İddaa Tahminleri ve Analizleri

Lyon Lille İddaa Tahmini 07.02.2024

İddaa fikstüründe 7 Şubat Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 20:30’da yer alan Fransa Kupası Son 16 mücadelesinde, Lyon ile Lille karşı karşıya gelecek. Mücadeleye Parc Olympique Lyonnais Stadı ev sahipliği yapıyor.

Bets10, Lyon galibiyetine 2.85, beraberliğe 3.55, Lille galibiyetine ise 2.45 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.63, KGYOK 2.25 oran kazandırıyor.

Lyon Evinde Kazandı

Fransa Kupası Son 16 Turu kapsamında ezeli rakiplerinden Lille karşısına çıkacak olan Lyon, Fransa Ligue 1’de zor günler geçirmeye devam ediyor. Tarihinin en kötü sezon başlangıcına imza atan ev sahibi, göreve Piere Sage’in gelişiyle birlikte, toparlanmaya başladı. 3 maçlık galibiyet serisinin ardından, Le Havre ve Rennes karşısında üst üste mağlubiyetler aldılar. 3 maç boyunca kalesini gole kapatarak Toulouse, Monaco ve Nantes’i mağlup eden ev sahibi, Le Havre ve Rennes karşısında ise kalesini 6 gole kapatamadı. Geçtiğimiz hafta Marsilya’yı iç sahada 1-0’lık skorla mağlup etmeyi başaran Lyon, düşme hattıyla puan farkını 3’e çıkardı ve rahat bir nefes aldı. Bu hafta Fransa Kupası’nda boy gösterecek olan Lyon, Lille karşısında galibiyeti hedefliyor.

Lille Çok Formda

Fransa Ligue 1’de mağlup etmesi en zor takımlardan birisi Fonseca yönetimindeki Lille oldu. Son 14 haftalık fikstürde sadece 1 maç kaybeden, son 3 haftada ise namağlup bir performansla 7 puan toplamayı başaran konuk ekip, üst sıraları bırakmıyor. Son 3 haftada Lorient ve Clermont karşısında farklı galibiyetlere imza atan konuk ekip, Montpellier deplasmanından ise 1 puanla döndü. Son 14 haftalık fikstürde ise 7 galibiyet, 6 beraberlik, 1 mağlubiyete imza attılar. 35 puanla ligin 4. sırasında yer alan Lille, geçtiğimiz hafta iç sahada Clermont’a karşı aldığı 4-0’lık net galibiyetle, güven vermeye devam etti. Fransa Kupası Son 16 Turu kapsamında Lyon deplasmanına konuk olacak olan Fonseca’nın öğrencleri, ligde gösterdiği etkiyi devam ettirmek istiyor. Lille kupa serüvenine Golden Lion galibiyetiyle başlarken, Levallois galibiyetiyle devam etti.

Lyon – Lille Maç Bilgileri

Lyon – Lille Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 22.45’te start alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Parc Olympique Lyonnais Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lyon’da önemli bir eksik bulunmuyor. Lille cephesinde Samuel Umtiti’nin sakatlığı devam ediyor.

Lyon’nun 11’i Belli mi?

Lyon’nun muhtemel kadrosu: Anthony Lopes, Sinaly Diomande, Sael Kumbedi Nseke, Nicolas Tagliafico, Diego Moreira, Clinton Mata, Skelly Alvero, Maxence Caqueret, Skelly Alvero, Alexandre Lacazette, Mathis Cherki.

Lille’in 11’i Belli mi?

Lille’in muhtemel kadrosu: Lucas Chevalier, Alexsandro Ribeiro, Santos Carvalho, Leny Yoro, Nabil Bentaleb, Ignacio Miramon, Remy Cabella, Angel Gomes, Edon Zhegrova, Gabriel Gudmundsson, Jonathan David.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de ilk 20 hafta son derece kötü performanslara sergileyen Lyon, güven vermekten uzak. Ev sahibi rotasını kümede kalmaya çevirmiş durumda. Lille ise son 14 haftada harikalar yaratırken, ligin en formda takımları arasında yer aldı. Lille galibiyetlerine kupa serüveninde Lyon’a karşı devam edecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.11

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.45

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Lyon, Fransa Kupası’nda sürpriz bir galibiyete imza attı. Ev sahibi Lille karşısında 2 golle galip gelerek, Çeyrek Final biletini cebine koydu. Lille ise tek golle mağlubiyetten kurtulamadı.