ponceau, Gedeon Kalulu, Laurent Abergel, Romain Faivre.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de küme düşme tehlikesini yakından yaşayan Lorient, 8 maçtır galibiyete haset. Zor günlere son vermek isteyen konuk ekip, Fransa Kupası’nda teselli bulacak ve Ulusal Lig temsilcisi Sochaux karşısında galip gelecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.87

Hovarda Oranı: MS 2, Oran 2.10

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Devre arasına 1-0’lık üstünlükle girmeyi başaran Lorient, ikinci yarıda 1-0’lık üstünlüğünü koruyamadı ve Sochaux karşısında 2-1’lik mağlubiyetle, kupa serüvenine veda etmek zorunda kaldı.