İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Crystal Palace Burnley Bahis Tahmini 24.02.2024

İngiltere Premier Lig’de alt sıraları yakından ilgilendiren bir karşılaşma. Crystal Palace evinde, Burnley’i konuk edecek. Mücadele saat 18.00’de başlayacak ve Beın Connect sitesinden yayınlanacak.

Crystal Palace ile Burnley takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını inceleyecek olursak Crystal Palace galibiyetine 2.05, beraberlik tercihine 3.50, Burnley galibiyetine ise 3.85 verildiğini görüyoruz.

Crystal Palace’da Glasner Dönemi 

Crystal Palace’da bildiğimiz gibi Roy Hodgson ile yollar ayrıldı. Takımın başına ise Alman teknik adam Olvier Glasner getiridi. Yeni hocası yönetiminde ilk maçına geçen hafta Everton deplasmanında çıkan Crystal Palace mücadeleden 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Küme düşme hattındaki rakibi karşısında kaybetmemeleri önemliydi. Düşme hattında yer alan Luton Town’un 5 puan üzerinde yer alan Crystal Palace, Premier Lig’de oynadığı son 3 maçtan da galibiyet çıkartamadı. Bu hafta sonu ise iç sahada Burnley’i konuk edecekler. Karşılaşma öncesinde Crystal Palace’da Michael Olise ve Rob Holding sakat olan isimler. 

Burnley 7 Maçtır Kazanamıyor 

Burnley’in Premier Lig’de kazanamama serisi devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu Turf Moor’da Arsenal’ı konuk eden Burnley karşılaşmadan 5-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Güçlü rakibi karşısında pek varlık gösteremediler ve mücadeleden puansız ayrıldılar. Premier Lig’de üst üste 7 maçtır kazanamayan Vincent Kompany’nin ekibi en büyük düşme adaylarından biri. Son sıradaki Sheffield United ile beraber Premier Lig’in en az puan toplayan takımı konumundalar. Bu hafta sonu Selhurst Park’ta Crystal Palace’a konuk olacak Burnley’de Aaron Ramsey, Nathan Redmond ve Lyle Foster’ın sakatlıkları sürüyor. 

Crystal Palace – Burnley Maç Bilgileri

Crystal Palace – Burnley Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.00’de başlayacak ve Beın Connect sitesinden canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Selhurst Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Crystal Palace’da Michael Olise ve Rob Holding sakat olan isimler. Burnley’de Aaron Ramsey, Nathan Redmond ve Lyle Foster’ın sakatlıkları sürüyor. 

Crystal Palace'ın İlk 11'i Belli mi?

Crystal Palace’ın muhtemel kadrosu: Sam Johnstone, Tyrick Mitchell, Marc Guehi, Joachim Andersen, Joel Ward, Jefferson Lerma, Cheick Doucoure, Jeffrey Schlupp, Eberechi Eze, Jordan Ayew, Odsonne Edouard

Burnley'in ilk 11’i Belli mi?

Burnley’in muhtemel kadrosu: James Trafford, Connor Roberts, Dara O’Shea, Ameen Al Dakhil, Jordan Beyer, Nathan Redmond, Josh Brownhill, Johann Gudmundsson, Luca Koleosho, Lyle Foster, Anass Zaroury

İddaa Tahmini

Crystal Palace Premier Lig’de geçen hafta Everton’a konuk oldu ve mücadeleden 1 puan çıkarttı. Ayew’in harika golüyle öne geçtiler ama maçın sonlarına doğru yedikleri golle 1 puana razı oldular. Premier Lig’de son 3 maçını kazanamayan Crystal Palace alt sıralardan kurtulma mücadelesi veriyor. Burnley ise son 7 maçtan da galibiyet çıkartamadı. Geçen hafta Arsenal’a farklı kaybettiler. Mücadeleden 5-0’lık mağlubiyet ile ayrılan Crystal Palace düşme hattında bulunuyor. Crystal Palace’dan galibiyet beklentim var. Oliver Glasner yönetiminde ilk galibiyetini alarak düşme hattından uzaklaşırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.75

intobet Oranı: MS 1 Oran 2.05

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Crystal Palace net bir galibiyet aldı. Burnley engelini 3-0 ile geçerek moral buldular.