İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Wolverhampton Manchester United İddaa Tahmini 01.02.2024

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Wolverhampton evinde, Manchester United ile karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 23.15’te başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından izlenebilecek.

Wolverhampton ve Manchester United arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Wolverhampton kazanır 2.68, beraberlik 3.65, Manchester United kazanır ise 2.62 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde KGVAR tercihinin 30.00 orana yükseldiğini belirtelim.    

Wolverhampton Çıkışa Geçti 

Wolverhampton Premier Lig’de son haftalarda üst üste puanlar topluyor. Gary O’Neil’ın öğrencileri 2 hafta önce AMEX’de Brighton’a konuk oldu ve rakibinden puan almayı başardı. Sahadan golsüz beraberlik ile ayrılan Wolverhampton’ın yenilmezlik serisi devam ediyor. Son 4 maçta 10 puan toplayan Wolverhampton moralli. Alt sıralardan şimdilik kurtulan Wolverhampton bu hafta Manchester United ile kozlarını paylaşacak. Maç öncesinde Wolverhampton’da Boubacar Traore ve Hwang Hee Chan milli takım kadrosunda yer alıyor. 

Manchester United Çıkış Arıyor 

Manchester United Premier Lig’de oynadığı son 2 maçtan da galibiyet çıkartamadı. Nottingham Forest’a deplasmanda 2-1 kaybeden Manchester United, Old Trafford’da konuk ettiği Tottenham ile de 2-2 berabere kalmıştı. Premier Lig’de son 2 maçında 5 puan kaybeden Erik ten Hag’ın öğrencileri ilk 4 yarışının bir hayli uzağında kaldı. Hafta sonu FA Cup 4. Turunda Newport County’i deplasmanda 4-2 ile geçerek tur atlayan Manchester United az da olsa moral buldu diyebiliriz. Bu hafta Premier Lig’de Wolverhampton’a konuk olacak Manchester United’da Anthony Martial, Tyrell Malacia, Victor Lindelö ve Mason Mount’ın sakatlıkları devam ediyor. 

Wolverhampton – Manchester United Maç Bilgileri

Wolverhampton – Manchester United Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.15’te başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Molineux Ground Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Wolverhampton’da Boubacar Traore ve Hwang Hee Chan milli takım kadrosunda yer alıyor. Manchester United’da Anthony Martial, Tyrell Malacia, Victor Lindelö ve Mason Mount’ın sakatlıkları devam ediyor. 

Wolverhampton'ın ilk 11’i Belli mi?

Wolverhampton’ın muhtemel kadrosu: Jose Sa, Hugo Bueno, Craig Dawson, Max Kilman, Nelson Semedo, Joao Victor, Joe Hodge, Mario Lemina, Pedro Neto, Hee chan Hwang, Matheus Cunha

Manchester United'ın ilk 11’i Belli mi?

Manchester United’ın muhtemel kadrosu: Andre Onana, Diogo Dalot, Phil Jones, Raphael Varane, Luke Shaw, Christian Eriksen, Scott McTominay, Markus Rashford, Anthony, Bruno Fernandes, Rasmus Hojlund

İddaa Tahmini

Wolverhampton Premier Lig’de son 4 maçından da puan çıkartmayı başardı. 2 hafta önce AMEX’de konuk oldukları Brighton ile golsüz berabere kaldılar. 4 maçlık süreçte 10 puan toplayan Wolverhampton moralli. Manchester United ise 2 hafta önce Old Trafford’da Tottenham’ı konuk etti ve karşılaşmadan 2-2’lik beraberlik ile ayrıldı. Son 2 maçta sadece 1 puan alabildiler. Erik ten Hag’ın ekibi hiç güven vermiyor. Gollü bir maç izleyeceğimizi düşünüyorum. Hem Wolverhampton hem de Manchester United skor üretmeyi başarır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.44

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 30.00

Maç Sonucu: 3-4

Maç Sonu Editör Yorumu: Mücadelede tam 7 gol çıktı. Manchester United son dakika golüyle Wolverhampton’ı deplasmanda 4-3 mağlup etti.