İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Torino Fiorentina Maç Tahmini 02.03.2024

Torino iç sahada Fiorentina‘yı konuk edecek. İddaa fikstüründe 2 Mart Cumartesi akşamı yer alan İtalya Serie A Ligi‘nin 27. hafta mücadelesi, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 22:45’te naklen yayınlanacak.

Genzobet, Torino galibiyetine 2.65, beraberliğe 3.10, Fiorentina galibiyetine ise 2.95 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.39, 2.5 Alt 1.58 oran kazandırıyor.

Torino Ezeli Rakiplerine Kaybetti

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Torino, İtalya Serie A Ligi’nde son 2 hafta mağlubiyetlerden kurtulamadı. 6 hafta boyunca maç kaybetmeden yoluna devam eden Ivan Juric ve öğrencileri, önce Lazio ardından Roma engellerine takıldı. 6 haftayı 3 galibiyet, 3 beraberlikle geride bırakan ve Avrupa yarışı için umutlanan ev sahibi, Lazio’ya karşı iç sahada aldığı 2-0’lık yenilginin ardından, konuk olduğu Roma deplasmanından ise 3-2’lik mağlubiyetle döndü. Son 2 hafta kalesini gole kapatmakta zorlanan Torino, özellikle savunma arkasına atılan toplarda, rakiplerine karşı önemli fırsatlar verdi. Yeniden yükselişe geçmeyi planlayan ev sahibi, sezonun ilk yarısı deplasmanda 1-0 mağlup olduğu Fiorentina’yı, sahasında konuk edecek. Bitime 12 hafta kala 10. sırada kendisine yer bulan Torino’nun, bu hafta iç sahada galibiyete ihtiyacı var.

Fiorentina Geri Dönmeyi Bildi

İtalya Serie A Ligi’nde 2 haftadır deplasmanda puan kayıplarından kurtulmayı başaramayan Fiorentina, taraftarı önünde hata yapmadı. Bologna karşısında alınan 2-0’lık yenilginin ardından, kümede kalma mücadelesi veren Empol ile 1-1 berabere kaldılar. Geçtiğimiz hafta iç sahada en yakın rakiplerinden Lazio’yu konuk eden Vincenzo Italiano ve öğrencileri, 1-0 geriden gelerek aldığı 2-1’lik galibiyetle, üst sıralara sıkı sıkı tutundu. İlk yarı Lazio’nun 1-0’lık üstünlüğüyle geçilirken, Fiorentina maç boyunca galibiyetin sinyallerini verdi. Rakibine savunmada zor anlar yaşatan konuk ekipte, galibiyeti getiren goller ikinci yarıda Michael Kayode ve Giacomo Bonaventura’dan geldi. 26 hafta sonunda 12. galibiyetine imza atan Fiorentina, 41 puanla 7. sırada yer alıyor. Konuk ekip bu hafta deplasmanda puan kayıplarına Torino karşısında son vermek istiyor.

Torino – Fiorentina Maç Bilgileri

Torino – Fiorentina Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 22.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Olimpico Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Torino’da önemli bir eksik bulunmuyor. Fiorentina’da ise Christian Kouame, Oliver Christensen ve Dodo’nun sakatlıkları devam ediyor.

Torino’nun 11’i Belli mi?

Torino’nun muhtemel kadrosu: Vanja Savic, Valentino Lazaro, Ricardo Rodriguez, Raoul Bellanova, Nikola Vlasic, Mergim Vojvoda, Karol Linetty, Adrien Tameze, Demba Seck, Nemanja Radonjic, Duvan Zapata.

Fiorentina'nın ilk 11’i Belli mi?

Fiorentina’nın muhtemel kadrosu: Pietro Terracciano, Nikola Milenkovic, Michael Kayode, Luca Ranieri, Cristiano Biraghi, Arthur, Nicolas Gonzalez, Bonaventura, Mandragora, Andrea Belotti, Jonathan Ikone.

İddaa Tahmini

Bitime 12 hafta kala, İtaya Serie A Ligi’nin üst sıralarına dahil olmaya çalışan Torino ile Fiorentina karşı karşıya geliyor. Galibiyete ihtiyacı olan iki takımda, bu fırsatı kaçırmak istemiyor. 6 maçlık serinin ardından 2 haftadır mağlup olan Torino ile son hafta kazanarak puan kayıplarına son veren Fiorentina’nın mücadelesinde, karşılıklı gollerin çıkacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.81

Genzobet Oranı: KGVAR, Oran 1.98

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Mücadeleden gol sesi çıkmadı. İki takımda maç boyunca yakaladığı fırsatları gole çevirmeyi başaramadı. Ev sahibi Samuele Ricci’nin kırmızı kartıyla birlikte 45 dakika boyunca 10 kişi oynamak zorunda kaldı.