UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Lazio Maç Tahmini 05.03.2024

İddaa fikstüründe 5 Mart Salı akşamı yer alan UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu rövanş mücadelesinde, Bayern Münih ile Lazio kozlarını paylaşacak. Türkiye saati ile 23:00’te başlayan mücadele, EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.

Bets10, Bayern Münih galibiyetine 1.29, beraberliğe 6.09, Lazio galibiyetine ise 10.72 oran belirlemiş durumda. Bets10 sitesinin takipçileri için hazırladığı özel oran fırsatlarında ise Bayern Münih Kazanır ve 2.5 Üst seçeneğini değerlendirerek, 30.00 oran kazanabilirsiniz.

Bayern Münih Tek Kulvara Odaklandı

Almanya Bundesliga’da bu sezon Bayern Münih hegemonyası sona ermek üzere. Son 11 yılın şampiyonu olarak yoluna devam eden ev sahibi, Thomas Tuchel yönetiminde sezona iyi bir başlangıç yaparken, son haftalarda yaşanan üst üste puan kayıplarının arından, zirveden uzak kaldı. Bayer Leverkusen namağlup liderliğini sürdürürken, Bayern Münih bitime 10 hafta kala zirvenin 10 puan gerisine düştü. Tuchel ile sezon sonunda yollarını ayırma kararı alan ev sahibi, geçtiğimiz hafta aldığı 2-2’lik Freiburg beraberliğinin ardından, şampiyonluk hayallerine büyük ölçüde veda etti. Rotasını UEFA Şampiyonlar Ligi’ne çeviren Bayern Münih’in, bu sezon hedefinde tek kupa kaldı. Devler sahnesinde şampiyonluğu hedefleyen Bavyera ekibi, Son 16 Turu’nun ilk maçında karşı karşıya geldiği Lazio karşısında 1-0’lık mağlubiyetten kurtulamadı. Rövanşta kazanmaktan başka şansı kalmayan ev sahibi, ilk maçta daha üstün bir futbol ortaya koymasına karşın, penaltı golüyle mağlup oldu.

Lazio İlk Maçı Kazandı

Ciro Immobile attı, sezon boyunca UEFA Şampiyonlar Ligi’nde sürpriz sonuçlara imza atan Lazio, Son 16 Turu’nun ilk maçında Bayern Münih’i mağlup etmeyi başardı. Maç boyunca oyunun hakimiyetini rakibine veren Sarri ve öğrencileri, yakaladığı ilk net fırsatta ise penaltıyı aldı ve Immobile ile penaltıyı gole çevirdi. Zorlu Almanya deplasmanına avantajla çıkacak olan Lazio, İtalya Serie A Ligi’nin son haftalarında kötü sonuçlar aldı. Tamamen devler sahnesine odaklanan konuk ekip, İtalya Serie A Ligi’nde son 2 hafta Fiorentina ve Milan’a karşı mağlup olurken, son 6 haftanın ise 4’ünde mağlup oldu. Ligde üst sıralardan umudunu kesen Lazio, Şampiyonlar Ligi’nde sürprizlerine devam etmek istiyor. Son yıllarda en zor günlerini geçiren Bayern Münih karşısına çıkacak olan konuk ekip, ilk maçta olduğu gibi rövanşta da savunma etkisine güveniyor diyebiliriz.

Bayern Münih – Lazio Maç Bilgileri

Bayern Münih – Lazio Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 23.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Allianz Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bayern Münih takımında Bouna Sarr, Sacha Boey, Noussair Mazraoui ve Kingsley Coman’ın sakatlıkları devam ederken, Dayot Upamecano kart cezalısı. Lazio’da ise Patric Gabarron ve Nicolo Rovella’nın sakatlıkları devam ediyor.

Bayern Münih’in 11’i Belli mi?

Bayern Münih’in muhtemel kadrosu: Manuel Neuer, Alphonso Davies, Matthijs de Ligt, Min-Jae Kim, Joshua Kimmich, Aleksandar Pavlovic, Jamal Musiala, Leroy Sane, Leon Goretzka, Eric Dier, Harry Kane.

Lazio’nun 11’i Belli mi?

Lazio’nun muhtemel kadrosu: Ivan Provedel, Elseid Hysaj, Alessio Romagnoli, Matteo Guendouzi, Luis Alberto, Felipe Anderson, Danilo Cataldi, Adam Marusic, Gustav Isaksen, Ciro Immobile, Gila Fuentes.

İddaa Tahmini

UEFA Şampiyonlar Ligi’ne odaklanan Bayern Münih, bu sezon elinde kalan tek kupa şansını kaçırmak istemiyor. Son haftalarda kötü sonuçlar alsa da, sezon genelinde Bayern Münih etkisini izledik. Ev sahibi Lazio’ya karşı bir kez daha hata yapmayacak ve iç sahada kazanmayı başaracaktır. Ev sahibinin kazanacağı mücadelede, 2.5 gol barajının da aşılacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: MS 1 ve 2.5 ÜST, Oran 1.53

Bets10 Oranı: MS 1 ve 2.5 ÜST, Oran 30.00

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Bayern Münih iç sahada Harry Kane’in 2, Thomas Muller’in tek golüyle kazandı. Ev sahibi 3 golle tur biletini cebine koyarken, ilk maçta mağlup olduğu Lazio’yu elemeyi başardı. Kazananları tebrik ederiz.