UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Real Sociedad PSG Maç Tahmini 05.03.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu‘nda rövanş heyecanı başlıyor. 5 Mart Salı akşamı Türkiye saati ile 23:00’te sahne alacak mücadelede, Real Sociedad ile PSG karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı ise EXXEN ve TV 8.5.

Bets10, Real Sociedad galibiyetine 2.56, beraberliğe 3.49, PSG galibiyetine ise 2.83 oran belirlemiş durumda. Bets10 sitesinin takipçileri için hazırladığı özel oran fırsatlarında ise Şampiyonlar Ligi mücadelesinde KGVAR seçeneğini seçerek, 30.00 oran kazabilirsiniz.

Real Sociedad İşi Zora Soktu

İspanya La Liga’da sezonun ikinci yarısına kötü bir başlangıç yapan Real Sociedad, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise ilk mağlubiyetini Son 16 Turu’nda aldı. La Liga’da son 6 haftanın 5’inde puan kaybeden Imanol Alguacil ve öğrencileri, son 2 haftada ise önce Villareal, ardından Sevilla’ya karşı mağlup oldu. Üst sıralardan uzaklaşmaya başlayan Real Sociedad, UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu’nda namağlup bir performans ortaya koyarken, İnter, Benfica ve Salzburg’u geçerek Son 16 biletini cebine koydu. PSG eşleşmesinin ilk maçında Parc des Princes deplasmanına konuk olan İspanyol ekibi, 2-0’lık mağlubiyetten kurtulamadı. İlk yarı golsüz beraberlikle geçilirken, ikinci yarı ev sahibi savunmada ciddi sıkıntılar yaşadı. 2-0’lık mağlubiyetle tur şansını zora sokan Real Soceidad, bu hafta taraftarı önünde sürpriz arayacak.

PSG Evinde Zorlanmadan Kazandı

Fransa Ligue 1’in lideri PSG, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Çeyrek Final kapısını araladı. Fransa Ligue 1 sahnesinde 19 maçtır kaybetmeyen, 24 hafta sonunda ise sadece 1 kez mağlup olan PSG, en yakın rakibine 9 puan fark açtı. Şampiyonluk yolunda büyük bir avantaj sağlayan konuk ekip, UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu’nu ilk maçında ise Real Sociedad engelini 2-0’lık galibiyetle geçti. Maç boyunca üstün bir futbol sergileyen konuk ekipte, galibiyeti getiren goller Kylian Mbappe ve Bradley Barcola ikilisinden geldi. Luis Enrique yönetiminde iki kulvarda birden bu sezon etkili olmayı başaran PSG, İspanyol teknik adamıyla tarihinde ilk kez UEFA Şampiyonlar Ligi’ni kazanmak istiyor. Uzun süredir Şampiyonlar Ligi için iddialı kadrolar kurmasına kaşın, bir türlü istediğini alamayan PSG, bu sezon tecrübeli teknik adamıyla şampiyonluğun favorileri arasında yer alıyor. Ligue 1’de son 2 hafta Rennes ve Monaco ile berabere kalan konuk ekip, puan tablosundaki avantajını kullanmaya devam ediyor.

Real Sociedad – PSG Maç Bilgileri

Real Sociedad – PSG Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN ve TV 8.5 ekranlarından Türkiye saati ile 23.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Anoeta Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Real Sociedad takımında bu hafta Aihen Munoz, Alvaro Odriozola, Aritz Elustondo, Martin Merquelanz ve Carlos Fernandez’in sakatlığı devam ediyor. PSG’de ise Milan Skriniar, Presnel Kimpembe, Danilo Pereira ve Marco Asensio’nun sakatlıkları devam ediyor.

Real Sociedad'ın ilk 11’i Belli mi?

Real Sociedad’ın muhtemel kadrosu: Unai Marrero, Hamari Traore, Igor Zubeldia, Robin Le Normand, Kieran Tierney, Brais Mendez, Martin Zubimendi, Benat Turrientes, Ander Barrenetxea, Mikel Oyarzabal, Umar Sadiq.

PSG'nin ilk 11’i Belli mi?

PSG’nin muhtemel kadrosu: Keylor Navas, Nordi Mukiele, Lucas Hernandez, Marquinhos, Achraf Hakimi, Fabian Ruiz, Ousmane Dembele, Kolo Muani, Manuel Ugarte, Mbappe, Bradley Barcola.

İddaa Tahmini

Son 16 Turu’na kadar namağlup bir Şampiyonlar Ligi performansı sergileyen Real Sociedad, PSG deplasmanında mağlubiyetten kurtulamadı. İç sahada kazanmaya ve gole ihtiyacı olan İspanyol ekibi, zoru başarmak istiyor. PSG ise uzun süredir Şampiyonlar Ligi’ni kazanmak istiyor. Bu sezon önemli adımlar attılar ve Çeyrek Final için  avantajlı taraftalar. İki takımında rövanşta skor üreteceğini düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.57

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 30.00

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: PSG hem iç saha hem de deplasmanda kazanarak, UEFA Şampiyonlar Ligi sahnesinde Çeyrek Final biletini cebine koydu. Rövanş mücadelesinde 3 gol atılırken, PSG 2 golle galip gelmeyi başardı. Kazananları tebrik ederiz.