İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Wolverhampton Fulham İddaa Tahmini 09.03.2024

İngiltere Premier Lig’de son 2 maçını kazanarak geçen Fulham deplasmanda, Wolverhampron’a konuk olacak. Karşılaşmayı saat 18.00’de Beın Connect sitesinden izleyebilirsiniz.

Wolverhampton ile Fulham takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Genzobet oranlarını inceleyecek olursak Wolverhampton galibiyetine 2.58, beraberlik tercihine 3.60, Fulham galibiyetine ise 2.75 verildiğini görüyoruz.

Wolverhampton 2 Maç Sonra Kaybetti 

Wolverhampton Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Newcastle United’a St. James Park’ta konuk oldular ve karşılaşmayı 3-0 kaybettiler. 2 maçlık galibiyet serisi sona eren Wolverhampton bu hafta sonu Fulham ile kozlarını paylaşacak. Gary O’Neil’ın ekibi şimdilik rahat bir konumda ve Avrupa şansları da var fakat bunun kolay bir ihtimal olmadığını belirtmek gerekiyor. Fulham maçı öncesinde Wolverhampton’da Hwang Hee Chan ve Mathues Cunha’nın sakatlıkları devam ediyor. 

Fulham Çıkışa Geçti 

Fulham Premier Lig’de son haftalarda iyi bir hava yakalamış durumda. Marco Silva’nın öğrencileri geçen hafta sonu Craven Cottage’de Brighton’ı konuk etti ve mücadeleden 3-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Golcü Rodrigo Muniz yine golünü atmayı başardı ve son haftalarda gösterdiği performans ve attığı gollerle dikkat çekiyor. Son 2 maçını kazanarak geçen Fulham’da moraller yerinde. Alt sıralardan iyice kurtulan Londra ekibi bu hafta sonu Wolverhampton’ın konuğu olacak. Karşılaşma öncesinde Fulham’da Raul Jimenez’in sakatlığı sürüyor. 

Wolverhampton – Fulham Maç Bilgileri

Wolverhampton – Fulham Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.00’de başlayacak ve Beın Sports kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Molineux Ground Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Wolverhampton’da Hwang Hee Chan ve Mathues Cunha’nın sakatlıkları devam ediyor. Fulham’da Raul Jimenez’in sakatlığı sürüyor. 

Wolverhampton'ın ilk 11’i Belli mi?

Wolverhampton’ın muhtemel kadrosu: Jose Sa, Hugo Bueno, Craig Dawson, Max Kilman, Nelson Semedo, Joao Victor, Joe Hodge, Mario Lemina, Pedro Neto, Hee chan Hwang, Pablo Sarabia

Fulham'ın ilk 11’i Belli mi?

Fulham’ın muhtemel kadrosu: Bernd Leno, Antonee Robinson, Tim Ream, Issa Diop, Kenny Tete, Harrison Reed, Sasa Lukic, Tom Cairney, Willian, Harry Wilson, Rodrigo Muniz

İddaa Tahmini

Wolverhampton geçen hafta konuk olduğu Newcastle United deplasmanından puan alamadan ayrıldı. St. James Park’ta rakibine 3-0 kaybettiler. 2 maçlık galibiyet serisi sonlanan Wolverhampon bu hafta Fulham ile karşı karşıya gelecek. Fulham ise moralli. Geçen hafta Craven Cottage’de konuk ettikleri Brighton’ı 3-0 ile geçtiler. Son 4 haftada 3. Galibiyetini alan Fulham’da moraller yerinde. Molineux Ground’da gollere yöneleceğim. Her iki takımda hücumda üretken. Gollü bir maç izleriz. İki takımda gol bulacaktır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.50

Genzobet Oranı: KGVAR, Oran 1.72

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…