İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Fiorentina İnter İddaa Tahmini 28.01.2024

Fiorentina sahasında İnter‘i konuk edecek. İtalya Serie A Ligi‘nin 22. haftası kapsamında 28 Ocak Pazar akşamı Türkiye saati ile 22:45’te sahne alacak dev maç, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Bets10, Fiorentina galibiyetine 3.95, beraberliğe 3.70, İnter galibiyetine ise 1.92 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.92, 2.5 Alt 1.88 oran kazandırıyor.

Fiorentina Yükselişe Geçmek İstiyor

3 kulvarda birden yoluna emi adımlarla devam eden Fiorentina, İtalya Serie A Ligi’nin son 2 haftasında önemli puan kayıpları yaşadı. İtalya Kupası’nda Yarı Finalistler arasında yer alan ev sahibi, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde ise Son 16 biletini cebine koydu. İki kulvarda geçen sezon şampiyonluğu finalde kaybeden Fiorentnia, bu kez aynı hatayı tekrarlamak istemiyor. İtalya Serie A Ligi’nde ilk 20 haftadan 10 galibiyet, 4 beraberlik, 6 mağlubiyetle 34 puan toplamayı başaran Vincenzo Italiano’nun öğrencileri, 5 maçlık yenilmezlik serisinin ardından, önce Sassuolo’ya karşı deplasmanda kaybetti ardından Udinese ile 2-2 berabere kaldı. 5 maçlık fikstürden 4 galibiyet, 1 beraberlikle müthiş bir performans sergileyen ev sahibi, eski günlerine geri dönmek istiyor.

İnter Tam Gaz Devam Ediyor

İtalya Serie A Ligi’nde şampiyonluğun en güçlü adayı olarak yoluna devam eden, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise namağlup performansla Son 16 biletini cebine koyan İnter, sezon başından beri gösterdiği harika performansı, İtalya Süper Kupa şampiyonluğuyla taçlandırdı. Yarı Final eşleşmesinde Lazio engelini 3-0’lık galibiyetle geçen Simone Inzaghi’nin öğrencileri, finalde ise Napoli’yi mağlup ederek şampiyon oldu. İtalya Serie A Ligi’nde ise son 14 hafta namağlup bir performans sergilemeyi başaran konuk ekip, 11 galibiyet, 3 beraberliğe imza attı. Maç fazlasıyla ligin yeni lideri Juventus olurken, son hafta Monza karşısında 5-1’lik galibiyete imza atan İnter, liderlik koltuğunu geri almak istiyor. İnter cephesinde moraller yüksek.

Fiorentina – İnter Maç Bilgileri

Fiorentina – İnter Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport ekranlarından Türkiye saati ile 22.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Artemio Franchi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fiorentina’da Nicolas Gonzalez, Riccardo Sottil, Dodo ve Gaetano Castrovilli’nin sakatlıkları devam ediyor. Biraghi kart cezalısıyken, Christian Kouame ise milli takımında. İnter cephesinde ise  Hakan Çalhanoğlu kart cezalısı. Juan Cuadrado’nun ise sakatlığı devam ediyor.

Fiorentina'nın ilk 11’i Belli mi?

Fiorentina’nın muhtemel kadrosu: Pietro Terracciano, Lucas Martinez, Fabiano Parisi, Josip Brekalo, Jonathan Ikone, Rolando Mandragora, Arthur, Jonathan Ikone, Alfred Duncan, Giacomo Bonaventura, Lucas Beltran.

İnter‘in ilk 11’i Belli mi?

İnter‘in muhtemel kadrosu: Yann Sommer, Matteo Darmian, Aurel Bisseck, Francesco Acerbi, Federico Dimarco, Nicolo Barella, Carlos Augusto, Davy Klaassen, Henrikh Mkhitaryan, Marcus Thuram, Lautaro Martinez.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde bu sezon Juventus ile birlikte kıyasıya bir şampiyonluk mücadelesi veren İnter, 14 maçtır ligde kaybetmiyor. İtalya Süper Kupa zaferiyle rüştünü bir kez daha ispatlayan İnter, galibiyetlerine zorlu Fiorentina deplasmanında tam gaz devam etmeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.65

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.92

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Lautaro Martinez’in golü galibiyeti getirdi. İtalya Serie A Ligi’nin lideri İnter, Juventus’un puan kaybettiği haftada, eksiklerine rağmen Fiorentina’yı tek golle mağlup etmeyi başardı. Kazananları tebrik ederiz.