İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Celta Vigo Real Sociedad İddaa Tahmini 20.01.2024

İspanya La Liga’da haftanın kapanış maçında Real Sociedad deplasmanda, Celta Vigo’ya konuk olacak. Saat 23.00’te başlayacak mücadele S SPORT Plus kanalından izlenebilecek.

Celta Vigo ve Real Sociedad arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Celta Vigo kazanır 3.30, beraberlik 3.20, Real Sociedad kazanır ise 2.35 olarak açıklanmış.  

Celta Vigo Sürpriz Peşinde 

Celta Vigo La Liga’da son 2 haftadan 4 puan çıkarttı. 2 hafta önce Baladios’da konuk ettiği Real Betis’i 2-1 mağlup eden Celta Vigo, geçtiğimiz hafta sonu ise Mallorca deplasmanından 1-1’lik beraberlik ile döndü. La Liga’da kümede kalma umutlarını devam ettiren Rafael Benitez’in öğrencileri şimdilik düşme hattının üzerinde yer alıyor. Bu hafta sonu ise Balaidos’da Real Sociedad’ı konuk edecekler. Celta Vigo adına kolay bir maç olmayacağı aşikar. Maç öncesinde Celta Vigo’da Ivan Villar kart cezalısı. Franco Cervi ve Joseph Aidoo ise sakat olan isimler. Jonathan Bamba ise Afrika Kupası kadrosunda yer alıyor.

Real Sociedad 4 Maçtır Kazanamıyor

Real Sociedad La Liga’da son haftalarda galibiyet almakta zorlanıyor. Geçtiğimiz hafta sonu San Mames Barria’da Athletic Bilbao’ya konuk olan Bask ekibi mücadeleden 2-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. La Liga’da son 4 maçından da galibiyet çıkartamayan Real Sociedad’da moraller bozuk. Bask derbisinden puan alamadan ayrılan Imanol’un öğrencileri ilk 4 umutlarını da iyice azalttı diyebiliriz. Bu hafta sonu ise Balaidos’da Celta Vigo’ya konuk olacaklar. Maç öncesinde Real Sociedad’da Takefuso Kubo ve Hamari Traore milli takım kampında. Martin Merquelanz’ın ise sakatlığı devam ediyor.

Celta Vigo – Real Sociedad Maç Bilgileri

Celta Vigo – Real Sociedad Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.00’te S SPORT PLUS kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Balaidos Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Celta Vigo’da Ivan Villar kart cezalısı. Franco Cervi ve Joseph Aidoo ise sakat olan isimler. Jonathan Bamba ise Afrika Kupası kadrosunda yer alıyor. Real Sociedad’da Takefuso Kubo ve Hamari Traore milli takım kampında. Martin Merquelanz’ın ise sakatlığı devam ediyor.

Celta Vigo'nun ilk 11’i Belli mi?

Celta Vigo’nun muhtemel kadrosu: Ivan Villar, Oscar Mingueza, Joseph Aidoo, Unai Nunez, Franco Cervi, Carles Perez, Fran Beltran, Hugo Sotelo, Jonathan Bamba, Anastasios Douvikas, Iago Aspas

Real Sociedad'ın ilk 11’i Belli mi?

Real Sociedad’ın muhtemel kadrosu: Unai Marrero, Hamari Traore, Igor Zubeldia, Robin Le Normand, Aihen Munoz, Brais Mendez, Martin Zubimendi, Benat Turrientes, Ander Barrenetxea, Mikel Oyarzabal, Carlos Fernandez

İddaa Tahmini

Celta Vigo son 2 haftadan 4 puan çıkarttı. Real Betis’i 2-1 mağlup eden Celta Vigo, geçen hafta ise Mallorca deplasmanında 1-1 berabere kaldı. Kümede kalma umutlarını sürdüren Celta Vigo bu hafta Real Sociedad karşısında da puan arayacak. Imanol’un ekibinde ise puan kayıpları yaşanıyor. Geçen hafta Bask derbisinde Athletic Bilbao’ya 2-1 kaybettiler. La Liga’da son 4 maçta galibiyet alamayan Real Sociedad’da moraller bozuk. Bu hafta konuk olacakları Celta Vigo deplasmanında kazanarak moral bulurlar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.08

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.35

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Celta Vigo 2 maç aradan sonra kaybetti. Balaidos’da konuk ettikleri Real Sociedad’a 1-0 mağlup oldular.