İddaa Tahminleri ve Analizleri

Hertha Berlin Kaiserslautern İddaa Tahmini 31.01.2024

Hertha Berlin sahasında Kaiserslautern‘i konuk edecek. Almanya DFB Kupası Çeyrek Final mücadelesi, 31 Ocak Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 22:45’te sahne alacak. Maçın yayın ekranı ise SMART Spor.

intobet, Hertha Berlin galibiyetine 2.06, beraberliğe 3.72, Kaiserslautern galibiyetine ise 3.48 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.66, 2.5 Alt 2.27 oran kazandırıyor.

Herhta Berlin Son Haftalarda Etkili

Almanya DFB Kupası Çeyrek Final Turu’nda mücadele edecek olan Hertha Berlin, sırasıyla Carl Zeiss Jena, Mainz 05 ve Hamburg engellerini geçerek, sürpriz sonuçlarla bu tura kadar gelmeyi başardı. Almanya 2. Bundesliga2da mücadele veren Hertha Berlin, geçen sezon Bundesliga’ya veda ederken, bu sezon ilk 19 haftada geri dönüşün sinyallerini vermedi. Play Off hattından uzak kalan ev sahibi, 19 haftayı 7 galibiyet, 5 beraberlik, 7 mağlubiyetle geride bıraktı. Son haftalarda kolay maç kaybetmeyen bir takım kimliğine bürünmeyi başaran Hertha Berlin, Pal Dardai önderliğinde son 9 hafta sadece Wehen’e karşı mağlup olurken, geri kalan 8 haftayı 5 beraberlik, 3 galibiyetle geride bıraktı. Hertha Berlin cephesinde yenilmezlik serisi Wehen mağlubiyetiyle son buldu. Bu hafta Kaiserslautern ile iç sahada karşı karşıya gelecekler.

Kaiserslautern Kabustan Uyandı

Kaiserslautern, Almanya 2. Bundesliga sahnesinde tam 9 hafta sonra galibiyetle tanıştı. 9 maçlık fikstürü 8 mağlubiyet, 1 beraberlikle geride bırakan konuk ekip, 18. haftaya kadar düşme potasının içerisinde yer aldı. Üst üste 7 maçta yaşanan puan kayıplarının ardından göreve, Dimitrios Grammozis getirildi. İlk 2 hafta yeni hocasıyla mağlubiyetlerine devam eden Kaiserslautern, haftalar sonra Schalke 04 karşısında kazanarak kabustan uyandı. Alınan 3 puan düşme hattından kurtulmalarını sağladı. Teselliyi Almanya DFB Kupası’nda arayacak olan Kaiserslautern, Hertha Berlin deplasmanında galibiyet arayacak. TuS RW Koblenz, Köln ve Nürnberg engellerini geçmeyi başaran konuk ekip, lig kapsamında Hertha Berlini le iç sahada karşı karşıya gelmiş ve mağlubiyetten kurtulamamıştı.

Hertha Berlin – Kaiserslautern Maç Bilgileri

Herhta Berlin – Kaiserslautern Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma SMART Spor ekranlarından Türkiye saati ile 22.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Berlin Olimpiyat Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Hertha Berlin’de bu hafta Bence Dardai’nin sakatlığı devam ediyor. Kaiserslautern’de ise önemli bir eksik bulunmuyor.

Hertha Berlin’in 11’i Belli mi?

Hertha Berlin’in muhtemel kadrosu: Tjark Ernst, Michal Karbownik, Jonjoe Kenny, Oliver Kempf, Marton Dardai, Deyovaiso Zeefuik, Toni Leistner, Andreas Bouchalakis, Aymen Barkok, Haris Tabakovic, Derry Lionel Scherhant.

Kaiserslautern’in 11’i Belli mi?

Kaiserslautern’in muhtemel kadrosu: Julian Krahl, Boris Tomiak, Almamy Toure, Tymoteusz Puchacz, Frank Ronstadt, Jan Elvedi, Filip Kaloc, Marlon Ritter, Julian Niehues, Ragnar Ache, Richmond Tachie.

İddaa Tahmini

Almanya 2. Bundesliga’da son 9 hafta sadece 1 kez mağlup olan Hertha Berlin ile son 10 haftada 1 galibiyet çıkarabilen Kaiserslautern, DFB Kupası2nda karşı karşıya geliyor. Lig kapsamında rakibine karşı kazanan Hertha Berlin, bir kez daha Kaiserslautern’i mağlup edecektir.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.79

intobet Oranı: MS 1, Oran 2.06

Maç Sonucu: 1-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Kaiserslautern deplasmanda önemli bir galibiyete imza attı. İlk yarından rakibine bariz bir üstünlük kurmayı başaran ve devre arasına 2-0’lık üstünlükle giren konuk ekip, ikinci yarıda da farkı korudu ve Hertha Berlin karşısında aldığı 3-1’lik galibiyetle, DFB Kupası’da tur atlamayı başardı.