İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Genoa Lecce Maç Tahmini 28.01.2024

28 Ocak Pazar günü İtalya Serie A Ligi‘nde 22. hafta heyecanı yaşanırken, günün ilk karşılaşmasında Genoa ile Lecce kozlarını paylaşacak. Türkiye saati ile 14:30’da başlayan mücadele, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bets10, Genoa galibiyetine 2.12, beraberliğe 3.20, Lecce galibiyetine ise 3.95 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 2.25, KGYOK 1.65 oran kazandırıyor.

Genoa Çok Formda

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Genoa, İtalya Serie A Ligi’nde son 6 hafta namağlup bir performans grafiği sergiledi. İlk 15 maçlık fikstürde istikrardan uzak bir performans grafiği sergileyen Genoa, üst üste 2. maçtan dahi galibiyet çıkarmayı başaramazken, son 6 haftada formunun zirvesine çıktı. 4 beraberlik, 2 galibiyetle 10 puan toplamayı başaran Alberto Gilardino ve öğrencileri, Juventus, İnter, Torino ve Bologna gibi üst sıraların iddialı takımlarından 1’er puan almayı başarırken, Sassuolo ve Salernitana karşısında ise galip geldi. Yenilmezlik serisini sürdürmek isteyen Genoa, bu hafta evinde Lecce’yi konuk edecek. 11. sıraya kadar yükselen ev sahibinin, üst sıralara yetişmek için seriyi sürdürmeye ihtiyacı var.

Lecce’de Düşüş Sürüyor

Lecce, İtalya Serie A Ligi’nde 5 haftadır puan kayıplarına çare bulamıyor. Son 5 haftalık fikstürü 4 mağlubiyet, 1 beraberlikle geride bırakan Roberto D’Aversa’nın öğrencileri, adım adım düşme hattına yaklaşıyor. Düşme hattıyla arasındaki puan farkı 4’e kadar inen konuk ekip, ilk haftalardaki etkisinden çok uzakta. İlk 5 haftalık fikstürden 3 galibiyet, 2 beraberlik çıkaran Lecce, son 16 haftada ise sadece Frosinone’yi mağlup edebildi. 21 haftalık fikstürü 4 galibiyet, 9 beraberlik, 8 mağlubiyetle geride bırakan Lecce, 14. sıraya kadar geriledi. 21 hafta sonunda kalesini 29 gole kapatamayan ekip, rakip fileleri ise 20 kez havalandırabildi. Sezonun ilk yarısında mağlup etmeyi başardıkları Genoa karşısında bir kez daha kazanarak, toparlanmak istiyorlar.

Genoa – Lecce Maç Bilgileri

Genoa – Lecce Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 14.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Luigi Ferraris Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Genoa takımında Ridgeciano Haps, Junior Messias, Aaron Martin’in sakatlıkları devam ediyor. Milan Badelj ve Frendrup’un ise kart cezaları bulunuyor. Lecce’de ise önemli bir eksik bulunmuyor.

Genoa’nın 11’i Belli mi?

Genoa’nın muhtemel kadrosu: Josep Martinez, Koni De Winter, Radu Dragusin, Johan Vasquez, Ridgeciano Haps, Stefano Sabelli, Ruslan Malinovskyi, Morten Thorsby, Milan Badelj, George Puscas, Albert Gudmundsson.

Lecce’nin 11’i Belli mi?

Lecce’nin muhtemel kadrosu: Wladimiro Falcone, Chinazaekpere Dorgu, Antonino Gallo, Valentin Gendrey, Federico Baschirotto, Giuseppe Pezzella, Youssef Maleh, Espeto, Marin Pongracic, Nikola Krstovic, Gabriel Strefezza.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde 6 haftadır namağlup bir performans grafiği ortaya koyan Genoa, son haftaların formsuz takımlarından Lecce’yi evinde ağırlayacak. Genoa iç sahada seriyi galibiyetle taçlandıracaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.82

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 2.12

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: İtalya Serie A Ligi’nde haftayı galibiyetle noktalayan Genoa, Lecce karşısında aldığı galibiyetle birlikte, yenilmezlik serisini 7 haftaya çıkardı. Lecce ise bu sonuçla birlikte, son 6 haftanın tamamında puan kaybetti.