İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Valencia Athletic Bilbao İddaa Tahmini 20.01.2024

İspanya La Liga’da haftanın önemli maçlarından biri. Zirve takibini sürdüren Athletic Bilbao deplasmanda, Valencia’nın konuğu olacak. Mücadeleyi saat 20.30’da S SPORT Plus kanalından takip edebilirsiniz.

Valencia ve Athletic Bilbao arasında oynanacak olan karşılaşmanın Hovarda oranları şu şekilde verilmiş. Valencia kazanır 3.40, beraberlik 3.40, Athletic Bilbao kazanır ise 2.22 olarak açıklanmış.

Valencia’dan 4 Gollü Galibiyet

Valencia La Liga’da son haftalarda iyi bir seri yakaladı. Ruben Baraja’nın öğrencileri geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu Cadiz deplasmanından 3 puan ile döndü. Sahadan 4-1’lik galibiyet ile ayrılan Valencia’da moraller yerinde. La Liga’da son 4 maçta 10 puan toplayan ve son 3 maçını kazanan Valencia’nın Avrupa’ya katılma umutları da devam ediyor. 7. sıradaki Real Betis’in sadece 2 puan gerisindeler ve bu hafta sonu Mestalla’da Athletic Bilbao ile karşılaşacaklar. Maç öncesinde Valencia’da Selim Amallah ve Mouctar Diakhaby Afrika Kupası kadrosunda. Andre Almeida ise sakat.

Athletic Bilbao’dan Üst Üste Galibiyetler

Athletic Bilbao La Liga’da üst üste galibiyetler almaya devam ediyor. Ernesto Valverde’nin öğrencileri geçtiğimiz hafta sonu Bask derbisinde karşı karşıya geldiği Real Sociedad’ı 2-1 mağlup etmeyi başardı. San Mames Barria’da 3 puan alan Athletic Bilbao’da moraller yerinde. Son 4 maçını kazanan ve La Liga’da tam 10 maçtır kaybetmeyen Athletic Bilbao zirve takibini de devam ettiriyor. Bu hafta sonu konuk olacakları Valencia deplasmanında da maçın favorisiler. Karşılaşma öncesinde Athletic Bilbao’da golcü Inaki Williams’ın Afrika Kupası kadrosunda yer aldığını belirtelim.

Valencia – Athletic Bilbao Maç Bilgileri

Valencia – Athletic Bilbao Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele saat 20.30’da S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Mestalla Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Valencia’da Selim Amallah ve Mouctar Diakhaby Afrika Kupası kadrosunda. Andre Almeida ise sakat. Athletic Bilbao’da golcü Inaki Williams’ın Afrika Kupası kadrosunda yer aldığını belirtelim.

Valencia'nın ilk 11’i Belli mi?

Valencia’nın muthtemel kadrosu: Casper Cillesen, Thierry Correia, Eray Cömert, Gabriel Paulista, Jose Luis Gaya, Hugo Guillamon, Samu Castillejo, Manu Vallejo, Javi Guerra, Perez Martinez, Roman Yaremchuk

Athletic Bilbao'nun ilk 11'i Belli mi?

Athletic Bilbao’nun muhtemel kadrosu: Unai Simon, Oscar De Marcos, Daniel Vivian, Aitor Paredes, Inigo Lekue, Ruiz de Galarreta, Mikel Vesga, Gorka Guruzeta, Iker Muniain, Nico Williams, Inaki Williams

İddaa Tahmini

Valencia 2 hafta önce Villarreal’i 3-1 ile geçmişti. Bu galibiyetin ardından da Cadiz deplasmanında 4-1 kazandılar. Üst üste 3 maçtır kazanan Valencia’da moraller yerinde. Athletic Bilbao ise geçen hafta Bask derbisinde Real Sociedad’ı 2-1 ile geçti. Üst üste 4 maçtır kazanan Athletic Bilbao’da yenilmezlikl serisi ise 10 maça çıktı. Zirve takibini sürdüren Athletic Bilbao bu hafta Valencia deplasmanında da maçın favorisi. Bask ekibi 3 puana yakın olan taraf.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.93

Hovarda Oranı: MS 2, Oran 2.22

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Valencia sürpriz yaptı. Mestalla’da konuk ettikleri Athletic Bilbao’yu 1-0 mağlup etmeyi başardılar.