İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Villarreal Mallorca İddaa Tahmini 20.01.2024

İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. Mallorca deplasmanda, Villarreal’e konuk olacak. Saat 18.15’te başlayacak karşılaşma S SPORT Plus kanalından izlenebilecek.

VillarrealMallorca arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranları şu şekilde. Villarreal kazanır 2.12, beraberlik 3.45, Mallorca kazanır ise 3.55 olarak açıklanmış.

Villarreal 12 Maçtır Gol Yiyor

Villarreal La Liga’da geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Gran Canaria’da konuk oldukları Las Palmas’a 3-0 kaybettiler. Bir önceki hafta ise Valencia deplasmanında 3-1 mağlup olmuşlardı. Son dönemde kalesini gole kapatamayan ve kötü sonuçlar alan Marcelino’nun ekibinde moraller bozuk. La Liga’da üst üste 12 maçtır gol yiyorlar. Düşme hattına da yaklaşan Villarreal bu hafta sonu La Ceramica’da Mallorca’yı konuk edecek. Karşılaşma öncesinde Villarreal’de Aissa Mandi Afrika Kupası kadrosunda yer alıyor. Denis Suarez ve Yeremy Pino ise sakat olan isimler.

Mallorca’dan 1 Puan

Mallorca La Liga’da geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Celta Vigo ile 1-1 berabere kaldı. Cyle Larin’in attığı golle mücadeleden 1 puan alan Mallorca son haftalarda kolay kolay mağlubiyet yaşamıyor.La Liga’da oynadıkları son 7 maçta sadece Bernabeu’da Real Madrid’e kaybettiler. Ligin dirençli takımlarından biri olan Javier Aguirre’nin ekibi bu hafta sonu ise La Ceramica’da Villarreal’e konuk olacak. Karşılaşma öncesinde Mallorca’da Giovanni Gonzalez kart cezalısı. Vedat Muriqi ve Pablo Maffeo ise sakat olan isimler.

Villarreal – Mallorca Maç Bilgileri

Villarreal – Mallorca Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT Plus kanalından saat 18.15’te canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele La Ceramica Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Villarreal’de Aissa Mandi Afrika Kupası kadrosunda yer alıyor. Denis Suarez ve Yeremy Pino ise sakat olan isimler. Mallorca’da Giovanni Gonzalez kart cezalısı. Vedat Muriqi ve Pablo Maffeo ise sakat olan isimler.

Villarreal’in ilk 11’i Belli mi?

Villarreal’in muhtemel kadrosu: Filip Jorgensen, Juan Foyth, Aissa Mandi, Jorge Cuenca, Alberto Moreno, Ramon Terrats, Dani Parejo, Santi Comesana, Gerard Moreno, Alejandro Baena, Alexander Sörloth

Mallorca'nın ilk 11’i Belli mi?

Mallorca’nın muhtemel kadrosu: Predrag Rajkovic, Pablo Maffeo, Giovanni Gonzelez, Martin Valjent, Jose Copete, Jaume Costa, Dani Rodriguez, Omar Mascarell, Manu Morlanes, Amath Ndiaye, Abdon Prats

İddaa Tahmini

Villarreal’de moraller bozuk. 2 hafta önce Valencia deplasmanında 3-1 kaybeden Villarreal geçen hafta ise Las Palmas deplasmanında 3-0 kaybetti. La Liga’da üst üste 12 maçtır kalesini gole kapatamayan bir Villarreal var. Düşme hattına da oldukça yakınlar. Mallorca ise geçen hafta iç sahada Celta Vigo’yu konuk etti ve mücadeleden 1-1’lik beraberlik ile döndü. La Liga’da son 7 haftada sadece 1 mağlubiyetleri var. Taraf bahsi açısından riskli gördüğü maçta gollere yöneleceğim. Hem Villarreal hem de Mallorca skor üretir.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.62

Betroad Oranı: KGVAR, Oran 1.83

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Villarreal uzatmalarda yıkıldı. La Ceramica’da son dakikada yedikleri golle 1-0 kaybettiler.