İddaa Tahminleri ve Analizleri

Amiens Montpellier Maç Tahmini 06.01.2024

6 Ocak Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 20:00’de sahne alacak olan Fransa Kupası Son 64 mücadelesinde, Amiens ile Montpellier karşı karşıya gelecek. Mücadeleye Licorne Stadı ev sahipliği yapacak.

Genzobet, Amiens galibiyetine 3.50, beraberliğe 3.40, Montpellier galibiyetine ise 2.05 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 2.96, beraberliğe 2.94, konuk ekibe ise 1.79 oran kazandırıyor.

Amiens Güven Vermedi

Fransa Ligue 2’de ilk 19 haftayı 6 galibiyet, 7 beraberlik, 6 mağlubiyetle geride bırakan Amiens, sezonun ilk yarısı ona erdiğinde, 25 puanla 12. sırada yer aldı. Ligde en iyi başlangıçlardan birine imza atan ev sahibi, ilk 3 haftadan 3 galibiyet çıkarırken, son 16 haftalık fikstürden ise sadece 3 galibiyet alabildi. Omar Daf önderliğinde Play Off hattından dahi uzak kalan Amiens, teselliyi Fransa Kupası’nda arayacak. Ligde uzun süredir galibiyet almakta zorlanan ev sahibi, son 3 haftadan 2 puan çıkarabildi. Kalesini 19 maçta 20 gole kapatamayan Amiens, rakip fileleri ise 16 kez havalandırabildi. Son 64 Turu kapsamında Montpellier’i sahasında konuk edecek olan Daf ve öğrencileri, galibiyet adına güven vermekten çok uzakta.

Montpellier Toparlanmaya Başladı

Fransa Ligue 1’de 3 maçtır kaybetmeyen Montpellier, düşme hattıyla puan farkını 4’e çıkararak, rahat bir nefes aldı. Sezona istediği başlangıcı yapamayan ve adım adım düşme hattına yakınlaşan Michel Der Zakarian’ın öğrencileri, sezonun ilk yarısı sona ererken toparlandı. Marsilya ve Lens gibi güçlü rakiplerinden 1’er puan almayı başaran konuk ekip, Metz deplasmanından ise 3 puanla döndü. 12. sırada kendisine yer bulan Montpellier, 17 maçtan 18 puan topladı. Fransa Kupası Son 64 Turu kapsamında Ligue 2 temsilcisi Amiens’e deplasmanda konuk olacak olan Montpellier, yükselen performansını kupa zaferiyle taçlandırmak istiyor. Milli takıma giden oyuncuların yokluğunda, zor anla yaşayabilirler. Sacko, Sylla, Tchato, Leroy, Al Tamari ve Bertaud milli takımlarındalar.

Amiens – Montpellier Maç Bilgileri

Amiens – Montpellier Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 20:00’de sahne alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Licorne Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Amiens cephesinde Gael Kakuta, Nicholas Opoku, Abdoul Tapsoba ve Mamadou Fofana milli takımlarında olmalarından dolayı, kadroda yer almayacak. Montpellier’de ise Sacko, Sylla, Tchato, Leroy, Al Tamari ve Bertaud milli takımlarındalar.

Amiens’in ilk 11’i Belli mi?

Amiens’in muhtemel kadrosu: Regis Gurtner, Osaze Urhoghide, Kassoum Ouattara, Youssouf Assogba, Jeremy Gelin, Maxime Do Couto, Kylian Kaiboue, Antoine Leautey, Louis Mafouta, Owen Gene, Andy Carroll.

Montpellier’in 11’i Belli mi?

Montpellier’in muhtemel kadrosu: Benjamin Lecomte, Falaye Sacko, Arnaud Nordin, Maxime Esteve, Joris Chotard, Khalil Fayad, Mincarelli Davin, Jordan Ferri, Teji Savanier, Akor Adams, Christopher Jullien.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de son 3 hafta namağlup bir performans sergileyen Montpellier, sezon arasına moralli girdi. Montpellier etkisini Fransa Kupası’na taşıyacak ve Amiens engelini galibiyetle geçecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.79

Genzobet Oranı: MS 2, Oran 2.05

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Montpellier deplasmanda beklediğimiz gibi kazandı. Amiens engelini galibiyetle geçerek Fransa Kupası’nda yoluna devam etmeyi başaran Fransa Ligue 1 temsilcisi, deplasmanda bizleri yanıltmadı. Kazananları tebrik ederiz.