Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Darmstadt 98 Borussia Dortmund İddaa Tahmini 13.01.2024

İddaa fikstüründe 13 Ocak Cumartesi akşamı yer alan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Darmstadt 98 ile Borussia Dortmund karşı karşıya gelecek. beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından canlı yayınlanacak mücadele, Türkiye saati ile 20:30’da başlıyor.

Hovarda, Darmstadt 98 galibiyetine 5.37, beraberliğe 4.67, Borussia Dortmund galibiyetine ise 1.56 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.55, KGYOK 2.45 oran kazandırıyor.

Zayıf Halka Darmstadt 98

Almanya Bundesliga’da sezonun ilk yarısının son haftasına girilirken, ligin yeni temsilcileri arasında yer alan Darmstadt 98, en zayıf halka olmaktan kurtulamadı. 16 haftayı 2 galibiyet, 4 beraberlik, 10 mağlubiyetle geride bırakan ev sahibi, tüm kötü gidişata rağmen teknik adam ısrarını sürdürüyor. Torsten Lieberknecht yönetiminde başarıdan çok uzak kalan Darmstadt 98, son 9 haftalık fikstürün tamamında puan kaybetti. 6 mağlubiyet, 3 beraberliğe imza atan Darmstadt 98, son olarak Hoffenheim deplasmanına konuk olurken, 3 kez geriye düştüğü mücadeleden 3-3’lük beraberlikle ayrıldı. Kalesini gole kapatmakta fazlasıyla zorlanan ev sahibi, 16 maç sonunda tam 41 gol yedi ve ligin en kötü savunma performansını sergiledi. En alt sıradan kurtulmak isteyen Darmstadt 98, sahasında Dortmund’u konuk edecek.

Borussia Dortmund Galibiyet Peşinde

Borussia Dortmund, Almanya Bundesliga’da puan kayıplarına çare arıyor. Sezona son derece iyi bir başlangıç yapan Edin Terzic ve öğrencileri, ilk 9 haftanın en iyi performanslarından birini sergiledi. Son 7 haftada düşüşe geçen Sarı Siyahlılar, son 7 haftada sadece Mönchengladbach’ı mağlup edebildi. UEFA Şampiyonlar Ligi F Grubu’ndan lider çıkmayı başaran Dortmund, aynı etkiyi ligde gösteremedi. Son 4 haftayı 3 berberlik, 1 mağlubiyetle geride bırakan konuk ekibin, lider ile arasındaki puan farkı 15’e yükseldi. 5. sıraya kadar gerileyen Dortmund, bu hafta ligin en zayıf halkası Darmstadt 98 karşısında galibiyet arayacak. Zirve yarışında kalabilmek için toparlanmaktan başka çareleri yok.

Darmstadt 98 – Borussia Dortmund Maç Bilgileri

Darmstadt 98 – Borussia Dortmund Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından Türkiye saati ile 20:30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Böllenfalltor Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Darmstadt 98 takımında Fraser Hornby, Marvin Mehlem ve Braydon Manu’nun sakatlıkları devam ediyor. Dortmund cephesinde ise Julian Ryerson, Felix Nmecha ve Meunier’in sakatlıkları devam ediyor. Haller ve Bensebani ise milli takımlarına gitti.

Darmstadt 98’in 11’i Belli mi?

Darmstadt 98’in muhtemel kadrosu: Marcel Schuhen, Marcel Schuhen, Fabian Holland, Clemens Riedel, Matthias Bader, Tim Skarke, Poppler Isherwood, Tobias Kempe, Bartol Franjic, Aaron Seydel, Luca Pfeiffer.

Borussia Dortmund’un 11’i Belli mi?

Borussia Dortmund’un muhtemel kadrosu: Gregor Kobel, Marcel Sabitzer, Emre Can, Nico Schlotterbeck, Mats Hummels, Marius Wolf, Julian Brandt, Salih Özcan, Marco Reus, Niclas Füllkrug, Donyell Malen.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da zirveden adım adım uzaklaşan Dortmund, eski günlerine geri dönüş bileti arıyor. İlk 9 haftadaki etkisinden çok uzak kalan Edin Terzic ve öğrencileri, ligin en zayıf halkası Darmstadt 98 karşısında rahat bir galibiyetle, puan kayıplarına son vermeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: H2, Oran 2.02

Hovarda Oranı: H2, Oran 2.29

Maç Sonucu: 0-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Kazanan Dortmund oldu. Deplasmanda 90 dakika boyunca üstün bir futbol sergileyen Sarı Siyahlılar, konuk olduğu Darmstadt deplasmanından 3 golle 3 puan çıkardı. Dortmund’un 90 dakika boyunca kalesinde gole geçit vermediğini belirtelim.