Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Sivasspor Gaziantep FK İddaa Tahmini 21.01.2024

Trendyol Süper Lig’de 4 maçlık yenilmezlik serisi sona eren Gaziantep FK deplasmanda, Sivasspor’a konuk olacak. Saat 13.30’da başlayacak mücadele Ben Sports 2 kanalından yayınlanacak.

Sivasspor ile Gaziantep FK takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını inceleyecek olursak Sivasspor galibiyetine 2.06, beraberlik tercihine 3.56, Gaziantep FK galibiyetine ise 3.94 verildiğini görüyoruz.

Sivasspor Deplasmanda Kaybetti

Sivasspor Süper Lig’de 3 maç aradan sonra mağlubiyet yaşadı. Geçtiğimiz hafta sonu Samsunspor deplasmanına konuk olan Yiğidolar mücadeleyi 2-0 kaybetti. İlk yarıda yediği gollerle sahadan puansız ayrılan Sivasspor, Samsunspor karşısında çok etkili de olamadı. Haklı bir yenilgi alan Bülent Uygun’un öğrencileri bu hafta sonu Gaziantep FK ile karşı karşıya gelecek. Maç öncesinde Sivasspor’da Bengali Koita kart cezalııs. Roman Kvet ve Charilaos Charisis ise sakat. Clinton N’Jie, Ahmed Musa ise Afrika Kupası kadrosunda yer alıyor.

Gaziantep FK Evinde Mağlup Oldu

Gaziantep FK Süper Lig’de 4 maç aradan sonra mağlup oldu. Geçtiğimiz hafta sonu iç sahada lider Fenerbahçe’yi konuk eden Kırmızı Siyahlılar mücadeleden 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Süper Lig’de alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Marius Sumudica’nın ekibi bu hafta sonu ise Sivasspor’un konuğu olacak. Fenerbahçe karşısında hücumda çok etkisiz olan Gaziantep FK’nın Süper Lig’de düşme hattının sadece 1 basamak üzerinde yer aldığını belirtelim. Karşılaşma öncesinde Gaziantep FK’da Lazar Markovic kart cezalısı. Max Gradel ve Janio Bikel ise Afrika Kupası kadrosunda.

Sivasspor – Gaziantep FK Maç Bilgileri

Sivasspor – Gaziantep FK Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 2 kanalından canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 13.30’da başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklamadı. Mücadele Yeni 4 Eylül Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sivasspor’da Bengali Koita kart cezalııs. Roman Kvet ve Charilaos Charisis ise sakat. Clinton N’Jie, Ahmed Musa ise Afrika Kupası kadrosunda yer alıyor. Gaziantep FK’da Lazar Markovic kart cezalısı. Max Gradel ve Janio Bikel ise Afrika Kupası kadrosunda.

Sivasspor'un ilk 11’i Belli mi?

Sivasspor’un muhtemel kadrosu: Ali Şaşal Vural, Alaaddin Okumuş, Caner Osmanpaşa, Samba Camara, Uğur Çiftçi, Hakan Arslan, Charilaos Charisis, Samu Saiz, Emrah Başsan, Gerson Rodriguez, Mado Barrow

Gaziantep FK'nın ilk 11’i Belli mi?

Gaziantep FK’nın muhtemel kadrosu: Florin Nita, Naoufel Khacef, Ertuğrul Ersoy, Arda Kızıldağ, Salem M’Bakata, Furkan Soyalp, Marko Jevtovic, Alexandru Maxim, Ogün Özçiçek, Mustafa Eskihellaç, Denis Draguş

İddaa Tahmini

Sivasspor Süper Lig’de 3 maç aradan sonra mağlubiyet ile tanıştı. Geçtiğimiz hafta sonu konuk oldukları Samsunspor deplasmanında 2-0 kaybettiler. Bülent Uygun yönetiminde de ilk mağlubiyetini almış oldular. Gaziantep FK ise geçen hafta sonu lider Fenerbahçe’ye direnemedi. Mücadeleyi 1-0 kaybettiler ve 4 maçlık yenilmezlik serileri sona erdi. Sivasspor favori olan taraf. İç sahada dirençli oynuyorlar. Gaziantep FK karşısında kazanarak haftayı 3 puan ile geçerler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.78

intobet Oranı: MS 1, Oran 2.06

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Sivasspor 2-0 öne geçtiği maçtan galibiyet çıkartamadı. Gaziantep FK ile 2-2 berabere kaldılar.