Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Köln Heidenheim Maç Tahmini 13.01.2024

13 Ocak Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 17:30’da başlama düdüğü çalınacak mücadelede, Köln ile Heidenheim karşı karşıya geliyor. Almanya Bundesliga‘nın 17. hafta mücadelesi, beIN CONNECT ekranlarından canlı yayınlanacak.

RheinEnergie Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede Betelli, Köln galibiyetine 2.06, beraberliğe 3.72, Heidenheim galibiyetine ise 3.48 oran belirlemiş durumda.

Köln’de Schultz Dönemi

Köln’de puan kayıpları devam ediyor. Almanya Bundesliga’da sezona iyi bir başlangıç yapamayan ev sahibi, ilk 16 haftayı 2 galibiyet, 4 beraberlik, 10 mağlubiyetle geride bırakırken, çareyi teknik adam değişikliğinde aradı. Freiburg ve Union Berlin deplasmanlarından üst üste 2-0’lık mağlubiyetler alan Köln, son 3 haftadan ise sadece 1 puan çıkarabildi. Düşme hattında yer alan ev sahibi, göreve Timo Schultz’u getirdi. Yeni hocasıyla ilk sınavını Heidenheim karşısında verecek olan Köln’ün, düşme potasından kurtulmak için galibiyete ihtiyacı var. 16 maçta kalesini 28 gole kapatmayı başaramazken, rakip fileleri ise 10 kez havalandırabildi. Ev sahibi yeni hocasıyla ilk sınavından galibiyetle çıkmak istiyor.

Heidenheim 3’te 3 Yaptı

Almanya Bundesliga’nın yeni temsilcileri arasında yer alan Heidenheim, sezonun ilk yarısında son haftaya girilirken, düşme hattından uzak kalmayı başardı. Son haftalarda aldığı üst üste galibiyetlerle dikkat çeken Frank Schmidt ve öğrencileri, sezona istediği başlangıcı yapamasa da, son haftalarda aradığı yükselişi buldu. Darmstadt 98 ve Mainz 05 karşısında alınan galibiyetlerin ardından, Freiburg karşısına çıkan konuk ekip, 2 kez geriye düştüğü mücadeleden 3-2’lik galibiyetle çıkmayı başardı. Harikulade bir geri dönüşe imza atan Heidenheim, son 2 dakikada 2 gole imza attı. 16 haftadan 20 puan toplamayı başaran ve 9. sırada yer alan konuk ekip, son haftalarla birlikte üst sıraları zorlamaya başladı. Bu hafta Köln karşısında galibiyet arayacak olan Frank Schmidt’in öğrencileri, seriyi sürdürmek istiyor.

Köln – Heidenheim Maç Bilgileri

Köln – Heidenheim Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 17.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele RheinEnergie Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Köln takımında Mark Uth’un sakatlığı devam ediyor. Heidenheim’da ise Denis Thomalla ve Thomas Keller’in sakatlıkları devam ediyor.

Köln’ün 11’i Belli mi?

Köln’ün muhtemel kadrosu: Marvin Schwabe, Julian Chabot, Rasmus Carstensen, Leart Paqarada, Timo Hübers, Denis Huseinbasic, Florian Kainz, Dejan Ljubicic, Linton Maina, Davie Selke, Steffen Tigges.

Heidenheim’in ilk 11’i Belli mi?

Hoffenheim’ın muhtemel kadrosu: Oliver Baumann, Ozan Kabak, John Brooks, Anton Stach, Grischa Prömel, Kevin Vogt, Florian Grillitsch, Maximilian Beier, Wout Weghorst, Andrej Kramaric, Ihlas Bebou.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da 3 haftadır kazanan Heidenheim, üst sıraları zorlamaya başladı. Konuk ekip zor günler geçiren Köln karşısında etkisini sürdürecek ve karşılaşmadan galibiyetle ayrılmayı başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.93

Betelli Oranı: MS 2, Oran 3.48

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollerin atıldığı mücadeleden, kazanan çıkmadı. İki takımda 90 dakika sonunda 1’er gol buldu ve sahadan 1’er puana razı geldi.