Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Kasımpaşa Fatih Karagümrük İddaa Tahmini 16.02.2024

Trendyol Süper Lig’de yeni hafta heyecanı başlıyor. Fatih Karagümrük deplasmanda, Kasımpaşa’nın konuğu olacak. Karşılaşmayı saat 20.00’de Beın Sports 1 kanalından takip edebilirsiniz.

Kasımpaşa ile Fatih Karagümrük zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Kasımpaşa galibiyetinin 2.46, beraberlik tercihinin 3.72, Fatih Karagümrük galibiyetinin ise 2.90 oran şeklinde açıldığını görüyoruz. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası ile bu maçın 2.5 ÜST tercihine 30.00 oran veriliyor.

Kasımpaşa’dan Üst Üste Galibiyetler 

Kasımpaşa Süper Lig’de galibiyet serisini sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta Adana Demirspor’a konuk olan İstanbul ekibi mücadeleden 3-1’lik galibiyet ile ayrıldı. Sürpriz bir 3 puan alan Kasımpaşa’da moraller yerinde. Son 3 maçını kazanarak geçen Sami Uğurlu’nun öğrencileri ilk 4 umutlarını iyice arttırdı 4. Sıradaki Beşiktaş’ın sadece 2 puan gerisindeler. Bu hafta ise iç sahada Fatih Karagümrük ile karşı karşıya gelecekler. Maç öncesinde Kasımpaşa’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

Fatih Karagümrük 3 Puanı Kaptı 

Fatih Karagümrük Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada Pendikspor’u konuk eden Fatih Karagümrük mücadeleden 2-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Formda rakibi karşısında 3 puan alan Shota Arveladze’nin ekibi kümede kalma umutlarını da devam ettiriyor. Süper Lig’de bu sezon 7. Galibiyetini alan Kırmızı Siyahlılar bu hafta İstanbul derbisinde Kasımpaşa’nın konuğu olacak. Sezonun ilk yarısında oynanan maçı Fatih Karagümrük evinde 3-2 kaybetmişti. Karşılaşma öncesinde Fatih Karagümrük’te önemli bir eksik bulunmuyor. 

Kasımpaşa – Fatih Karagümrük Maç Bilgileri

Kasımpaşa – Fatih Karagümrük Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Kasımpaşa'nın ilk 11’i Belli mi?

Kasımpaşa’nın muhtemel kadrosu: Andreas Gianniotis, Claudio Winck, Kenneth Omeruo, Yasin Özcan, Duhan Aksu, Gökhan Gül, Aytaç Kara, Haris Hajradinovic, Oğulcan Çağlayan, Mamado Fall, Nuno Da Costa

Fatih Karagümrük'ün ilk 11’i Belli mi?

Fatih Karagümrük’ün muhtemel kadrosu: Matias Dituro, Frederic Veseli, Salih Dursun, Ibrahim Dresevic, Levent Mercan, Marcus Rohden, Valentin Eysseric, Can Keleş, Flavio Paoletti, Güven Yalçın, Kevin Lasagna

İddaa Tahmini

Kasımpaşa geçtiğimiz hafta konuk olduğu Adana Demirspor deplasmanından 3-1’lik galibiyet ile döndü. Süper Lig’de son 3 maçını kazanan Sami Uğurlu’nun ekibi Avrupa umutlarını iyice arttırdı. Fatih Karagümrük’te geçtiğimiz haftayı 3 puan ile geçti. Pendikspor karşısında 2-0 kazanarak kümede kalma umutlarını korudular. Shota’nın ekibi son 3 haftada 6 puan topladı. Geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan iki takımın maçında bol gol beklentim var. İki takımında hücum aksiyonları yüksek. Bu maçta fileler en az 3 kez havalanır.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.49

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 30.00

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Kasımpaşa öne geçtiği maçta skor üstünlüğünü koruyamadı. Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kaldılar.