İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

West Ham Bournemouth İddaa Tahmini 01.02.2024

İngiltere Premier Lig’de üst üste 5 maçtır kaybetmeyen West Ham iç sahada, Bournemouth ile karşılaşacak. Saat 22.30’da başlayacak mücadele Ben Sports 5 kanalından yayınlanacak.

West Ham ile Bournemouth takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betelli oranlarını inceleyecek olursak West Ham galibiyetine 2.42, beraberlik tercihine 3.80, Bournemouth galibiyetine ise 2.82 verildiğini görüyoruz.

West Ham 2 Puan Bıraktı 

West Ham, 2 hafta önce Bramall Lane’de konuk olduğu Sheffield United karşısında galibiyeti kaçırdı. Eksiklerin bir hayli olduğu maçta rakibi karşısında 2 kez öne geçtiler ama galibiyet alamadılar. Maçın uzatma dakikalarında yediği golle 2 puan bırakan West Ham mücadeleden 2-2’lik beraberlik ile ayrıldı. David Moyes’un öğrencilerinin yenilmezlik serisi de devam ediyor. Premier Lig’de son 5 maçını kaybetmeyen West Ham bu hafta konuk edeceği Bournemouth karşısında da maçın favorisi. Karşılaşma öncesinde West Ham’da Said Benrahma ve Vladimir Coufal kart cezalısı. Lucas Paqueta ise sakat. 

Bournemouth Evinde Kaybetti 

Bournemouth Premier Lig’de oynadığı son 2 maçtan da puan çıkartamadı. Gary O’Neil’ın ekibi 2 hafta önce Vitality’de karşı karşıya geldiği Liverpool’a farklı kaybetti. Mücadeleden 4-0’lık mağlubiyet ile ayrılan Bournemouth’un uzun bir aranın ardından hücumda bu kadar etkisiz kaldığı bir 90 dakika izledik. Son 2 maçından puan çıkartamayan Bournemouth bu hafta West Ham’ın konuğu olacak. Bournemouth’u zor bir maç bekliyor. Karşılaşma öncesinde Bournemouth’da Tyler Adams ve James Hill’ın sakatlıkları devam ediyor. 

West Ham – Bournemouth Maç Bilgileri

West Ham – Bournemouth Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 5 kanalından Türkiye saati ile 22.30’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele London Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

West Ham’da Said Benrahma ve Vladimir Coufal kart cezalısı. Lucas Paqueta ise sakat. Bournemouth’da Tyler Adams ve James Hill’ın sakatlıkları devam ediyor. 

West Ham'ın ilk 11’i Belli mi?

West Ham’ın muhtemel kadrosu: Alphonse Areola, Emerson Palmieri, Nayef Aguerd, Kurt Zouma, Vladimir Coufal, Lucas Paqueta, Tomas Soucek, Said Benrahma, Pablo Fornals, Jarrod Bowen, Mohamed Kudus

Bournemouth'un ilk 11’i Belli mi?

Bournemouth’un muhtemel kadrosu: Neto, Max Aarons, Illia Zabarnyi, Marcos Senesi, Milos Kerkez, Philip Billing, Joe Rottwell, David Brooks, Ryan Christie, Jaidon Anthony Semenyo, Dominic Solanke

İddaa Tahmini

West Ham Premier Lig’de kolay kolay kaybetmiyor. 2 hafta önce konuk oldukları Sheffield United deplasmanında 2-2 berabere kalan West Ham’da yenilmezlik serisi 5 maça çıktı. Son 5 maçta 11 puan toplayan Londra ekibi Avrupa umutlarını devam ettiriyor. Bournemouth ise Premier Lig’de oynadığı son maçta lider Liverpool’a farklı kaybetti. Vitality’de 4-0 mağlup olan Bournemouth son 2 maçından da puan çıkartamadı. West Ham favori taraf. David Moyes’un ekibi taraftarı önünde 3 puana yakın. 

İddaa Oranı: MS 1, Oran 2.12

Betelli Oranı: MS 1, Oran 2.42

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: West Ham geriye düştüğü maçta 1 puanı zor kurtardı. İç sahada konuk ettikleri Bournemouth ile 1-1 berabere kaldılar.