Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Bochum Leipzig İddaa Tahmini 02.03.2024

Bochum sahasında Leipzig‘i konuk edecek. Almanya Bundesliga‘nın alt ve üst sıralarını yakından ilgilendiren mücadele, 2 Mart Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 17:30’da başlarken, beIN SPORTS ve tivibu SPOR 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bets10, Bochum galibiyetine 4.66, beraberliğe 4.26, Leipzig galibiyetine ise 1.69 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.55, 2.5 Alt 2.53 oran kazandırıyor.

Bochum’da Tehlike Devam Ediyor

Almanya Bundesliga’da 3 maçlık yenilmezlik serisiyle dikkat çeken Bochum, son haftalardan aldığı sonuçlarla birlikte, düşme hattından uzak kalmayı başardı. Thomas Letsch ve öğrencileri, üst üste alınan Augsburg ve Frankfurt beraberliklerinin ardından, son 11 yılın şampiyonu Bayern Münih karşısında, 3-2’lik harika bir galibiyete imza attı. Uzun süre sonra 3 maçta namağlup bir performans grafiği ortaya koyan ev sahibi, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Mönchengladbach deplasmanından ise 5-2’lik mağlubiyetle döndü. Son 2 haftada kalesini 7 gole kapatmayı başaramayan ev sahibi, savunmada önemli zafiyetler gösteriyor. Düşme hattının en yakın rakibi olarak son 11 haftaya giren Bochum’un, galibiyete ihtiyacı var.

Leipzig’de Seri Sona Erdi

Almanya Bundesliga’da 3 hafta boyunca maç kaybetmeyen Leipzig, geçtiğimiz hafta Bayern Münih engeline takıldı. Union Berlin ve Mönchengladbach’a karşı kazanan, Augsburg deplasmanından ise 2-2’lik beraberlikle dönen Marco Rose ve öğrencileri, 3 hafta boyunca maç başına 2 gol ortalamasıyla mücadele etti. Geçtiğimiz hafta Bayern Münih karşısında ilk yarıyı golsüz beraberlikle geride bırakan Leipzig, ikinci yarının hemen başında 1-0 geriye düştü. Benjamin Sesko şık bir golle 70. dakikada skoru 1-1’e getirmeyi başarırken, son dakika golüyle mağlup oldu ve 3 maçlık seriyi sürdüremedi. 23 hafta sonunda 7. yenilgisini alan Leipzig, 40 puanla 5. sırada yer alıyor. İlk 3 sıranın içerisinde yer almak isteyen konuk ekip, bu hafta Bochum deplasmanında galibiyet arayacak.

Bochum – Leipzig Maç Bilgileri

Bochum – Leipzig Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS ve tivibu SPOR 2 ekranlarından Türkiye saati ile 17.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ruhr Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bochum’da önemli bir eksik bulunmuyor. Leipzig cephesinde Xaver Schlager kart cezalısı.

Bochum’un 11’i Belli mi?

Bochum’un muhtemel kadrosu: Manuel Riemann, Bernardo, Tim Oermann, Ivan Ordets, Keven Schlotterbeck, Kevin Stöger, Anthony Losilla, Matus Bero, Patrick Osterhage, Moritz Broschinski, Takuma Asano.

Leipzig’in 11’i Belli mi?

Leipzig’in muhtemel kadrosu: Peter Gulacsi, Willi Orban, Benjamin Henrichs, Amadou Haidara, Kevin Kampl, Xavi Simons, Emil Forsberg, David Raum, Benjamin Sesko, Lois Openda, Dani Olmo.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da üst sıraları zorlamaya devam eden Leipzig, Bayern Münih deplasmanından eli boş döndü. 3 hafta sonra mağlup olan konuk ekip, sn dakika golüyle Bayern Münih’e karşı kaybetti. Leipzig bu hafta düşme tehlikesini yakından hisseden Bochum karşısında hata yapmayacak ve sahadan 3 puanla ayrılacaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.46

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.69

Maç Sonucu: 1-4

Maç Sonu Editör Yorumu: Leipzig rahat bir galibiyetle puan kayıplarına son verdi. Tam 4 golle Bochum engelini zorlanmadan geçmeyi başaran Marco Rose ve öğrencileri, üst sıraları bırakmadı. Kazananları tebrik ederiz.