İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Brighton Nottingham Forest Bahis Tahmini 10.03.2024

İngiltere Premier Lig’de son 2 maçta puan kaybı yaşayan Brighton bu hata evinde, Nottingham Forest’ı konuk edecek. Karşılaşmayı saat 17.00’de Beın Sports MAX 2 kanalından takip edebilirsiniz.

BrightonNottingham Forest arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde. Brighton kazanır 1.78, beraberlik 4.15, Nottingham Forest kazanır ise 4.40 olarak açıklanmış.

Brighton’da Moraller Bozuk

Brighton 2 hafta önce AMEX’de konuk ettiği Everton ile 1-1 berabere kalmıştı. Geçtiğimiz hafta sonu ise Craven Cottage’de Fulham’a 3-0 kaybettiler. Vasat oynadığı maçta haklı bir yenilgi alan Roberto De Zerbi’nin öğrencileri bu hafta sonu ise AMEX’de Nottingham Forest’ı ağırlayacak. Hafta içi ise UEFA Avrupa Ligi’nde Roma’ya 4-0 kaybede Brighton’da moraller iyice bozuldu. Bu hafta sonu Nottingham Forest karşısında kazanarak moral bulma peşinde. Karşılaşma öncesinde Brighton’da Billy Gilmour kart cezalısı. Kaoru Mitoma, Solomon March ve Joao Pedro’nun ise sakatlıkları devam ediyor.

Nottingham Forest Evinde Kaybetti

Nottingham Forest Premier Lig’de geçtiğimiz hafta sonu dramatik bir mağlubiyet yaşadı. City Ground’da lider Liverpool’u konuk eden Nottingham Forest mücadeleden 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. 90+8’de yediği golle haftayı puansız geçen Nuno Espirito’nun ekibinde kümede düşme baskısı devam ediyor. 18. sıradaki Luton Town ile aralarında sadece 4 puanlık fark var. Nottingham Forest bu hafta sonu AMEX’de Brighton’a konuk olacak. Karşılaşma öncesinde Nottingham Forest’da Ola Aina, Willy Boly ve Nuno Tavares sakat olan isimler.

Brighton – Nottingham Forest Maç Bilgileri

Brighton – Nottingham Forest Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.00’de başlayacak ve Beın Sports kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele AMEX Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Brighton’da Billy Gilmour kart cezalısı. Kaoru Mitoma, Solomon March ve Joao Pedro’nun ise sakatlıkları devam ediyor. Nottingham Forest’da Ola Aina, Willy Boly ve Nuno Tavares sakat olan isimler.

Brighton'ın İlk 11'i Belli mi?

Brighton’ın muhtemel kadrosu: Jason Steele, James Milner, Jan Paul van Hecke, Lewis Dunk, Pervis Estupinan, Pascol Gross, Mahmoud Dahoud, Solly March, Joao Pedro, Jack Hinshelwood, Evan Ferguson

Nottingham Forest'ın ilk 11’i Belli mi?

Nottingham Forest’ın muhtemel kadrosu: Matt Turner, Ola Aina, Scott McKenna, Joe Worrall, Willy Boly, Serge Aurier, Ryan Yates, Orel Mangala, Danilo, Morgan Gibbs White, Chris Wood

İddaa Tahmini

Brighton Premier Lig’de son 2 haftada 5 puan bıraktı. Everton beraberliğinin ardından geçen hafta Fulham deplasmanında 3-0 kaybettiler. Premier Lig’de 10. sıraya gerileyen Brighton bu hafta Nottingham Forest’ı konuk edecek. Nottingham Forest ise alt sıralarda yer alıyor. Geçen hafta sonu lider Liverpool’a son saniye golüyle 1-0 kaybettiler. Son 7 maçta sadece 1 galibiyet alabilen Nottingham Forest düşme tehlikesiyle karşı karşıya. Brighton maçın favorisi ama savunmada hiç güven vermiyor. Bu sezon gol yemedikleri maç neredeyse yok gibi. AMEX’de karşılıklı goller atılır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.43

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.66

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…