Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Fenerbahçe Samsunspor İddaa Tahmini 21.01.2024

Trendyol Süper Lig’de liderliğini devam ettiren Fenerbahçe bu hafta evinde, Samsunspor ile karşı karşıya gelecek. Saat 16.00’da başlayacak karşılaşma Beın Sports 1 kanalından ekranlara gelecek.

Fenerbahçe bugün Samsunspor karşısında maçın net favorisi. Bets10 oranlarını ele alırsak ev sahibi Fenerbahçe galibiyetine 1.25, beraberlik tercihine 6.78, Samsunspor galibiyetine 13.46 oran veriyor. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası ile bu maçın 2.5 ÜST tercihine 30.00 oran veriliyor.

Fenerbahçe 9 Maçtır Kaybetmiyor

Fenerbahçe Süper Lig’de geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu Gaziantep FK deplasmanından 3 puan ile dönmeyi başardı. Oyuna sonradan dahil olan İrfan Can Kahveci’nin attığı tek golle 1-0 kazanan ve altın değerinde bir 3 puan elde eden Fenerbahçe’de moraller yerinde. Süper Lig’de 9 maçtır kaybetmeyen Sarı Lacivertliler liderliğini de devam ettiriyor. İsmail Kartal’ın ekibi en yakın takipçisi Galatasaray’ın 2 puan önünde. Hafta içi Türkiye Kupası’nda Adanaspor karşısında 6 golle kazanan Fenerbahçe’de moraller yerinde. Bu hafta konuk edecekleri Samsunspor karşısında net favoriler. Maç öncesinde Fenerbahçe’de Alexander Djiku ve Bright Osayi Samuel Afrika Kupası’nda yer alıyor. Miguel Crespo, Rodrigo Becao ve Serdar Aziz ise sakat olan isimler.

Samsunspor’dan 3 Puan

Samsunspor Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada Sivasspor’u konuk eden Kırmızı Beyazlılar sahadan 2-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Süper Lig’de bu sezon 5. kez galibiyet sevinci yaşayan Markus Gisdol’un öğrencileri kümede kalma umutlarını sürdürüyor. Sivasspor galibiyeti ile düşme hattının üzerine çıkan Karadeniz ekibi bu hafta lider Fenerbahçe’ye konuk olacak. Maç öncesinde Samsunspor’da Nanu, Kingsley Schindler ve Olivier Ntcham Afrika Kupası kadrosunda. Rick Van Drongelen, Gaetan Laura ve Moryke Fofana ise sakat. Landry Dimata ise kart cezalısı.

Fenerbahçe – Samsunspor Maç Bilgileri

Fenerbahçe – Samsunspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 1 kanalından Türkiye saati ile 16.00’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ülker Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fenerbahçe’de Alexander Djiku ve Bright Osayi Samuel Afrika Kupası’nda yer alıyor. Miguel Crespo, Rodrigo Becao ve Serdar Aziz ise sakat olan isimler. Samsunspor’da Nanu, Kingsley Schindler ve Olivier Ntcham Afrika Kupası kadrosunda. Rick Van Drongelen, Gaetan Laura ve Moryke Fofana ise sakat. Landry Dimata ise kart cezalısı.

Fenerbahçe’nin ilk 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: Dominik Livakovic, Mert Müldür, Serdar Aziz, Jayden Oosterwolde, Ferdi Kadıoğlu,, İsmail Yüksek, Fred, Sebastian Szymanski, İrfan Can Kahveci, Dusan Tadic, Edin Dzeko

Samsunspor'un ilk 11’i Belli mi?

Samsunspor’un muhtemel kadrosu: Okan Kocuk, Marc Bola, Rick Van Drongelen, Alim Öztürk, Zeki Yavru, Kingsley Schindler, Youssef Ait Bennasser, Oliver Ntcham, Moryke Fofana, Emre Kılınç, Marius Mouandilmadji

İddaa Tahmini

Fenerbahçe Süper Lig’de liderliğini devam ettiriyor. Geçtiğimiz hafta sonu Gaziantep FK deplasmanına konuk olan Fenerbahçe mücadeleyi 1-0 kazanarak liderliğini devam ettirdi. Baştan sona üstün oynadıkları maçta haklı bir galibiyet aldılar. Liderliğini devam ettiren Fenerbahçe bu hafta sonu Samsunspor karşısında da 3 puan arayacak. Samsunspor ise geçen hafta iç sahada konuk ettiği Sivasspor’u 2-0 mağlup etti. Son dönemde aldıkları galibiyetler ile kümede kalma umutlarını devam ettiren Samsunspor bu hafta lider Fenerbahçe’ye konuk olacak. Fenerbahçe maçın favorisi ama ben gollere yöneleceğim. Samsunspor’da skora ortak olabilir. En az 3 golün çıkacağı zevkli bir 90 izleriz.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.30

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 30.00

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Fenerbahçe öne geçtiği maçta skor üstünlüğünü koruyamadı. Samsunspor ile 1-1 berabere kaldılar.