Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Adana Demirspor Fatih Karagümrük İddaa Tahmini 04.03.2024

Trendyol Süper Lig’de Pazartesi günü 3 maç var. Günün ilk maçında Fatih Karagümrük deplasmanda, Adana Demirspor’a konuk olacak. Mücadeleyi saat 17.00’de Beın Sports 1 kanalından izleyebilirsiniz.

Adana DemirsporFatih Karagümrük arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Adana Demirspor kazanır 2.32, beraberlik 3.73, Fatih Karagümrük kazanır ise 3.11 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası sürüyor. 2.5 ÜST tercihi 20.00 orana yükseldi. Kaçırmamanızı öneririz.

Adana Demirspor’da Puan Kayıpları 

Adana Demirspor’da puan kayıpları devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu Trabzonspor deplasmanına konuk olan Adana Demirspor mücadeleden 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Süper Lig’de oynadığı son 10 maçtan galibiyet çıkartamayan Hikmet Karaman’ın ekibinde moraller bozuk. 2024 yılında henüz galibiyet ile tanışamayan Adana Demirspor, yeni hocası Hikmet Karaman yönetiminde çıktığı 7 maçta da puan kaybı yaşadı. Bu hafta ise iç sahada Fatih Karagümrük’ü konuk edecekler. Karşılaşma öncesinde Adana Demirspor’da Jose Rodriguez kart cezalısı. 

Fatih Karagümrük 2 Puan Bıraktı 

Fatih Karagümrük Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Alanyaspor karşısında öne geçtikleri maçtan 1 puan ile ayrıldılar. Uzatma dakikalarında yediği golle 2 puan bırakan Kırmızı Siyahlılar hafta içi ise Türkiye Kupası’nda büyük bir sürpriz yaptı. Rams Park’ta konuk oldukları Galatasaray’ı deplasmanda 2-0 mağlup eden Fatih Karagümrük adını yarı finale yazdırdı. Süper Lig’de ise kümede kalma umutlarını sürdürüyorlar. Bu hafta konuk olacakları Adana Demirspor deplasmanında puan arayacaklar. Karşılaşma öncesinde Fatih Karagümrük’te Koray Günter’in sakatlığı bulunuyor. 

Adana Demirspor – Fatih Karagümrük Maç Bilgileri

Adana Demirspor – Fatih Karagümrük Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Adana 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Adana Demirspor’da Jose Rodriguez kart cezalısı. Fatih Karagümrük’te Koray Günter’in sakatlığı bulunuyor. 

Adana Demirspor'un ilk 11’i Belli mi?

Adana Demirspor’un muhtemel kadrosu: Ertaç Özbir, Dorukhan Toköz, Andreaw Gravillon, Semih Güler, Milad Mohammadi, Tayfun Aydoğan, Edouard Michut, Yusuf Sarı, Emre Akbaba, Yusuf Erdoğan, Steven Mendoza

Fatih Karagümrük'ün ilk 11’i Belli mi?

Fatih Karagümrük’ün muhtemel kadrosu: Matias Dituro, Frederic Veseli, Salih Dursun, Ibrahim Dresevic, Levent Mercan, Marcus Rohden, Valentin Eysseric, Can Keleş, Flavio Paoletti, Güven Yalçın, Kevin Lasagna

İddaa Tahmini

Adana Demirspor La Liga’da geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu Trabzonspor deplasmanından puansız döndü. Rakibine 1-0 kaybeden Adana Demirspor üst üste 10 maçtır kazanamıyor. Hikmet Karaman ile de çıktıkları 7 maçta galibiyet alamdılar. Fatih Karagümrük ise Süper Lig’de kümede kalma mücadelesi veriyor. Geçen hafta iç sahada konuk ettikleri Alanyaspor ile 1-1 berabere kaldılar. Son 3 maçını kaybetmeyen Shota’nın ekibi hafta içi Türkiye Kupası’nda Galatasaray’ı deplasmanda 2-0 mağlup ederek turu geçen taraf oldu. Fatih Karagümrük hücumda üretken bir takım. Son 5 maçtır gol buluyorlar. Adana Demirspor’da bu hafta reaksiyon göstermeli. Güllü bir maç izleyeceğimizi düşünüyorum. En az 3 gol atılır.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.55

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 20.00

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Adana Demirspor uzun bir aradan sonra 3 puan aldı. İç sahada konuk ettikleri Fatih Karagümrük’ü 1-0 mağlup ettiler.