Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Alanyaspor Trabzonspor İddaa Tahmini 04.03.2024

Trendyol Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Alanyaspor iç sahada, Trabzonspor karşısında sürpriz arayacak. Mücadeleyi saat 20.00’de Beın Sports 1 kanalından seyredebilirsiniz.

AlanyasporTrabzonspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Alanyaspor kazanır 2.99, beraberlik 3.71, Trabzonspor kazanır ise 2.40 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde bu maçın 2.5 ÜST oranının 20.00 oran olarak açıklandığını belirtelim.

Alanyaspor’da Puan Kayıpları 

Alanyaspor Süper Lig’de son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşamaya başladı. Fatih Tekke’nin öğrencileri geçtiğimiz hafta konuk olduğu Fatih Karagümrük deplasmanında son dakikada buldukları golle 1 puan almayı başardı. Rakibi ile 1-1 berabere kalan Alanyaspor’a puanı getiren gol ise Ahmed Hassan’ın penaltısı ile geldi. Süper Lig’de son 6 maçını kazanamayan Akdeniz ekibi düşme hattına da oldukça yakın. Bu hafta iç sahada Trabzonspor’u konuk edecek Alanyaspor’da Hwang Ui Jo sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek. 

Trabzonspor 3 Maçtır Kazanıyor 

Trabzonspor son haftalarda aldığı galibiyetler ile iyi bir hava yakalamış durumda. Geçtiğimiz hafta sonu iç sahada konuk ettiği Adana Demirspor’u Trezeguet’in attığı tek golle 1-0 mağlup eden Bordo Mavililer galibiyet serisini 3 maça çıkarttı. Süper Lig’de son 3 maçını kazanarak geçen Abdullah Avcı’nın ekibi bu maçlarda kalesini de gole kapatmayı başardı. Türkiye Kupası’nda hafta içi Başakşehir’i 1-0 mağlup ederek turu geçen ve yarı finale yükselen Trabzonspor’da moraller yerinde. Bu hafta Süper Lig’de Alanyaspor’a konuk olacak Trabzonspor’da golcü Paul Onuachu sakatlığı sebebiyle kadroda yer almıyor. 

Alanyaspor – Trabzonspor Maç Bilgileri

Alanyaspor – Trabzonspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Bahçeşehir Okulları Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Alanyaspor’da Hwang Ui Jo sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek. Trabzonspor’da golcü Paul Onuachu sakatlığı sebebiyle kadroda yer almıyor. 

Alanyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Alanyaspor’un muhtemel kadrosu: Ertuğrul Taşkıran, Loide, Furkan Bayır, Fidan Aliti, Yusuf Özdemir, Joao Novais, Richard Candido, Nicolas Janvier, Efecen Karaca, Oğuz Aydın, Anderson Silva

Trabzonspor'un ilk 11’i Belli mi?

Trabzonspor’un muhtemel kadrosu: Uğurcan Çakır, Thomas Meunier, Rayyan Baniya, Filip Benkovic, Eren Elmalı, Benjamin Mendy, Berat Özdemir, Edin Visca, Taxiarchis Fountas, Enis Bardhi, Enis Destan

İddaa Tahmini

Alanyaspor’da kazanamama serisi devam ediyor. Geçen hafta sonu Fatih Karagümrük deplasmanından 1-1’lik beraberlik ile dönen Akdeniz ekibinde galibiyet hasreti 6 maça çıktı. Son 6 haftada ise sadece 1 kez kaybettiler. Trabzonspor ise üst üste 3 maçtır kazanıyor. Geçtiğimiz hafta sonu iç sahada konuk ettikleri Adana Demirspor’u 1-0 ile geçen Bordo Mavililer çıkışını devam ettirdi. Türkiye Kupası’nda ise Başakşehir’i 1-0 mağlup ederek yarı finale çıktılar. Alanyaspor gol yollarında etkiki bir takım. Süper Lig’de oynadıkları son 9 maçta da gol bulmayı başardılar. Trabzonspor’da çıkışta. Bol gollü bir maç izleriz. Fileler en az 3 kez havalanır.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.60

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 20.00

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Alanyaspor sürpriz yaptı. Trabzonspor’u 3-1 mağlup ederek kümede kalma umutlarını devam ettirdiler.