Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Lille Rennes İddaa Tahmini 10.03.2024

Fransa Ligue 1′in 4. sırasında yer alan Lille ile 8. sıradaki Rennes karşı karşıya gelecek. 10 Mart Pazar akşamı Türkiye saati ile 19:05’te başlayan mücadele, beIN SPORTS MAX 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Hovarda, Lille galibiyetine 2.02, beraberliğe 3.60, Rennes galibiyetine ise 3.75 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.80, beraberliğe 3.07, konuk ekibe ise 3.23 oran veriyor.

Lille Lige Moralli Dönüyor

UEFA Avrupa Konferans Ligi A Grubu’nda namağlup lider çıkmayı başaran Lille, 6 maçta 4 galibiyet ve 2 beraberlikle 14 puan topladı. Slovan Bratislava, Olimpija ve KI Klaksvik gibi rakipleri saf dışı bırakan Lille, Son 16 turunda da Sturm Graz’ı deplasmanda 3-0 yenerek, fişi ilk maçtan çekti. Hafta içi deplasmanda harika bir futbol ortaya koyan Fonseca ve öğrencileri, Fransa Ligue 1’in 24. haftasında aldığı 1-0’lık Reims galibiyetinin ardından, yükselişini sürdürdü. Fransa Ligue 1’de ise ev sahibi, 24 haftadan 11 galibiyet, 8 beraberlik, 5 mağlubiyetle 41 puan topladı. Zirveyle arasında 14 puan fark bulunan Lille, son 10 haftada zirve yarışının içerisinde kalmaya devam ediyor. Maç başına topa sahip olma oranı ve isabetli pas yüzdeleriyle bu sezon Fransa Ligue 1’de dikkat çeken ev sahibi, liderin arından bu iki istatistikte ligin en iyisi olmayı başardı. Ev sahibi Fonseca yönetiminde umut vermeye devam ediyor.

Rennes Galibiyet Peşinde

Lorient’in, Fransa Ligue 1’de 8 haftadır devam eden yenilmezlik serisi, kümede kalma mücadelesi veren Lorient karşısında sona erdi. İlk yarı bitmeden savunma ve kalecinin büyük hatasıyla 1-0 geriye düşen Rennes, ikinci yarının hemen başında ise farkın 2’ye çıkmasına engel olamadı. Son haftalarda savunma ve hücum hattında gösterdiği etkiyle dikkat çeken konuk ekip, Lorient karşısında son haftalardaki en zayıf futbolunu sergiledi. Amine Gouiri’nin son dakika golü mağlubiyete engel olamazken, Rennes göreve 12 hafta önce gelen Julien Stephan yönetiminde, 3. yenilgisini aldı. Bitime 10 hafta kala 8. sırada yer alan konuk ekip, Avrupa Ligi vedasının ardından, rotasını tamamen lige çevirmiş durumda. Bu hafta 4. sıradaki Lille’e karşı kazanarak, üst sıralara yetişmek istiyorlar.

Lille – Rennes Maç Bilgileri

Lille – Rennes Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS MAX 2 ekranlarından Türkiye saati ile 19:05’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Pierre Mauroy Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lille cephesinde Rafael Fernandes, Tiago Morais, Samuel Umtiti, Adam Ounas, Ivan Cavaleiro ve Andrej Ilic’in sakatlıkları bulunuyor. Rennes takımında ise Fabian Rieder ve Enzo Le Fee’nin sakatlıkları devam ederken, Desire Doue’nin ise kart cezası bulunuyor.

Lille’in 11’i Belli mi?

Lille’in muhtemel kadrosu: Lucas Chevalier, Alexsandro Ribeiro, Leny Yoro, Santos Carvalho, Ismaily, Gabriel Gudmundsson, Yusuf Yazıcı, Nabil Bentaleb, Benjamin Andre, Angel Gomes, Edon Zhegrova.

Rennes’in 11’i Belli mi?

Rennes’in muhtemel kadrosu: Steve Mandanda, Warmed Omari, Adrien Truffert, Adrien Truffert, Arthur Theate, Desire Doue, Ludovic Blas, Martin Terrier, Baptiste Santamaria, Benjamin Bourigeaud, Arnaud Muinga.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’in formda takımları arasında yer alan Lille ve Rennes, sezonun ikinci yarısında iyi performanslar sergilemeye devam ediyor. Üst sıra yarışındaki iddiasını son 10 haftaya taşımayı başaran tarafların mücadelesinde, karşılıklı goller izleyeceğimizi düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.63

Hovarda Oranı: KGVAR, Oran 1.83

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Gol düellosunda puanlar bölüşüldü. Rennes deplasmanda devre arasına 2-0’lık üstünlükle girmeyi başarırken, Lille ikinci yarıda harika bir geri dönüşe imza attı ve skoru 2 golle eşitledi. Kazananları tebrik ederiz.