İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Lecce İnter İddaa Tahmini 25.02.2024

İtalya Serie A Ligi‘nin 26. haftasında, 13. sıradaki Lecce ile lider İnter karşı karşıya gelecek. 25 Şubat Pazar akşamı Türkiye saati ile 20:00’de sahne alacak mücadele, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Betroad, Lecce galibiyetine 7.60, beraberliğe 4.65, İnter galibiyetine ise 1.44 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.95, KGYOK 1.83 oran kazandırıyor.

Lecce Güven Vermedi

Lecce konuk olduğu Troino deplasmanından mağlubiyetle döndü. İtalya Serie A Ligi’nde 7 haftadan sadece 4 puan çıkarabilen Lecce, galibiyet hasretine 3 hafta önce Fiorentina karşısında 3-2’lik galibiyetle son vermeyi başardı. Toparlanmak adına önemli bir adım atan Roberto D’Aversa ve öğrencileri, son 2 haftada Bologna ve Torino’ya karşı mağlup olurken, 180 dakika boyunca skor üretmeyi başaramadı. Bologna karşısında 4, Torino karşısında ise kalesini 2 gole kapatmayı başaramayan Lecce, hem savunma hem de hücum performansıyla sınıfta kaldı. Düşme hattıyla arasında sadece 4 puan fark bulunan ev sahibi, bu hafta sahasında İtalya Serie A Ligi’nin lideri İnter’i konuk edecek.

İnter Engel Tanımıyor

İtalya Serie A Ligi’nin lideri İnter, galibiyetlerine UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu’nun ilk maçında, Atletico Madrid’e karşı devam etti. İç sahada 1-0’lık galibiyetle tur kapısını aralayan İnter, devler sahnesinde geçen sezon ise finalistler arasında yer almayı başarmıştı. 6 haftadır Serie A Ligi’nde kazanan, son 18 hafta namağlup bir performans grafiği ortaya koyan Simone Inzaghi ve öğrencileri, 1 maç eksiğe rağmen en yakın rakibiyle puan farkını 9’a çıkardı. Ligde 24 maçta 59 gol atıp, kalelerinde sadece 12 gole izin verdiler. Son 18 hafta İtalya Serie A Ligi’nde namağlup bir performans grafiği ortaya koyan İnter, şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor. Şampiyonlar Ligi’nden moralli dönen konuk ekip, bu hafta Lecce deplasmanına konuk olacak. Sezonun ilk yarısında Lecce engelini 2-0’lık galibiyetle geçmeyi başardıklarını söyleyelim.

Lecce – İnter Maç Bilgileri

Lecce – İnter Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 20.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Via Del Mare Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lecce’de Patrick Dorgu ve Marin Pongracic kart cezalısı. Federico Brancolini’nin ise sakatlığı devam ediyor. İnter’de ise Stefano Sensi, Marcus Thuram, Juan Cuadrado ve Francesco Acerbi’nin sakatlıkları devam ediyor.

Lecce’nin 11’i Belli mi?

Lecce’nin muhtemel kadrosu: Wladimiro Falcone, Lorenzo Venuti, Antonino Gallo, Valentin Gendrey, Federico Baschirotto, Giuseppe Pezzella, Youssef Maleh, Espeto, Roberto Piccoli, Nikola Krstovic, Gabriel Strefezza.

İnter‘in ilk 11’i Belli mi?

İnter‘in muhtemel kadrosu: Yann Sommer, Matteo Darmian, Aurel Bisseck, Denzel Dumfries, Federico Dimarco, Nicolo Barella, Carlos Augusto, Davy Klaassen, Hakan Çalhanoğlu, Marko Arnautovic, Lautaro Martinez.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde adım adım şampiyonluğa yürüyen İnter, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise Çeyrek Final kapısını araladı. İki kulvarda birden etkili olmayı başaran ve etkisinden taviz vermeyen İnter, galibiyetlerine bu hafta Lecce deplasmanında devam edecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.27

Betroad Oranı: MS 2, Oran 1.44

Maç Sonucu: 0-4

Maç Sonu Editör Yorumu: İtalya Serie A Ligi’nin lideri İnter, Lecce deplasmanından aldığı 3 puanla, yenilmezlik serisini 19 haftaya çıkardı. Son 19 haftada 16 galibiyet, 3 beraberliğe imza atan İnzaghi ve öğrencileri, Lecce karşısında 4 golle kazanırken, kalesinde gole geçit vermedi. Kazananları tebrik ederiz.