Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Darmstadt 98 Augsburg Maç Tahmini 02.03.2024

Almanya Bundesliga sahnesinde son 11 haftaya girilirken, Darmstadt 98 sahasında Augsburg‘u konuk edecek. 2 Mart Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 17:30’da sahne alan mücadele, beIN SPORTS ekranlarından canlı yayınlanacak.

Böllenfalltor Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede Bets10, Darmstadt 98 galibiyetine 2.89, beraberliğe 3.47, Augsburg galibiyetine ise 2.45 oran belirlemiş durumda.

Zayıf Halka Darmstadt 98

Almanya Bundesliga’da son 11 haftaya girilirken, karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Darmstadt 98, en alt sıradan kurtulmayı başaramadı. Son 16 haftanın tamamını puan kayıplarıyla geride bırakan Torsten Lieberknecht ve öğrencileri, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Werder Bremen deplasmanından 1-1’lik beraberlikle döndü. 1-0 geriden gelerek skoru eşitlemeyi başaran ev sahibi, son 16 haftayı 10 mağlubiyet, 6 beraberlikle geride bıraktı. Sezonun ilk yarısında Werder Bremen ve Augsburg karşısında maç kazanabilen ve üst üste 2 maçtan galip çıkan ev sahibi, bir daha maç kazanamadı. Kalesini 52 gole kapatmayı başaramayan Darmstadt 98, aynı zamanda ligin en zayıf savunma performansını sergiliyor.

Augsburg Evinde Kazandı

Almanya Bundesliga sahnesinde ilk 23 haftayı 6 galibiyet, 8 beraberlik, 9 mağlubiyetle geride bırakan Augsburg, 26 puanla 11. sırada kendisine yer buldu. 4 hafta boyunca puan kayıplarına engel olmayı başaramayan ve yavaş yavaş küme düşme tehlikesini hissetmeye başlayan konuk ekip, geçen hafta Freiburg’a karşı aldığı 2-1’lik galibiyetle, düşme hattıyla puan farkını 9’a çıkarmayı başardı. Bitime 11 hafta kala rahat bir nefes almayı başaran Augsburg, bu hafta kazanarak düşme hattıyla puan farkını çift hanelere çıkarmak istiyor. 23 maçta kalesini 41 gole kapatmayı başaramayan konuk ekip, rakip fileleri ise 33 kez havalandırmayı başardı. Bu hafta ligin en zayıf halkasına karşı galibiyet arayacak olan Augsburg, sezonun ilk yarısında rakibine kaptırdığı 3 puanı geri almak istiyor.

Darmstadt 98 – Augsburg Maç Bilgileri

Darmstadt 98 – Augsburg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS ekranlarından Türkiye saati ile 17:30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Böllenfalltor Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Darmstadt 98’in 11’i Belli mi?

Darmstadt 98’in muhtemel kadrosu: Marcel Schuhen, Fabian Holland, Matthias Bader, Matej Maglica, Christoph Zimmermann, Bartol Franjic, Marvin Mehlem, Emir Karic, Tim Skarke, Klaus Gjasula, Sebastian Polter.

Augsburg’un 11’i Belli mi?

Augsburg’un muhtemel kadrosu: Finn Dahmen, Iago, Robert Gumny, Kevin Mbabu, Ermedin Demirovic, Elvis Rexhbecaj, Felix Uduokhai, Kristijan Jakic, Fredrik Jensen, Ruben Vargas, Phillip Tietz.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da düşme hattıyla puan farkını açmaya başlayan Augsburg, bu hafta ligin en zayıf halkasına karşı deplasmanda galibiyet arayacak. Geçen haftayı galibiyetle kapatan Augsburg, galibiyetlerine Darmstadt 98 karşısında galibiyetlerine devam edecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.22

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.45

Maç Sonucu: 0-6

Maç Sonu Editör Yorumu: Augsburg deplasmanda rakibini gol yağmuruna tuttu. Konuk ekip tam 6 golle deplasmanda galip gelmeyi başarırken, kalesinde ise gole geçit vermedi. Kazananları tebrik ederiz.