UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Galatasaray Sparta Prag İddaa Tahmini 15.02.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 play off turu heyecanı başlıyor. Sparta Prag deplasmanda, temsilcimiz Galatasaray’ın konuğu olacak. Karşılaşmayı saat 20.45’te EXXEN platformundan takip edebilirsiniz.

Galatasaray ve Sparta Prag arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Galatasaray kazanır 1.75, beraberlik 3.95, Sparta Prag kazanır ise 4.90 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası ile bu maçın MS 1 tercihine 30.00 oran veriliyor.

Galatasaray Süper Lig’in Yeni Lideri 

Galatasaray bildiğimiz gibi sezon UEFA Şampiyonlar Ligi’nde başlamıştı. Grupta Manchester United, Kopenhag ve Bayern Münih ile karşı karşıya geldiler. Zor bir gruba düşen Sarı Kırmızılılar topladığı 5 puan ile grubu 3. Sırada tamamladı ve UEFA Avrupa Ligi’nde yoluna devam edecek. Son 16 play off turunda Sparta Prag ile karşı karşıya gelecek olan Galatasaray turun favorisi olarak gösteriliyor. Öte yandan Süper Lig’de geçtiğimiz hafta sonu Rams Park’ta Başakşehir’i 2-0 mağlup eden Sarı Kırmızılılar, Fenerbahçe’nin puan kaybetmesiyle birlikte liderliğe yükseldi. Maç öncesinde Galatasaray’da Victor Nelsson ve Abdülkerim Bardakçı’nın sakatlıkları devam ediyor. 

Sparta Prag Doludizgin 

Sparta Prag UEFA Avrupa Ligi’nde C Grubunda mücadele etti. Grupta Rangers, Aris Limassol ve Real Betis ile karşı karşıya geldiler. 6 maç sonunda 10 puan toplayan Brian Priske’nin öğrencileri gruptan 2. Olarak çıkmayı başardı ve adını so n 16 play off turuna yazdırdı. Bu turda ise Galatasaray ile eşleştiler ve Sparta Prag adına oldukça zor bir eşleşme olduğunu belirtelim. Çekya Ligi’nde ise yoluna doludizgin devam eden Sparta Prag, 53 puan ile lider konumda. En yakın takipçisi Slavia Prag’ın 5 puan önündeler. Geçen hafta sonu Karvina deplasmanında 3 golle kazanan Çekya ekibi galibiyet serisini 7 maça çıkarttı. Galatasaray maçı öncesinde Sparta Prag’da önemli bir eksik bulunmuyor. 

Galatasaray – Sparta Prag Maç Bilgileri

Galatasaray – Sparta Prag Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.45’te başlayacak ve EXXEN platformundan yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele NEF Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Galatasaray’da Victor Nelsson ve Abdülkerim Bardakçı’nın sakatlıkları devam ediyor. 

Galatasaray'ın ilk 11’i Belli mi?

Galatasaray’ın muhtemel kadrosu: Fernando Muslera, Barış Alper Yılmaz, Davinson Sanchez, Kaan Ayhan, Lucas Torreira, Kerem Demirbay, Tete, Dries Mertens, Keram Aktürkoğlu, Wilfried Zaha, Mauro Icardi

Sparta Prag'ın ilk 11’i Belli mi?

Sparta Prag’ın muhtemel kadrosu: Peter Jansen, Angelo Preciado, Asger Sorensen, Kaan Kairinen, Qazım Laci, Veljko Birmancevic, Filip Panak, Lukas Haraslin, Ladislav Krejci, Jan Kuchta

İddaa Tahmini

Galatasaray Süper Lig’de geçen hafta sonu Başakşehir engelini 2-0 ile geçti. Fenerbahçe’nin puan kaybettiği haftayı kazanarak geçen Galatasaray Süper Lig’in yeni lideri oldu. Bu hafta içi ise UEFA Avrupa Ligi son 16 play off turunda Sparta Prag ile karşılaşacaklar. Sparta Prag ise Avrupa Ligi grubunda Rangers, Real Betis ve Aris Limassol ile karşı karşıya geldi ve lider Rangers ile beraber gruptan çıktı. Galatasaray karşısında sürpriz arayacaklar ama işleri zor. Galatasaray Rams Park’ta maçın favorisi. İlk maçta Sparta Prag’ı mağlup ederek avantajı alırlar. 

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.51

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 30.00

Maç Sonucu: 3-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Galatasaray zorlandığı maçta kazanmayı başardı. Sparta Prag’ı ilk maçta 3-2 mağlup ettiler ve turu geçme adına önemli bir avantaj yakaladılar.