sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 04.03.2024

4 Mart Pazartesi gününün bülteninde güvendiğim maçlardan oluşan 3 maçlık kuponum hazır. Herkese bol şans. 

Antalyaspor – Gaziantep FK: KGVAR, 1.57 (iddaa) – 20.00 (Bets10) ; Antalyaspor Süper Lig’de son haftalarda hiç iyi sonuçlar alamıyor. Geçtiğimiz hafta Süper Lig lideri Galatasaray’a konuk olan Kırmızı Beyazlılar mücadeleden puansız ayrıldı. Güçlü rakibine karşı iyi bir performans gösterdiler ama son vuruşlarda etkisiz kalınca mücadeleyi 2-1 kaybettiler. Son 5 maçtır galibiyet alamayan Sergen Yalçın’ın ekibi düşüşe geçmiş durumda. Bu hafta ise iç sahada Gaziantep FK’yı konuk edecekler ve kazanarak moral bulmak istiyorlar. Karşılaşma öncesinde Antalyaspor’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.Gaziantep FK bildiğimiz gibi Süper Lig’de kümede kalma mücadelesi veriyor. Geçtiğimiz hafta sonu iç sahada Başakşehir’i konuk eden Kırmızı Siyahlılar karşılaşmadan puansız ayrıldı. Rakibine 2-0 kaybeden Marius Sumudica’nın ekibinde moraller bozuk. Süper Lig’de son haftalarda galibiyeti unutan Gaziantep FK’nın düşme hattında yer aldığını belirtelim. Bu hafta ise Antalyaspor deplasmanına konuk olacaklar. Gaziantep FK’yı son derece zor bir karşılaşma bekliyor. Mücadele öncesinde Gaziantep FK’da Ulaş Zengin’in sakatlığı devam ediyor. Antalyaspor geçen hafta lider Galatasaray karşısında iyi oynadı fakat puan alamadı. Rams Park’ta rakibine 2-1 kaybettiler. Bu yenilginin ardından Antalyaspor’da puan kaybı serisi 5 maça çıktı. Gaziantep FK ise geçen hafta iç sahada konuk ettiği Başakşehire 2-0 kaybetti. Sumudica’nın ekibi Süper Lig’de düşme hattında yer alıyor. Uzun bir aradan sonra geçen hafta gol atamadılar. Antalyaspor maçın favorisi ama işleri pek kolay değil. Bu maçta gollere yöneleceğim. Antalyaspor son 8 maçtır kalesini gole kapatamıyor. Antalya’da karşılıklı gollerin atılacağı zevkli bir 90 dakika izleriz.

Alanyaspor – Trabzonspor: KGVAR, 1.60 (iddaa) – 20.00 (Bets10) ; Alanyaspor Süper Lig’de son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşamaya başladı. Fatih Tekke’nin öğrencileri geçtiğimiz hafta konuk olduğu Fatih Karagümrük deplasmanında son dakikada buldukları golle 1 puan almayı başardı. Rakibi ile 1-1 berabere kalan Alanyaspor’a puanı getiren gol ise Ahmed Hassan’ın penaltısı ile geldi. Süper Lig’de son 6 maçını kazanamayan Akdeniz ekibi düşme hattına da oldukça yakın. Bu hafta iç sahada Trabzonspor’u konuk edecek Alanyaspor’da Hwang Ui Jo sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek. Trabzonspor son haftalarda aldığı galibiyetler ile iyi bir hava yakalamış durumda. Geçtiğimiz hafta sonu iç sahada konuk ettiği Adana Demirspor’u Trezeguet’in attığı tek golle 1-0 mağlup eden Bordo Mavililer galibiyet serisini 3 maça çıkarttı. Süper Lig’de son 3 maçını kazanarak geçen Abdullah Avcı’nın ekibi bu maçlarda kalesini de gole kapatmayı başardı. Türkiye Kupası’nda hafta içi Başakşehir’i 1-0 mağlup ederek turu geçen ve yarı finale yükselen Trabzonspor’da moraller yerinde. Bu hafta Süper Lig’de Alanyaspor’a konuk olacak Trabzonspor’da golcü Paul Onuachu sakatlığı sebebiyle kadroda yer almıyor. Alanyaspor’da kazanamama serisi devam ediyor. Geçen hafta sonu Fatih Karagümrük deplasmanından 1-1’lik beraberlik ile dönen Akdeniz ekibinde galibiyet hasreti 6 maça çıktı. Son 6 haftada ise sadece 1 kez kaybettiler. Trabzonspor ise üst üste 3 maçtır kazanıyor. Geçtiğimiz hafta sonu iç sahada konuk ettikleri Adana Demirspor’u 1-0 ile geçen Bordo Mavililer çıkışını devam ettirdi. Türkiye Kupası’nda ise Başakşehir’i 1-0 mağlup ederek yarı finale çıktılar. Alanyaspor gol yollarında etkiki bir takım. Süper Lig’de oynadıkları son 9 maçta da gol bulmayı başardılar. Trabzonspor’da çıkışta. Bol gollü bir maç izleriz. Fileler en az 3 kez havalanır.

Sheffield United – Arsenal : H2, 1.23 (iddaa) – 1.51 (Bets10) ; Sheffield United Premier Lig’de bu sezon bir türlü son sıradan kurtulamadı. Geçen hafta sonu Molineux Ground’da konuk oldukları Wolverhampton’a 1-0 kaybettiler. Sahadan puansız ayrılan Chris Wilder’ın ekibi bu sezon sadece 3 kez kazanabildi. 13 puana sahip olan Sheffield United’ın Premier Lig’in en büyük düşme adayı. Bu hafta Bramall Lane’de Arsenal’ı konuk edecek Sheffield United’da önemli bir eksik bulunmuyor. Arsenal Premier Lig’de şampiyonluk umutlarını devam ettiriyor. Geçtiğimiz hafta sonu Emirates’de Newcastle United’ı konuk eden Londra ekibi sahadan 4-1’lik galibiyet ile ayrıldı. Net bir skor ile kazanan ve lider Liverpool’un takibini devam ettiren Mikel Arteta’nın ekibinde moraller yerinde. Premier Lig’de oynadığı son 6 maçı da kazanmayı başaran Arsenal bu hafta sonu Bramall Lane’de konuk olacağı Sheffield United karşısında da maçın net favorisi. Karşılaşma öncesinde Arsenal’da Thomas Partey’in sakatlığı sürüyor. Sheffield United’da kötü gidişat devam ediyor. Geçen hafta Wolverhampton deplasmanında 1-0 kaybeden Sheffield United ligin dibine demir atmış durumda. Son 10 haftada sadece 1 galibiyet alabildiler ve ligin en büyük düşme adayılar. Arsenal ise şampiyonluk umutlarını devam ettiriyor. Geçtiğimiz hafta sonu Emirates’de Newcastle United’ı 4-1 ile geçtiler. Kolay bir galibiyet alan Arsenal lider Liverpool’un takibini de sürdürüyor. Bu hafta Bramall Lane’de farklı kazanarak yollarına devam ederler.

Toplam İddaa Oranı: 4.70

Bets10 Bahis Oranı: 604.00