Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Mainz 05 Wolfsburg Maç Tahmini 13.01.2024

Almanya Bundesliga‘da 17. hafta heyecanı 13 Ocak Cumartesi akşamı devam ediyor. Mainz 05‘in evinde Wolfsburg‘u konuk edeceği mücadele, Türkiye saati ile 17:30’da başlıyor. Maçın yayın ekranı beIN CONNECT ve tivibu SPOR 4.

Genzobet, Mainz 05 galibiyetine 2.20, beraberliğe 3.56, Wolfburg galibiyetine ise 3.27 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.72, KGYOK 2.10 oran kazandırıyor.

Mainz 05 Kabustan Uyanmak İstiyor

Almanya Bundesliga’da 4 haftadır puan kayıplarına devam eden, 16 haftalık fikstürün ise 15’inde puan kaybederken, düşme potasından kurtulamadı. Kötü gidişata çare olarak 4 hafta önce Bo Svensson ile yollarını ayıran ev sahibi, göreve 4 hafta önce Jan Siewert’i getirdi. Yeni hocasıyla henüz maç kazanamayan ev sahibi, taraftarı önünde Freiburg ve Heidenheim’a karşı kaybederken, deplasmanda Köln ve Dortmund ile berabere kaldı. 16 haftadan 10 puan toplayabilen, kalesinde ise gördüğü 28 gole karşılık, rakip fileleri 13 kez havalandırabilen Mainz 05, ligde galibiyet adına güven vermeyi başaramadı. Sezonun ilk yarısında son haftaya girilirken sahasında Wolfsburg’u konuk edecek olan ev sahibinin, düşme hattından çıkabilmek için galibiyete ihtiyacı var.

Wolfsburg Evinde Kaybetti

Almanya Bundesliga’nın 16. haftasında Bayer Münih ile taraftarı önünde karşı karşıya gelen Wolfsburg, Darmstadt 98 karşısında aldığı 1-0’lık galibiyetle toparlanma sinyalleri verirken, zirve takibindeki Bayern Münih’e diş geçiremedi. Sezonun ilk yarısında son haftaya gelinirken, Niko Kovac yönetiminde istikrardan uzak bir performans grafiğiyle karşımıza çıkan Wolfsburg, ligin 10. sırasında yer aldı. Son 6 haftalık fikstürü 4 mağlubiyet, 2 galibiyetle geride bıraktılar. 16 haftayı 6 galibiyet, 1 beraberlik, 9 mağlubiyetle geride bırakan konuk ekip, attığı 20 gole karşılık, kalesinde ise 27 gole engel olamadı. Üst sıralara yetişmek isteyen Wolfsburg, bu hafta Mainz 05 deplasmanında galibiyet arayacak.

Mainz 05 – Wolfsburg Maç Bilgileri

Mainz 05 – Wolfsburg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ve tivibu SPOR 4 ekranlarından Türkiye saati ile 17.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Opel Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Mainz 05 cephesinde Lee Jae-Sung milli takımına gitti. Hance Olsen ve Nelson Weiper’in ise sakatlıkları devam ediyor. Wolfsburg takımında ise Amin Sarr, Lukas Nmecha ve Rogerio’nun sakatlıkları devam ediyor. Maxence Lacroix ise kart cezalısı.

Mainz 05’in 11’i Belli mi?

Mainz 05’in muhtemel kadrosu: Finn Dahmen, Danny da Costa, Edimilson Fernandes, Stefan Bell, Anton Stach, Dominik Kohr, Tom Kraußi, Aaron Martin, Maxim Leitsch, Ajorque Ludovic, Marcus Ingvartsen.

Wolfsburg’un 11’i Belli mi?

Wolfsburg’un muhtemel kadrosu: Koen Casteels, Ridle Baku, Aster Vranckx, Joakim Maehle, Cedric Zesiger, Jonas Older Wind, Lovro Majer, Mattias Svanberg, Yannick Gerhardt, Tiago Tomas, Maxi Arnold.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da rahat bir konumda yer alan Wolfsburg, üst sıralara yetişmek istiyor. İstikrardan uzak kalan Niko Kovac ve öğrencileri, düşme hattında yer alan ve maç kazanmakta zorlanan Mainz 05 karşısında, haftayı 3 puanla kapatacaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.82

Genzobet Oranı: MS 2, Oran 3.27

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Wolfsburg deplasmandan 1 puanla döndü. Konuk ekip Mainz 05 karşısında beklediğimiz etkiyi gösteremedi ve öne geçtiği karşılaşmadan 1 puanla ayrıldı.