Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Leipzig Bayer Leverkusen İddaa Tahmini 20.01.2024

Leipzig sahasında Bayer Leverkusen‘i konuk edecek. Almanya Bundesliga’nın 18. hafta mücadelesi, 20 Ocak Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 20:30’da başlarken, beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bets10, Leipzig galibiyetine 2.45, beraberliğe 3.71, Bayer Leverkusen galibiyetine ise 2.74 oran belirlemiş durumda. Bets10 tarafından hazırlanan Haftanın 10’ları kampanyasında, Leipzig – Bayer Leverkusen mücadelesinde 2.5 Üst seçeneğini tercih ederek, 30.00 oran kazanma şansına sahipsiniz.

Leipzig Lider Karşısında

Almanya Bundesliga’da 17. haftaya kadar iç sahada namağlup bir performans grafiği ortaya koyan Leipzig, Frankfurt engeline takıldı ve sezonun ilk iç saha yenilgisini yaşadı. Karşılaşma 1-0’lık mağlubiyetle sonuçlanırken, Leipzig gol fırsatlarını cömertçe harcadı. Lider ile puan farkının 12’ye çıkmasına engel olamayan ev sahibi, sahasında lider Bayer Leverkusen’i konuk ederken, iç saha etkisine geri dönmek istiyor. 17 haftayı 10 galibiyet, 3 beraberlik, 4 mağlubiyetle geride bırakan ve 33 puan toplamayı başaran Leipzig, rakip fileleri 38 kez havalandırmayı başarırken, kalesinde ise 18 gole engel olamadı. Lider ile puan farkını 9’a indirme şansına sahip olan Marco Rose ve öğrencileri, bu fırsatı kaçırmak istemiyor. Sezonun ilk yarısında Bayer Leverksuen’e deplasmanda konuk olmuş ve karşılaşmadan 3-2’lik mağlubiyetle ayrılmışlardı.

Bayer Leverkusen Namağlup Devam Ediyor

Xabi Alonso ve öğrencilerini bu sezon tüm kulvarlarda mağlup edebilen çıkmadı. Bayer Leverkusen bu sezon genç teknik adamıyla tarihi bir başarı gösterirken, 3 kulvarda birden yoluna namağlup devam ediyor. UEFA Avrupa Ligi H Grubu’ndan tüm maçlarını kazanarak Son 16 Turu’na lider çıkmayı başaran Bayer Leverkusen, Almanya DFB Kupası’nda ise Çeyrek Final biletini cebine koydu. Konuk ekip bu sezonki en büyük sürprizine ise Almanya Bundesliga’da imza atarken, son 11 yılın şampiyonu Bayern Münih’i geçerek, liderlik koltuğuna oturdu. 17 haftayı 14 galibiyet, 3 beraberlikle geride bırakan konuk ekibin, en yakın rakibiyle arasında 4 puan fark bulunuyor. 17  maçta attığı 47 golle son derece iyi bir hücum performansı sergileyen Bayer Leverkusen, seriyi en yakın rakiplerinden Leipzig karşısında 3 puanla taçlandırmak istiyor.

Leipzig – Bayer Leverkusen Maç Bilgileri

Leipzig – Bayer Leverkusen Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından Türkiye saati ile 20.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Red Bull Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Leipzig cephesinde Willi Orban’ın sakatlığı devam ediyor. Amadou Haidara ise milli takımına gitti. Bayer Leverkusen’de ise Victor Boniface ve Arthur’un sakatlıkları devam ediyor. Amine Adli, Odilon Kossounou ve Edmond Tapsoba ise milli takımlarına gittiler.

Leipzig’in 11’i Belli mi?

Leipzig’in muhtemel kadrosu: Janis Blaswich, Mohamed Simakan, Castello Lukeba, David Raum, Christoph Baumgartner, Eljif Elmas, Kevin Kampl, Xaver Schlager, Yussuf Poulsen, Lois Openda, Benjamin Sesko.

Bayer Leverkusen’in 11’i Belli mi?

Bayer Leverkusen’in muhtemel kadrosu: Lukas Hradecky, Piero Hincapie, Fayçal Tapsoba, Alejandro Grimaldo, Jonathan Tah, Jeremie Frimpong, Florian Wirtz, Jonas Hofmann, Granit Xhaka, Robert Andrich, Patrik Schick.

İddaa Tahmini

Leipzig ve Bayer Leverkusen, Almanya Bundesliga’da ilk 17 haftanın en iyi performanslarını sergileyen takımlar arasında yer alıyor. İki takımda son derece iyi bir lig karnesine sahip. Lider ile farkı azaltmak isteyen Leipzig ve namağlup liderliğini korumak isteyen Bayer Leverkusen’in mücadelesinde, 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.41

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 30.00

Maç Sonucu: 2-3

Maç Sonu Editör Yorumu: 5 golün atıldığı mücadelede, iki takımda galibiyete çok yaklaştı. 90 dakika sonunda kazanan ise liderlik koltuğunda namağlup performans grafiğiyle oturan Bayer Leverkusen oldu. Mücadelede beklediğimiz gibi 2.5 gol barajı aşıldı.