İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Osasuna Alaves Bahis Tahmini 04.03.2024

İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. Osasuna iç sahada, Alaves’i konuk edecek. Karşılaşmayı saat 23.00’te S SPORT Plus kanalından takip edebilirsiniz.

Osasuna ve Alaves arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betelli oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Osasuna kazanır 2.42, beraberlik 3.10, Alaves kazanır ise 3.30 olarak açıklanmış.   

Osasuna 3 Maçtır Kaybetmiyor

Osasuna La Liga’da son 3 maçtır mağlubiyet yüzü görmüyor. Geçtiğimiz hafta sonu Gran Canaria’da Las Palmas’a konuk olan Jagoba Arrasate’nin öğrencileri karşılaşmadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Unai Garcia’nın attığı golle öne geçtiler ama skor üstünlüğünü koruyamadılar. Son 3 haftada 7 puan toplayan Osasuna’nın Avrupa umutları az da olsa devam ediyor. Bu hafta El Sadar’da Alaves’i konuk edecek olan Osasuna’da eksik bulunmuyor.

Alaves Üstünlüğünü Koruyamadı

Alaves La Liga’da geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Mallorca ile 1-1 berabere kaldılar. Carlos Benavidez’in attığı golle öne geçmeyi başaran Alaves’ün üstünlüğü kısa sürdü. Nastasic’in golüne engel olamadılar ve mücadeleden 1 puan ile ayrıldılar. La Liga’da üst üste 4 maçtır kazanamayan Alaves bu hafta Osasuna’ya konuk olacak. Karşılaşma öncesinde Alaves’de Aleksandar Sedlar’ın sakatlığı devam ediyor.

Osasuna – Alaves Maç Bilgileri

Osasuna – Alaves Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.15’te S SPORT kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele El Sadar Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Alaves’de Aleksandar Sedlar’ın sakatlığı devam ediyor.

Osasuna'nın ilk 11’i Belli mi?

Osasuna’nın muhtemel kadrosu: Sergio Herrera, Johan Mojica, David Garcia, Alejandro Catena, Ruben Pena, Aimar Oroz, Lucas Torro, Jon Moncayola, Moi Gomez, Ruben Garcia, Ante Budimir

Alaves'in ilk 11’i Belli mi?

Alaves’in muhtemel kadrosu: Antonio Sivera, Rıbem Duarte, Rafa Marin, Ruben Duarte, Abelkabir Abqar, Andoni Gorosabel, Luiz Rioja, Ander Guevara, Antonio Blanco, Jon Guridi, Miguel de la Fuente

İddaa Tahmini

Osasuna geçen hafta Gran Canaria’da konuk olduğu Las Palmas ile 1-1 berabere kaldı. Öne geçtikleri maçta skor üstünlüğünü koruyamadılar. Son 3 maçta 7 puan toplayan Arrasate’nin öğrencileri moralli. Bu hafta Alaves karşısında da maçın favorisiler. Alaves’de ise puan kayıpları devam ediyor. Geçen hafta iç sahada konuk ettikleri Mallorca ile 1-1 berabere kaldılar. Son 4 maçını kazanamayan bir Alaves var. Osasuna’yı bu hafta 3 puana yakın görüyorum. El Sadar’da rakibini mağlup ederler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 2.11

Betelli Oranı: MS 1, Oran 2.42

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Osasuna tek golle 3 puanı aldı. El Sadar’da konuk ettikleri Alaves’i 1-0 mağlup ettiler.