İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Nottingham Forest Arsenal İddaa Tahmini 30.01.2024

İngiltere Premier Lig’de Salı gününün ilk maçı. Arsenal deplasmanda, Nottingham Forest’a konuk olacak. Karşılaşmayı saat 22.30’da Beın Sports 3 kanalından takjp edebilirsiniz.

Nottingham ForestArsenal arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Nottingham Forest kazanır 8.00, beraberlik 4.95, Arsenal kazanır ise 1.42 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası ile bu maçın MS 2 tercihine 30.00 oran veriliyor.

Nottingham Forest’ın İşi Zor

Nottingham Forest Premier Lig’de alt sıralarda yer alıyor. Nuno Espirito Santo’nun öğrencileri geçtiğimiz hafta konuk olduğu Brentford deplasmanından puansız döndü. Öne geçtikleri maçtan 3-2’lik mağlubiyet ile ayrıldılar. Premier Lig’de 2 maçlık galibiyet serisi sona eren Nottingham Forest, düşme hattına sadece 1 basamak uzaklıkta. Bu hafta ise City Ground’da Arsenal’ı konuk edecekler ve Nottingham Forest’ı zor bir 90 dakika bekliyor. Karşılaşma öncesinde Nottingham Forest’da Serge Aurier, Willy Bolu, Ibrahim Sangare, Ola Aina ve Cheikhou Kouyate Afrika Kupası kadrosunda yer alıyor. 

Arsenal 3 Maç Sonra Kazandı

Arsenal Premier Lig’de 3 maçlık kazanamama serisini sona erdirdi. Mikel Arteta’nın öğrencileri Premier Lig’de geçtiğimiz hafta konuk ettiği Crystal Palace’ı farka boğdu. Emirates’de konuk ettikleri rakibini 5-0 mağlup eden Arsenal zirve takibini devam ettiriyor. Lider Liverpool’un 5 puan gerisindeler bu hafta City Ground’da Nottingham Forest’ın konuğu olacaklar. Maçın favorisi olarak gösterilen Arsenal’da Takehiro Tomiyasu ve Mohamed Elneny milli takım kadrosunda. Thomas Partey ve Fabio Vieira ise sakat olan isimler. 

Nottingham Forest – Arsenal Maç Bilgileri

Nottingham Forest – Arsenal Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.30’da başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele City Ground Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Nottingham Forest'ın ilk 11’i Belli mi?

Nottingham Fores’ın muhtemel kadrosu: Matt Turner, Ola Aina, Scott McKenna, Joe Worrall, Willy Boly, Serge Aurier, Ryan Yates, Orel Mangala, Danilo, Morgan Gibbs White, Chris Wood

Arsenal'ın ilk 11’i Belli mi?

Arsenal’ın muhtemel kadrosu: David Raya, Ben White, Gabriel, William Saliba, Oleksandr Zinchenko, Declan Rice, Martin Ödegaard, Bukayo Saka, Leandro Trossard, Gabriel Martinelli, Gabriel Jesus

İddaa Tahmini

Nottingham Forest geçtiğimiz hafta konuk olduğu Brentford deplasmanından puansız döndü. Rakibine 3-2 kaybeden Nuno Espirito’nun öğrencilerinin 2 maçlık galibiyet serisi sona erdi. Arsenal ise geçen hafta Emirates’de Crystal Palace’ı farklı geçti. Rakibini 5-0 mağlup eden Arsenal zirve takibini devam ettiriyor. Bu hafta konuk olacakları Nottingham Forest deplasmanında da ağır basıyorlar. Arsenal kazanır ve lider Liverpool’un takibini sürdürür.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.23

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 30.00

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Arsenal 3 puan almayı başardı. Nottingham Forest deplasmanında 2-1 kazandılar ve zirve takibini devam ettirdiler.