Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Borussia Dortmund Bochum İddaa Tahmini 28.01.2024

İddaa fikstüründe 28 Ocak Pazar akşamı yer alan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Borussia Dortmund ile Bochum karşı karşıya gelecek. Saat 19:30 itibariyle başlayan mücadele, beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

intobet, Borussia Dortmund galibiyetine 1.37, beraberliğe 5.40, Bochum galibiyetine ise 7.73 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.20, beraberliğe 4.61, konuk ekibe ise 6.03 oran veriyor.

Borussia Dortmund Vites Yükseltti

Edin Terzic ve öğrencileri, Almanya Bundesliga’nın son 2 haftasında aldığı farklı galibiyetlerle dikkat çekti. Darmstadt 98 deplasmanından 3-0, Köln deplasmanından ise 4-0’lık galibiyetlerle dönmeyi başaran Edin Terzic’in öğrencileri, 7 haftalık fikstürün 6’sında puan kaybetmesinin ardından, adeta Bundesliga’da güven tazeledi. Geçen sezon şampiyonluğu son maçta kaçıran Dortmund, yeni sezonda ise ilk 9 hafta namağlup bir performans sergilemişti. Kısa süreli düşüş Sarı Siyahlılarda pahalıya mal olurken, 18 hafta bittiğinde zirvenin 15 puan gerisinde kaldılar. Zorlu Köln deplasmanında müthiş bir futbol sergileyen Dortmund cephesinde, takıma geri dönen Jadon Sancho iyi futboluyla dikkat çekti. 5. sırada yer alan Dortmund, bu hafta Bochum karşısında galibiyetlerine devam etmek istiyor.

Bochum Evinde Kazandı

Almanya Bundesliga’da geçtiğimiz hafta Stuttgart karşısına çıkan Bochum, 3. sırada yer alan rakibine maç boyunca oyun hakimiyetini verirken, sahadan istediğini alan taraf Bochum oldu. Tek isabetli şutta golü bulan konuk ekip, 18. haftadan aldığı 3 puanla rahat bir nefes aldı. Düşme hattıyla arasındaki puan farkını 9’a kadar çıkarmayı başaran Thomas Letsch’in öğrencileri, son 10 haftalık fikstürde sadece Hoffenheim ve Bayer Leverkusen deplasmanlarında mağlup oldu. Son haftalarda yükselişe geçmeyi başaran konuk ekip, bu hafta zorlu Dortmund deplasmanında galibiyet arayacak. Rahat bir konumda yer almayı başaran Bochum, sezonun ilk yarısında 1-1 berabere kaldığı rakibinden bir kez daha puan almak istiyor.

Dortmund – Bochum Maç Bilgileri

Borussia Dortmund – Bochum Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından Türkiye saati ile 19.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Signal Iduna Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Dortmund takımında Julian Ryerson, Felix Nmecha, Nico Schlotterbeck ve Karim Adeyemi’nin sakatlıkları devam ediyor. Sebastien Haller ise milli takımına gitti. Bochum’da ise Mohammed Tolba’nın sakatlığı devam ederken, Bernardo Silva kart cezalısı. Takuma Asano ise milli takımına gitti.

Borussia Dortmund’un 11’i Belli mi?

Borussia Dortmund’un muhtemel kadrosu: Gregor Kobel, Marcel Sabitzer, Emre Can, Thomas Meunier, Mats Hummels, Marius Wolf, Julian Brandt, Salih Özcan, Marco Reus, Niclas Füllkrug, Donyell Malen.

Bochum’un 11’i Belli mi?

Bochum’un muhtemel kadrosu: Manuel Riemann, Felix Passlack, Keven Schlotterbeck, Maximilian Wittek, Philipp Förster, Erhan Masovic, Lukas Daschner, Anthony Losilla, Kevin Stöger, Antwi-Adjej, Philipp Hofmann.

İddaa Tahmini

Dortmund üst üste galibiyetlerle zirve yarışına tutundu. Bochum ise son haftalarda yükselişe geçerek, düşme hattından uzaklaştı ve rahat bir nefes aldı. İki formda takımda sezonun ilk yarısındaki mücadelede karşılıklı gollere imza attı. Dortmund  ve Bochum bir kez daha fileleri havalandıracaktır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.44

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.63

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: İki takımda hücum performanslarıyla bizleri yanıltmadı. Karşılıklı gollerin atıldığı Almanya Bundesliga mücadelesinde, Dortmund galibiyetlerine 3 golle devam ederken, Bochum ise deplasmanda tek golle mağlubiyet yaşadı.