UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Lazio İddaa Tahmini 05.03.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu heyecanı devam ediyor. Lazio deplasmanda, Bayern Münih’in konuğu olacak. Mücadelenin saat 23.00’te başlayacağını ve EXXEN platformundan yayınlanacağını belirtelim.

Bayern Münih ile Lazio takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Bayern Münih galibiyetine 1.28, beraberlik tercihine 6.28, Lazio galibiyetine ise 10.76 verildiğini görüyoruz. Bets10 sitesinde bu maçın MS 1 ve 2.5 ÜST tercihine 30.00 orandan bahis yapabilirsiniz.

Bayern Münih Havlu Attı 

Bayern Münih adına bu sezon işler yolunda gitmiyor. Bundesliga’da artık şampiyonluk yarışına havlu attılar diyebiliriz. Geçtiğimiz hafta Freiburg deplasmanında 2-2 berabere kalan Tuchel’in ekibinde moraller bozuk. Lider Bayer Leverkusen ile aralarındaki puan farkı 10’a çıkmış durumda. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise ilk maçta Lazio’ya 1-0 kaybeden Bayern Münih, rakibini bu kez Allianz Arena’da konuk edecekler. Turu geçebilmeleri için kazanmaktan başka çareleri yok. Tek farklı galibiyet almaları halinde de maç uzatmalara gidecek. Maç öncesinde Bayern Münih’de Dayot Upamecano kart cezalısı. Bouna Sarr ve Kingsley Coman ise sakat olan isimler. 

Lazio Avantajı Kaptı 

Lazio adına ilk maç son derece iyi geçmişti ve aldıkları 1-0’lık galibiyet ile avantajı kaptılar. Almanya’ya avantajlı bir skor ile geçen Maurizio Sarri’nin ekibini rövanşta zor bir maç bekliyor. Geçen hafta sonu İtalya Serie A’da Milan’ı konuk eden Lazio mücadeleden 1-0’lık mağlubiyet ile ayrılmıştı. Üstelik Milan karşısında maçı 8 kişi ile tamamladıklarını da belirtelim. Bayern Münih karşısına Lazio’nun alacağı her türlü beraberlik turu geçmeleri için yeterli olacak ama Lazio’nun Allianz Arena’dan tur ile dönebileceğini pek düşünmüyorum. Karşılaşma öncesinde Lazio’da Nicola Rovella ve Patrick’in sakatlıkları bulunuyor. 

Bayern Münih – Lazio Maç Bilgileri

Bayern Münih – Lazio Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 23.00’e canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Allianz Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bayern Münih’de Dayot Upamecano kart cezalısı. Bouna Sarr ve Kingsley Coman ise sakat olan isimler. Lazio’da Nicola Rovella ve Patrick’in sakatlıkları bulunuyor. 

Bayern Münih'in 11’i Belli mi?

Bayern Münih’in muhtemel kadrosu: Manuel Neuer, Aleksandar Pavlovic, Alphonso Davies, Eric Dier, Konrad Laimer, Jamal Musiala, Sacha Boey, Leon Goretzka, Leroy Sane, Harry Kane, Thomas Müller

Lazio'nun 11’i Belli mi?

Lazio’nun muhtemel kadrosu: Ivan Provedel, Elseid Hysaj, Patric Gabarron, Felipe Anderson, Matteo Guendouzi, Daichi Kamada, Adam Marusic, Taty Castellano, Luis Alberto, Gustav Isaksen, Gila Fuentes

İddaa Tahmini

Bayern Münih’de moraller bozuk. Bundesliga’da geçen hafta Freiburg deplasmanında da puan kaybı yaşayan Bayern Münih, lider Bayer Leverkusen’in 10 puan gerisine düştü. Bu hafta içi UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Lazio’yu konuk edecekler. İlk maçı 1-0 kaybeden Bayern Münih’in turu geçmesi için 2 farklı kazanması şart. Lazio’nun bu deplasmanda işi zor. Bayern Münih farklı kazanır ve çeyrek finale yükselen taraf olur.

İddaa Oranı: MS 1 ve 2.5 ÜST, Oran 1.54

Bets10 Oranı: MS 1 ve 2.5 ÜST, Oran 30.00

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Bayern Münih turu geçti. Lazio’yu 3-0 mağlup ederek Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finale yükseldiler.