İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Arsenal Brentford İddaa Tahmini 09.03.2024

İngiltere Premier Lig’de alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Brentford deplasmanda, Arsenal’a konuk olacak. Saat 20.30’da başlayacak mücadele Ben Sports 3 kanalından yayınlanacak.

Arsenal ve Brentford arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Arsenal kazanır 1.25, beraberlik 6.60, Brentford kazanır ise 12.00 olarak açıklanmış.

Arsenal Zirve Takibini Sürdürüyor 

Arsenal Premier Lig’de galibiyet serisini sürdürüyor. Geçen hafta son sıradaki Sheffield United’a konuk Arsenal mücadeleden 6-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Sezonun en farklı galibiyetlerinden birini alan Mikel Arteta’nın ekibinde moraller yerinde. Son 7 maçını kazanarak geçen Arsenal lider Liverpool’un 2 puan gerisinde takibini devam ettiriyor. Bu hafta Liverpool ile Manchester City karşı karşıya gelecek ve Arsenal’ın haftayı 3 puan ile kapatması son derece önemli diyebiliriz. Emirates’de Brentford’u konuk edecek Arsenal’da Oleksandr Zinchonko ve Jurrien Timber sakat. David Raya ise statü gereği forma giyemeyecek. 

Brentford’da Puan Kayıpları 

Brentford Premier Lig’de son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşıyor. Thomas Frank’ın ekibi geçtiğimiz hafta sonu iç sahada konuk ettiği Chelsea ile 2-2 berabere kaldı. Chelsea karşısında 1 puan almaları önemliydi ama galibiyet hasretleri devam ediyor. Son 4 maçından sadece 1 puan çıkartabilen Brentford düşme hattının da yakınında. 18. Sırada bulunan Luton Town ile aralarında 6 puanlık fark var ve önümüzdeki haftalarda Brentford’un fikstürü de bir hayli zorlu diyebiliriz. Bu hafta sonu Emirates’de Arsenal’a konuk olacak Brentford’da Ben Mee, Rico Henry, Bryan Mbeumo, Kevin Schade ve Aaron Hickey’in sakatlıkları bulunuyor. 

Arsenal – Brentford Maç Bilgileri

Arsenal – Brentford Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.30’da başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Emirates Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Arsenal’da Oleksandr Zinchonko ve Jurrien Timber sakat. David Raya ise statü gereği forma giyemeyecek. Brentford’da Ben Mee, Rico Henry, Bryan Mbeumo, Kevin Schade ve Aaron Hickey’in sakatlıkları bulunuyor. 

Arsenal'ın ilk 11’i Belli mi?

Arsenal’ın muhtemel kadrosu: Aaron Ramsdale, Ben White, Gabriel, William Saliba, Jakub Kiwior, Declan Rice, Martin Ödegaard, Bukayo Saka, Leandro Trossard, Gabriel Martinelli, Gabriel Jesus

Brentford'un ilk 11’i Belli mi?

Brentford’un muhtemel kadrosu: Mark Flekken, Aaron Hickey, Nathan Collins, Ethan Pinnock, Kristoffer Ajer, Rico Henry, Mathias Jensen, Christian Norgaard, Vitaly Janelt, Yoane Wissa, Ivan Toney

İddaa Tahmini

Arsenal Premier Lig’de galibiyet serisini devam ettiriyor. Geçen hafta Sheffield United deplasmanından 3 puan ile döndüler. Rakibini 6-0 ile geçen Mikel Arteta’nın öğrencileri galibiyet serisini 7 maça çıkarttı. Lider Liverpool’un sadece 2 puan gerisindeler. Brentford ise geçen hafta konuk ettiği Chelsea ile 2-2 berabere kaldı. 1-0 geriye düştükleri maçtan 1 puan çıkartmayı başardılar. Arsenal net favori. Bu hafta Liverpool ile Manchester City’nin karşı karşıya geleceğini düşünürsek, Arsenal’ın mutlak kazanması gereken bir maç. Arsenal’dan kolay ve farklı bir galibiyet bekliyorum.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.32

Bets10 Oranı: H1, Oran 1.65

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…