İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

İnter Genoa İddaa Tahmini 04.03.2024

İtalya Serie A Ligi‘nin lideri İnter, 4 Mart Pazartesi akşamı sahasında Genoa‘yı konuk edecek. Türkiye saati ile 22:45’te başlama düdüğü çalınacak zorlu mücadele, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bets10, İnter galibiyetine 1.28, beraberliğe 5.80, Genoa galibiyetine ise 11.50 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.74, 2.5 Alt 2.09 olarak verilmiş.

İnter Fırtınası Devam Ediyor

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan İtalya Serie A Ligi’nin lideri İnter, 4-0’lık galibiyetlerle lige damga vurmaya devam ediyor. Son 4 haftada rakiplerini 4’er golle mağlup etmeyi başaran İnter, son 3 haftada Salernitana, Lecce ve Atalanta’yı 4-0’lık skorlarla mağlup etti. Tam 20 haftadır Serie A Ligi’nde namağlup bir performans grafiği ortaya koyan İnter, 26 hafta sonunda ise sadece Sassuolo’ya karşı mağlup oldu. Son 20 haftayı 17 galibiyet, 3 beraberlikle geride bırakan, son 8 haftanın ise tamamında kazanan ev sahibi, bitime 12 hafta kala en yakın rakibini 12 puan üzerinde, liderliğine devam ediyor.  Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlemeyi başaran Simone Inzaghi ve öğrencileri, bu hafta taraftarı önünde Genoa’yı konuk edecek. İnter ligin en formda takımı olarak yoluna devam ederken, 26 maçta tam 67 gole imza attı ve hücum performansıyla takdir topladı. Ev sahibi seriyi galibiyetle sürdürmek istiyor.

Genoa Kolay Maç Kaybetmiyor

Genoa, İtalya Serie A Ligi’nin son haftalarında kolay maç kaybetmiyor. Sezona son derece kötü bir başlangıç yapan konuk ekip, Alberto Gilardino yönetiminde kısa sürede toparlanmayı başarırken, son 11 haftada yükselişe geçti. Son 11 haftalık fikstürde sadece Atalanta’ya galibiyet şansı veren Genoa, düşme hattıyla puan farkını 13’e kadar çıkardı. Son 11 haftayı 4 galibiyet, 6 beraberlik, 1 mağlubiyetle geride bırakan konuk ekip, bu hafta Serie A Ligi’nin lideri İnter’e deplasmanda konuk olacak. Geride bıraktığımız hafta iç sahada konuk ettiği Udinese’ye karşı iç sahada 2-0’lık net bir galibiyete imza atan Genoa cephesinde, galibiyeti getiren goller Mateo Retegui ve Mattia Bani ikilisinden geldi. Düşme hattıyla puan farkını daha fazla açmak isteyen konuk ekip, sezonun ilk yarısında İnter’den 1-1’lik beraberlikle 1 puan almayı başarmıştı.

İnter – Genoa Maç Bilgileri

İnter – Genoa Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 22.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele San Siro Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İnter’de önemli bir eksik bulunmuyor. Genoa’da ise Alan Matturro’nun sakatlığı devam ediyor.

İnter‘in ilk 11’i Belli mi?

İnter‘in muhtemel kadrosu: Yann Sommer, Matteo Darmian, Aurel Bisseck, Denzel Dumfries, Federico Dimarco, Nicolo Barella, Carlos Augusto, Davy Klaassen, Hakan Çalhanoğlu, Marko Arnautovic, Lautaro Martinez.

Genoa’nın 11’i Belli mi?

Genoa’nın muhtemel kadrosu: Josep Martinez, Mattia Bani, Alessandro Vogliacco, Johan Vasquez, Stefano Sabelli, Morten Frendrup, Ruslan Malinovskyi, Milan Badelj, Kevin Strootman, Mateo Retegui, Albert Gudmundsson.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’ne tam anlamıyla damga vurmayı başaran İnter, harika galibiyetlerle yoluna devam ediyor. Genoa ise son haftalarda kolay maç kaybetmedi ve ligde rahat bir konuma yükseldi. Hem İnter hem de Genoa’nın, 90 dakika sonunda rakip fileleri havalandıracağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 2.12

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 2.40

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: İtalya Serie A Ligi’nin lideri İner, galibiyetlerine ve puan farkını açmaya devam ediyor. Genoa karşısında 2 golle kazanan ev sahibi, kalesinde ise 1 gole izin verdi. İki takımda Serie A Ligi’nde hücum performanslarıyla bizleri yanıltmadı. Kazananları tebrik ederiz.