İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Liverpool Chelsea İddaa Tahmini 31.01.2024

İngiltere Premier Lig’de üst üste 14 maçtır kaybetmeyen lider Liverpool iç sahada, Chelsea karşısında da 3 puan arayacak. Zorlu mücadele saat 23.15’te start alacak ve Beın Sports 3 kanalından yayınlanacak.

Liverpool ve Chelsea arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Liverpool kazanır 1.60, beraberlik 4.60, Chelsea kazanır ise 5.20 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde bu maçın MS 1 oranının 30.00 oran olarak açıklandığını belirtelim.

Liverpool 13 Maçtır Kaybetmiyor

Liverpool’da işler yolunda gidiyor. Jurgen Klopp’un öğrencileri Premier Lig’de oynadığı son maçta Bournemouth engelini rahat geçmişti. Vitality’de 4-0 kazanan Liverpool’da Darwin Nunez, attığı gollerle galibiyetin baş mimarı oldu. Premier Lig’de üst üste 13 maçtır kaybetmeyen Liverpool en tepede yer alıyor. Liderliğini devam ettiren Liverpool, en yakın takipçisi Manchester City’nin 5 puan önünde. Bu hafta Anfield’da Chelsea’yi konuk edecekler ve maçın favorisiler. Karşılaşma öncesinde Liverpool’da Thiago, Kostas Tsimikas, Joel Matip ve Mohamed Salah sakat. Wataru Endo ise milli takım kadrosunda.

Chelsea Evinde 3 Puanı Aldı

Chelsea Premier Lig’de son haftalara üst üste galibiyetler almaya başladı. 2 hafta önce Stamford Bridge’de Fulham’ı konuk eden Chelsea, Cole Palmer’in attığı tek golle 1-0 kazanarak 3 puanın sahibi olmuştu. Premier Lig’de oynadığı son 3 maçı da kazanarak geçen Mauricio Pochettino’nun ekibi üst sıra hedefini de devam ettiriyor. Premier Lig’e bu hafta lider Liverpool’a Anfield’da konuk olacaklar. Karşılaşma öncesinde Chelsea’de Reece James, Wesyley Fofana, Robert Sanchez ve Marc Cucurella’nın sakatlıkları devam ediyor.

Liverpool – Chelsea Maç Bilgileri

Liverpool – Chelsea Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.15’te başlayacak ve Beın Sports 3 kanalında canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Anfield Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Liverpool’da Thiago, Kostas Tsimikas, Joel Matip ve Mohamed Salah sakat. Wataru Endo ise milli takım kadrosunda. Chelsea’de Reece James, Wesyley Fofana, Robert Sanchez ve Marc Cucurella’nın sakatlıkları devam ediyor.

Liverpool'un ilk 11’i Belli mi?

Liverpool’un muhtemel kadrosu: Alisson, Kostas Tsimikas, Virgil Van Dijk, Ibrahima Konate, Trent Alexander Arnold, Alexis Mac Allister, Dominik Szoboszlai, Cody Gakpo, Luis Diaz, Harvey Elliot, Darwin Nunez

Chelsea'nin ilk 11’i Belli mi?

Chelsea’nin muhtemel kadrosu: Dorde Petkovic, Axel Disasi, Benoit Badiashille, Thiago Silva, Levi Colwill, Enzo Fernandez, Connor Gallagher, Lesley Ugochukwu, Mykhailo Mudryk, Armando Broja, Christopher Nkunku

İddaa Tahmini

Liverpool’da moraller yerinde. Geçtiğimiz hafta Vitality’de Bournemouth’u 4-0 mağlup eden Liverpool liderliğini devam ettirdi. Premier Lig’de tam 13 maçtır kaybetmiyorlar. Chelsea ise iyi bir ivme yakalamış durumda. Pochettino’nun ekibi son 3 Premier Lig maçını kazanarak geçti ve üst sıraları zorluyor. Bu hafta ise işleri bir hayli zor olacak. Lider Liverpool’a direnmeleri pek kolay değil. Liverpool’dan taraftarı önünde 3 puan beklentim var. Klopp’un öğrencileri Chelsea karşısında haftayı 3 puan ile kapatır. 

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.40

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 30.00

Maç Sonucu: 4-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Liverpool net bir galibiyet aldı. Anfield’da konuk ettikleri Chelsea engelini 4-1 ile geçerek liderliğini devam ettirdiler.