UEFA Konferans Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Sturm Graz Lille Maç Tahmini 07.03.2024

7 Mart Perşembe akşamı İddaa fikstüründe yer alan UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 mücadelesinde, Sturm Graz ile Lille karşı karşıya gelecek. Saat 20:45’te sahne alacak mücadele, EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.

Betelli, Sturm Graz galibiyetine 3.30, beraberliğe 3.30, Lille galibiyetine ise 2.20 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 2.90, beraberliğe 2.95, konuk ekibe ise 1.97 oran veriyor.

Sturm Graz İki Kulvarda Etkili

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Sturm Graz, Avusturya Bundesliga’da şampiyonluk iddiasını sürdürürken, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde ise Son 16 mücadelesi verecek. Chritstian Ilzer ve öğrencileri, Bundesliga sahnesinde son 8 hafta namağlup bir performans grafiği ortaya koyarken, normal sezonun bitmesine 1 hafta kala, lider ile puan farkını 2’ye indirdi. Geçen hafta Wolfsberger’e karşı iç sahada 4-0’lık galibiyete imza attılar. Şampiyonluk Turu öncesinde önemli bir başarı gösteren ev sahibi, UEFA Avrupa Ligi’ne veda ederken Konferans Ligi’nde ise Slovan Bratislava engelini geçmeyi başardı. Toplamda 5-1’lik skorla rakibini saf dışına iten Sturm Graz, Konferans Ligi macerasına iyi bir başlangıç yaptı.

Lille Kadrosuna Güveniyor

Fransa Ligue 1 sahnesinde üst sıraları bırakmayan Lille, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde ise Son 16 mücadelesi verecek. Konuk ekip hem bu sezon iki kulvarda birden sergilediği performans hem de kadro kalitesiyle, Konferans Ligi’nde şampiyonluğun en güçlü adayları arasında. Fransa Ligue 1’de 24 haftadan 11 galibiyet, 8 beraberlik, 5 mağlubiyetle 41 puan toplamayı başaran konuk ekip, 4. sırada kendisine yer buldu. Üst sıraları bırakmayan Lille, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde ise maç kaybetmedi. A Grubu’nda bu sezon Slovan Bratislava, Olimpija ve KI Klaksvik’ya karşı 6 maçtan 4 galibiyet, 2 galibiyetle 14 puan topladılar. Liderlik koltuğunu bırakmayan ve doğrudan Son 16 Turu’na katılan Lille, bu hafta Sturm Graz deplasmanında galibiyet arayacak.

Sturm Graz – Lille Maç Bilgileri

Sturm Graz – Lille Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 20.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Merkur Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lille cephesinde Andrej Ilic, Ivan Cavaleiro, Remy Cabella, Adam Ounas ve Samuel Umtiti’nin sakatlıkları devam ederken, Bentaleb ise kart cezalısı.

Sturm Graz'ın 11’i Belli mi?

Sturm Graz’ın muhtemel kadrosu: Kjell Scherpen, Amadou Dante, Gregory Wüthrich, David Affengruber, Jusuf Gazibegovic, Manprit Sarkaria, Jon Gorenc Stankovic, Alexander Prass, Otar Kiteishvili, William Boving, Szymon Wlodarczyk.

Lille’in 11’i Belli mi?

Lille’in muhtemel kadrosu: Lucas Chevalier, Alexsandro Ribeiro, Leny Yoro, Santos Carvalho, Ismaily, Gabriel Gudmundsson, Yusuf Yazıcı, Hakon Haraldsson, Jonathan David, Angel Gomes, Edon Zhegrova.

İddaa Tahmini

UEFA Avrupa Konferans Ligi’nin şampiyonluk adayları arasında yer alan Lille, aynı zamanda Fransa Ligue 1’de iyi performanslar sergiledi. İki kulvarda birden etkili olan Fonseca ve öğrencileri, bu hafta Sturm Graz deplasmanından galibiyetle çıkacaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.97

Betelli Oranı: MS 2, Oran 2.20

Maç Sonucu: 0-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Lille deplasmanda Jonathan David’in 2, Edon Zhegrova’nın ise tek gollüyle gali geldi. 3 golle turun ilk maçını kazanan Lille, 90 dakika boyunca Sturm Graza gol şansı tanımadı. Konuk ekip deplasmandan aldığı farklı galibiyetle, Çeyrek Final yolunda dev bir adım attı.