UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Real Sociedad PSG İddaa Tahmini 05.03.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu heyecanı devam ediyor. Real Sociedad evinde, PSG ile kozlarını paylaşacak. Mücadeleyi saat 23.00’te EXXEN platformundan izleyebilirsiniz.

Real Sociedad ve PSG arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Real Sociedad kazanır 2.56, beraberlik 3.49, PSG kazanır ise 2.83 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde KGVAR tercihinin 30.00 orana yükseldiğini belirtelim.

Real Sociedad İçin Yolun Sonu 

Real Sociedad ilk maçta Parc des Princes’den istediği sonuç ile dönemedi. Fransız devi PSG’e 2-0 kaybettiler ve tur şansını zora soktular. Zaten PSG karşısında da turu geçmeleri son derece zor bir ihtimal olarak gösteriliyordu. La Liga’da da istediği sonuçları alamayan ve 2024 yılında düşüşe yaşayan bir Real Sociedad var. Geçen hafta sonu Sevilla deplasmanında 3-2 kaybeden Imanol’un öğrencileri ilk 6 yarışında da yara almaya devam ediyor. UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş maçında bu hafta Anoeta’da PSG’i konuk edecekler. Karşılaşma öncesinde Real Sociedad’da Martin Merquelanz ve Aihen Munoz’un sakatlıkları sürüyor. 

PSG Tur Kapısını Araladı 

PSG ilk maçta aldığı galibiyet ile tur kapısını araladı diyebiliriz. Parc des Princes’de oynanan maçtan 2-0’lık galibiyet ile ayrılan Luis Enrique’nin ekibi İspanya’ya avantajı gitti. Turun favorisi olarak gösteriliyorlardı ve ilk maçta aldıkları sonucun sürpriz olmadığı aşikar. Fransa Ligue 1’de ise üst üste 2 maçtır puan kaybı yaşayan bir PSG var. 2 hafta önce Rennes ile 1-1 berabere kalan PSG, geçtiğimiz hafta ise Monaco deplasmanından golsüz beraberlik ile ayrılarak 2 puan bıraktı. Üst üste yaşanan puan kayıplarına rağmen en yakın takipçisi Brest’in 9 puan önünde liderliğini devam ettiriyorlar. Real Sociedad maçı öncesinde PSG’de Milan Skriniar, Presnel Kimpembe ve Danilo Pereira’nın sakatlıkları devam ediyor. 

Real Sociedad – PSG Maç Bilgileri

Real Sociedad – PSG Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.00’te EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Anoeta Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Real Sociedad’da Martin Merquelanz ve Aihen Munoz’un sakatlıkları sürüyor. PSG’de Milan Skriniar, Presnel Kimpembe ve Danilo Pereira’nın sakatlıkları devam ediyor. 

Real Sociedad'ın ilk 11’i Belli mi?

Real Sociedad’ın muhtemel kadrosu: Unai Marrero, Hamari Traore, Igor Zubeldia, Robin Le Normand, Kieran Tierney, Brais Mendez, Martin Zubimendi, Benat Turrientes, Ander Barrenetxea, Mikel Oyarzabal, Umar Sadiq

PSG'nin ilk 11’i Belli mi?

PSG’nin muhtemel kadrosu: Gianluigi Donnarumma, Marquinhos, Danilo Pereira, Lucas Hernández, Nordi Mukiele, Zaire Emery, Vitor Ferreira, Vitinha, Ousmane Dembele, Hugo Ekitike, Kylian Mbappe.

İddaa Tahmini

Real Sociedad son dönemde istediği sonuçları bir türlü alamıyor. Geçen hafta sonu Sevilla deplasmanında 3-2 kaybeden Real Sociedad’ın La Liga’da Avrupa umıutları da zora girdi. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ilk maçta PSG deplasmanında 2-0 mağlup eden Real Sociedad’ın rövanş maçında da işi zor. PSG ilk maçı Parc des Princes’de 2-0 kazandı ve avantajı kaptı. Çeyrek finale bir nevi göz kırptılar. Rövanş maçında da PSG’den galibiyet beklentim var ama Real Sociedad bu kez gol bulacaktır. PSG karşısında skor üretebilirler. Karşılıklı gollere yöneleceğim.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.55

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 30.00

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: PSG rövanş maçından da galibiyet ile ayrıldı. Anoeta’da Real Sociedad’ı 2-1 mağlup ederek 3 puanı kaptılar.